Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μπέος: «Πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα εύχομαι σ’ όλο τον κόσμο υγεία»

μπέος-πρέπει-να-τηρήσουμε-τα-μέτρα-εύ-825136

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την περιπέτεια που έζησε αντιμετωπίζοντας τον κορονοϊό, τις υπόνοιες του Αλέξη Κούγια, τον αθλητικό δικαστή Ηλία Γιαρένη και τις αποφάσεις της Λίγκας για τον αγώνα Αρη-ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό: «Σ’ αυτές τις στιγμές, στις 8 μέρες που ήμουν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, το μυαλό του ανθρώπου ταξιδεύει, αναθεωρεί. Εύχομαι σ’ όλο τον κόσμο υγεία. Πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα. Απέναντι στους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας. Είναι μια ίωση, μια πανδημία την οποία θα την περάσει το 70% του κόσμου. Μην πανικοβάλλεται ο κόσμος. Αν είσαι δυνατός ως οργανισμός και άνθρωπος δεν έχεις πρόβλημα. Οι ευπαθείς ομάδες έχουν πρόβλημα. Ανοίγεις την τηλεόραση και σε πιάνει κατάθλιψη. Το βίωσα, το πέρασα».

Για το αν ανησυχεί ως άνθρωπος: «Σ’ ένα δωμάτιο που είναι τέσσερις τοίχοι που έμπαιναν μόνο οι νοσηλεύτριες και οι γιατροί… Ο άνθρωπος έχει μάθει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Πρέπει να βγεις δυνατός έξω από τη δοκιμασία αυτή. Να το ξεπεράσει ο κόσμος. Μην πανικοβάλλεστε. Να τηρηθούν τα μέτρα για να κάνουμε πιο εύκολο το αύριο».

Για τη στήριξη που ένιωσε από τον κόσμο: «Ευχαριστώ τον Θεό και χιλιάδες κόσμου. Δεν πίστευα ότι μ’ αγαπάει τόσος πολύς κόσμος. Πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης».

Για το πώς είναι τώρα: «Είμαι καλά, δυνατός. Πήγα στα παιδιά μου, στα εγγόνια μου στην Αθήνα, το Σάββατο είδα τον αγώνα με τη Λάρισα. Είμαι στις επάλξεις για τις ανάγκες της πόλης μου και των πολιτών».

Για τις εργασίες στο Πανθεσσαλικό: «Γίνεται αποξήλωση, επανασπορά και συντήρηση του γηπέδου. Θα πρέπει να μείνει 20 μέρες κλειστό. Εχει ποιοτική ομάδα ο Βόλος και θέλουμε να παίζουμε σε καλό γήπεδο».

Για το γκολ του Νινούα και τις αντιδράσεις ανακοινώσεις που υπήρξαν: «Απορώ με τον Αλέκο τον Κούγια. Δεν έχει προσωπική ζωή; Παιδιά; Οικογένεια; Επαγγελματικές δραστηριότητες; Τι είναι; Ο κριτής όλων; Ενα ματς όταν είναι στημένο, δεν στήνεται στο 89’. Στήνονται πολύ πιο πριν. Επειδή είναι βαριές κουβέντες αυτές, δεν μπορείς να τις λες αν δεν έχεις στοιχεία. Η μπάλα έπαιζε πάνω-κάτω. Που είναι ο αθλητικός δικαστής να τον καλέσει; Τι στοιχεία έχεις; Δεν έχεις; Πάρε πρόστιμο. Οι ίδιοι οι παράγοντες ευθύνονται για το κατάντημα του ποδοσφαίρου».

Για το αν ο αθλητικός δικαστής, Ηλίας Γιαρένης, πρέπει να παραιτηθεί επειδή οι κόρες του είναι κολυμβήτριες στον Ολυμπιακό: «Για εμένα όταν ένας δικαστής έχει ισχυρή προσωπικότητα και κύρος, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κάπου θα ήταν αθλήτριες. Επειδή ζούμε σε κοινωνία «Παναγιά βοήθα» όμως, νομίζω οφείλει να παραιτηθεί. Δείτε τι γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις με Μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό και από την άλλη δεν ανοίγει μύτη. Αυτή είναι η διαφορά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου