Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πρώτη χειμερινή μεταγραφή ο Γκρίλο Φαούστο

πρώτη-χειμερινή-μεταγραφή-ο-γκρίλο-φα-806078

Την πρώτη μεταγραφή ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ανακοίνωσε ο Βόλος ΝΠΣ. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας του Βόλου απέκτησαν τον Αργεντινό αριστερό οπισθοφύλακα, με ισπανικό διαβατήριο, Φαούστο Γκρίλο. Ο 27χρονος μπακ, έμεινε ελεύθερος τον Οκτώβριο από την ιταλική Τραπάνι με την οποία αγωνιζόταν στη Serie B και πλέον είναι κάτοικος Βόλου.

Με τους Ιταλούς σε μία σεζόν που αγωνίστηκε, κατέγραψε 23 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ. Επίσης, έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Γκετζέπε για ένα χρόνο με μόλις πέντε συμμετοχές, ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε στην Βελέζ, με την οποία κατέγραψε συνολικά 42 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Φαούστο Γκρίλο ήρθε το βράδυ προχθές Δευτέρα στην πόλη του Βόλου, χθες το πρωί πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Αργεντίνου αμυντικού Φαούστο Γκρίλο. Ο Γκρίλο, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού, φόρεσε τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ (Α’ κατηγορία Αργεντινής) από το 2013 έως το 2018 έχοντας 47 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ιταλική Τραπάνι (Β’ Ιταλίας) έχοντας 23 συμμετοχές και ένα τέρμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκρίλο θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Βόλου με την έναρξη του β’ γύρου στις αρχές του νέου έτους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου