Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να διατηρήσει το αήττητο εκτός έδρας στοχεύει ο ΝΠΣ Βόλος

να-διατηρήσει-το-αήττητο-εκτός-έδρας-σ-812775

Είναι ο στόχος του ΝΠΣ Βόλος τη Δευτέρα στη Ριζούπολη με τον Απόλλων

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος μπορεί να έχει δυο ήττες στον Βόλο από Άρη και ΟΦΗ, άλλα εκτός έδρας δεν έχει γνωρίσει ήττα και το ίδιο έχει ως στόχο παρά τα αγωνιστικά προβλήματα και την ερχόμενη Δευτέρα στον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για την 10η αγωνιστική της Super League 1.

Το αήττητο σερί που έχει ώς τώρα ο ΝΠΣ Βόλος στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι έχοντας κερδίσει σε Περιστέρι (0-2) και Λαμία (1-2) και πήρε ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και αν συνεχιστεί η ομάδα θα παραμείνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Πάντως και σε αυτό το ματς υπάρχουν απουσίες και ο προπονητής Άνχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σαλβαδόρ Σάντσες (αποβλήθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ), Ζαν Μπαριέντος (έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, καθώς συμπλήρωσε κάρτες), καθώς και οι τραυματίες Τάσος Τσοκάνης (έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου), Σέρτζιο Τέκιο (θλάση). Ο Ίκερ Γκουαροτσένα έχει εγκαταλείψει την ομάδα, για άλλη ομάδα του εξωτερικού και δεν υπολογίζεται και αυτός.

Το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ο Ντααν Ριένστρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του όπως και ο Γεράσιμος Μήτογλου ενώ σήμερα θα κριθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Τετάρτη και Κυριακή

Στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει το εξ αναβολής ματς Αστέρας- ΝΠΣ Βόλος αφού η Super League έκανε γνωστό το πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων της 6ης και της 8ης αγωνιστικής. Έτσι ο εξ αναβολής αγώνας της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο, θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου, στις 17.15, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 7 Νοεμβρίου, όμως αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 στην ομάδα του Βόλου.

Όμως μετά την Τετάρτη η ομάδα δεν θα παίξει Σαββάτο αφού ο αγώνας ΝΠΣ Βόλος-Παναιτωλικός, στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου στις 17:15 (αντί για Σάββατο 12/12

Ο Κουτσιαύτης στη Ριζούπολη

Την αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 30/11 στις 19.30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Αρτας. Βοηθοί θα είναι οι Γιάννης Καραγκιζόπουλος από την ΕΠΣ Ημαθίας και Αντώνης Αναστασάκης από την ΕΠΣ Χανιών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης από την ΕΠΣ Αθηνών. Στο VAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από την ΕΠΣ Δράμας και AVAR o Ιορδάνης Απτόσογλου από την ΕΠΣ Αθηνών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου