Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να ξεπεράσει και τα προβλήματα θέλει ο ΝΠΣ Βόλος

να-ξεπεράσει-και-τα-προβλήματα-θέλει-ο-813111

Θέλει ο ΝΠΣ Βόλος με επιστροφή στις επιτυχίες τη Δευτέρα, που θα παίξει στη Ριζούπολη με τον Απόλλων

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εχοντας αφήσει πίσω την ήττα της περασμένης Δευτέρας, αλλά έχοντας και πάλι αγωνιστικά προβλήματα, στον ΝΠΣ Βόλος βλέπουν πως με επιστροφή στις επιτυχίες στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, την ερχόμενη Δευτέρα για την 10η αγωνιστική της Super League 1, θα επιστρέψουν και τα χαμόγελα και η ομάδα θα παραμείνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ετσι ήδη η σκέψη όλων στην Βολιώτικη ομάδα είναι στο πως θα ξεπεραστούν τα προβλήματα, και να συνεχιστεί το αήττητο σερί που υπάρχει στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού ο ΝΠΣ Βόλος έχει κερδίσει σε Περιστέρι (0-2) και Λαμία (1-2) και πήρε ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Στον αγώνα της Δευτέρας (30/11, 19.30) θα υπάρχουν κάποιες πιο «βολικές» λύσεις αφού στο προηγούμενο ματς κάποιοι παίκτες έπαιξαν για πρώτη φορά σε νέες θέσεις, άλλα συνεχίζουν να υπάρχουν και απουσίες.

Ο προπονητής Ανχελ Λόπεθ καταστρώνοντας τα πλάνα του βλέπει ότι επιστρέφουν ο Ντεντάκης και από τιμωρία οι Ριένστρα και Μήτογλου, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του λόγω τιμωρίας τους Σάντσες, Μπαριέντος και τους Τσοκάνη, Τέκιο λόγω τραυματισμού, ενώ το νέο πρόβλημα ήρθε από τον Γκουαροτσένα!

Μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος, καταγγέλλει τον Ίκερ Γκουαροτσένα ο οποίος αυτοβούλως απουσιάζει από τις τελευταίες προπονήσεις των κυανέρυθρων για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά . Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Βόλος καταγγέλλει τον ποδοσφαιριστή Ικερ Γκουαροτσένα, ο οποίος εγκατέλειψε την ομάδα, απουσιάζοντας από τις τελευταίες προπονήσεις της. Η συμπεριφορά του Ικερ Γκουαροτσένα κρίνεται απαράδεκτη και άκρως αντιεπαγγελματική και η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος είναι αποφασισμένη να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντά της. Η ΠΑΕ Βόλος, θα προχωρήσει άμεσα σε επίσημη καταγγελία τόσο στην UEFA όσο και στην FIFA, καθώς επίσης και σε κάθε αρμόδιο όργανο».

Δημόπουλος: «Σκεφτόμαστε το επόμενο»

Ο Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός του ΝΠΣ Βόλος Στέργιος Δημόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του πως η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε η ομάδα του στο περασμένο ματς έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει ο ΟΦΗ τη νίκη στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν μία κακή μέρα για μας. Θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ωστόσο, η κόκκινη κάρτα έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συνέχεια. Σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού δεχθήκαμε το πρώτο τέρμα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μπήκε καλά στο ματς, παρόλα αυτά δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα. Μειώσαμε το σκορ, αλλά δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Ίσως να έπαιξε ρόλο η αποχή των τριών εβδομάδων, μια και δεν είχαμε τον ανάλογο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και σκεφτόμαστε, πλέον, το επόμενο, που είναι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι απουσίες, ωστόσο, η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε απουσία… όμως το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες μας κόστισε».

«Ευχαριστώ»… του ΟΦΗ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ο ΟΦΗ, τόσο για τη φιλοξενία την ημέρα του αγώνα, όσο και για τις προπονήσεις που πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού οι Κρητικοί. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί την διοίκηση καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Βόλος για την άριστη φιλοξενία στη μεταξύ μας αναμέτρηση της Δευτέρας 23/11, καθώς και για την παραχώρηση του γηπέδου για τις δύο προπονήσεις που χρειάστηκε να κάνει η ομάδα μας στη Μαγνησία».

Τετάρτη και Κυριακή

Στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει το εξ αναβολής ματς Αστέρας- ΝΠΣ Βόλος αφού η Super League έκανε γνωστό το πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων της 6ης και της 8ης αγωνιστικής. Έτσι ο εξ αναβολής αγώνας της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο, θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου, στις 17.15, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 7 Νοεμβρίου, όμως αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 στην ομάδα του Βόλου.

Ομως μετά την Τετάρτη η ομάδα δεν θα παίξει Σαββάτο αφού ο αγώνας ΝΠΣ Βόλος-Παναιτωλικός, στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου στις 17:15 (αντί για Σάββατο 12/12.

«Καλωσορίζουμε την έρευνα των αρχών, είμαστε στη διάθεσή τους»

Θέση για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον αγώνα με τη Λαμία πήρε ο ΝΠΣ Βόλος μέσω ανακοίνωσής του και -όπως αναφέρει- καλωσορίζει την απόφαση.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος πληροφορήθηκε από μερίδα ΜΜΕ τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον αγώνα του περσινού πρωταθλήματος Βόλος – Λαμία.

Εάν και εφόσον, η είδηση αυτή είναι πραγματική, η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει την έρευνα των δικαστικών αρχών την οποία εμείς πρώτοι, πριν ακόμη και από την ΟΥΕΦΑ, είχαμε ζητήσει και προκαλέσει με σχετικό αίτημα μας στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα την επόμενη κιόλας ημέρα του αγώνα.

Είμαστε στη διάθεση των αρχών, ώστε να τους παράσχουμε κάθε στοιχείο μας ζητηθεί, προς διευκόλυνση τους».

Σύμφωνα με όσα γραφτήκαν στην Εισαγγελία Βόλου κατέληξε αναφορά της UEFA, που εστάλη στην Εισαγγελία Αθηνών ότι στον αγώνα πρωταθλήματος της Super League μεταξύ ΝΠΣ Βόλος – Λαμία 1964 (για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ), που έγινε στις 29 Ιουνίου 2020 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έληξε ισόπαλος 0-0, υπήρχαν αναφορές για αλλοίωση αποτελέσματος που συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό και ζητήθηκε προκαταρκτική εξέταση.

Ο Κουτσιαύτης στη Ριζούπολη

Την αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30/11 στις 19.30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Αρτας. Βοηθοί θα είναι οι Γιάννης Καραγκιζόπουλος από την ΕΠΣ Ημαθίας και Αντώνης Αναστασάκης από την ΕΠΣ Χανιών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης από την ΕΠΣ Αθηνών. Στο VAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από την ΕΠΣ Δράμας και AVAR o Ιορδάνης Απτόσογλου από την ΕΠΣ Αθηνών.

O Kροάτης Μπέμπεκ στο Αρης – Ολυμπιακός

Toυς διαιτητές και τους βοηθούς τους, που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1, ανακοίνωσε η ΚΕΔ χθες Πέμπτη, με τον Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ να επιλέγεται για την αναμέτρηση των πρωτοπόρων Άρη και Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για το συγκεκριμένο ματς υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον διαιτητή VAR, καθώς ο αρχικά ορισθείς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θα οριστεί αντικαταστάτης του.

Στο παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Μανούχος του Συνδέσμου Αργολίδας, ενώ στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ θα σφυρίξει ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1:

Σάββατο (28/11)

17.15 ΑΕΛ-Ατρόμητος

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Σακκάς (Θεσσαλίας)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

19.30 Αρης – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Μπέμπεκ (Κροατία)

Βοηθοί: Πατάκι (Κροατία), Ζομπένιτσα (Κροατία)

4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

AVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Κυριακή (29/11)

15.00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής), Β. Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

17.00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαϊας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

17.15 Λαμία – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Καμπερίδης (Καβάλας)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

19.30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

AVAR: Θ. Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Δευτέρα (30/11)

19.30 Απόλλων Σμύρνης – Βόλος

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Αρτας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Αναστασάκης (Χανίων)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου