Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αντίο στον… Βόλο από Ουάρντα που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ

αντίο-στον-βόλο-από-ουάρντα-που-επισ-793840

Μπορεί ο Αμρ Ουάρντα να πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Ντουμπάι, ωστόσο η επιστροφή του στην Ελλάδα, αναμένεται να είναι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και όχι τον Βόλο.

Ο Αιγύπτιος άσος είδε το όνομα του να παίζει σε σενάρια μεταπήδησης του στον Αρη από την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο δημοσίευμα από τη Θεσσαλονίκη κάνει λόγο για οριστική απόφαση του 27χρονου να ξαναφορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, από τον οποίο παραχωρήθηκε στον Βόλο το περασμένο καλοκαίρι υπό ειδικούς όρους.

Μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα metrosport.gr η οποία επικοινώνησε με τον Αχιλλέα Μπέο, ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ, τόνισε ότι η συμφωνία που είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ, δίνει στον Δικέφαλο το δικαίωμα να πάρει τον Ουάρντα μέσω νέας ειδικής συμφωνίας.

Με τίτλο: «Ο κύβος ερρίφθη: Ο Ουάρντα γυρίζει στον ΠΑΟΚ», το δημοσίευμα του metrosport.gr τονίζει πως: «Το δίλημμα ήταν μεγάλο για τον Ουάρντα. ΠΑΟΚ ή Αρης; Τελικά ο Αιγύπτιος ψηφίζει και πάλι…ΠΑΟΚ επιλέγοντας να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια όντας αποφασισμένος να αρπάξει, αυτή τη φορά, την ευκαιρία.

Ο Αιγύπτιος παραδέχτηκε στο στενό του περιβάλλον πως υπήρξε κρούση από τον Αρη ενώ μίλησε και με τον Πάμπλο Γκαρσία για την προοπτική να αγωνιστεί και πάλι στον ΠΑΟΚ. Μετά και τη συνομιλία που είχε με τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, πήρε την απόφασή του.

Η υπογραφή, μάλιστα, της συνεργασίας ΠΑΟΚ -Ουάρντα είναι πιθανότατα θέμα ημερών αν όχι και ωρών…

Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον Αχιλλέα Μπέο που τόνισε ότι η συμφωνία που είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ, δίνει στον Δικέφαλο το δικαίωμα να πάρει τον Ουάρντα μέσω νέας ειδικής συμφωνίας».

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Ουάρντα με τον ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει ότι του επιτρέπεται να συζητά και να διαπραγματεύεται ελεύθερα με άλλες ομάδες από τον Ιανουάριο, ενώ η παρουσία του Αμρ Ουάρντα στην Τούμπα πέρασε από «χίλια κύματα», με πολλά «επεισόδια» και αρκετά «πήγαινε-έλα», ωστόσο οι εμφανίσεις του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος, όπου συνεχίζει την καριέρα του από το περασμένο καλοκαίρι, έχουν τραβήξει τα βλέμματα των ασπρόμαυρων. Μέχρι στιγμής ο Ουάρντα μετρά 9 συμμετοχές και 2 γκολ.

«Στέλνουν» Ρίβας από Βενεζουέλα

Παίκτης του ΝΠΣ Βόλος θα πρέπει να θεωρείται ο Χοσέ Αλεχάντρο Ρίβας Γκαμπόα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βενεζουέλα. Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι 22χρονος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους κυανέρυθρους και πλέον μένει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό θα έχει διάρκεια για ένα χρόνο και θα βοηθήσει το Βόλο να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά.

Επέστρεψε για Ατρόμητο

Με την ολοκλήρωση του α’ γύρου της Super League 1 ο Βόλος ΝΠΣ κάνει ένα «διάλλειμα» έχοντας μπροστά του το 2021 με ένα «φορτωμένο» αγωνιστικά πρώτο μήνα όπου δίνει οκτώ αγώνες μέσα στον ερχόμενο Γενάρη.

Ο Βόλος ΝΠΣ θα αρχίσει τη νέα χρόνια με ματς στο Πανθεσσαλικό με τον Ατρόμητο, θα ακολουθήσουν δυο συνεχόμενοι αγώνες στην Θεσσαλονίκη με Αρη και ΠΑΟΚ και μέσα στον Ιανουάριο το «φορτωμένο» πρόγραμμα έχει ματς στο Βόλο με Λαμία και Παναθηναϊκό και εκτός έδρας σε Γιάννενα και Λάρισα ενώ θα έχει και αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος!

Σε αντίθεση με τον Γενάρη, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο ο Βόλος ΝΠΣ θα έχει από 3 αγώνες με το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να είναι 14/3.

Οι κυανέρυθροι είχαν άδεια από την περασμένη Δευτέρα -και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ-μέχρι χθες Κυριακή και πλέον προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Δευτέρα. Δικαίωμα συμμετοχές θα έχουν και οι νεοαποκτηθέντες Φαούστο Γκρίλο και Ρενάτο Σάντος.

Αναλυτικά ο Β’ γύρος για τον ΝΠΣ Βόλος:

14η αγωνιστική, Δευτέρα (4/1)

Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος (17.15)

15η αγωνιστική, Πέμπτη (7/1)

Αρης-Βόλος ΝΠΣ (17.15)

16η αγωνιστική, Κυριακή (10/1)

ΠΑΟΚ-Βόλος ΝΠΣ (15.00)

17η αγωνιστική, Κυριακή (16/1)

Βόλος ΝΠΣ-Λαμία (17.15)

18η αγωνιστική, Κυριακή (24/1)

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος ΝΠΣ (17.15)

19η αγωνιστική, Τετάρτη (27/1)

Βόλος ΝΠΣ-Παναθηναϊκός (15.00)

20η αγωνιστική, Σάββατο (30/1)

Λάρισα-Βόλος ΝΠΣ (15.00)

21η αγωνιστική, Κυριακή (7/2)

Βόλος ΝΠΣ-Αστέρας Τρίπολης (17.15)

22η αγωνιστική, Κυριακή (14/2)

ΟΦΗ-Βόλος ΝΠΣ (17.15)

23η αγωνιστική, Κυριακή (21/2)

Βόλος ΝΠΣ-Απόλλων (17.15)

24η αγωνιστική, Δευτέρα (1/3)

Βόλος ΝΠΣ-Ολυμπιακός Π. (19.30)

25η αγωνιστική, Κυριακή (7/3)

Παναιτωλικός-Βόλος ΝΠΣ (17.15)

26η αγωνιστική, Κυριακή (14/3)

Βόλος ΝΠΣ-ΑΕΚ (19.00)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου