Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ανησυχία στον Βόλος ΝΠΣ για παίκτη που βρέθηκε δεύτερη φορά θετικός

ανησυχία-στον-βόλος-νπσ-για-παίκτη-που-825287

Σε νέα ημερομηνία θα οριστεί από την Super League η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλος ΝΠΣ, έπειτα από τα 17 συνολικά κρούσματα κορονοϊού που «χτύπησαν» τους κυανέρυθρους μέσα στην περασμένη εβδομάδα, ύστερα από τους τελευταίους ελέγχους.

Μάλιστα, τα 12 από τα 17 κρούσματα κορονοϊού ήταν σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι παραμένουν σε καραντίνα. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους ανθρώπους του συλλόγου, είναι – σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» – ότι μεταξύ των ποδοσφαιριστών, εντοπίστηκε θετικός και ένας που είχε νοσήσει τον Αύγουστο, πριν από τρεις μήνες.

Δυστυχώς ο κορονοϊός είναι ανάμεσά μας και φαίνεται πως ούτε εκείνοι που νόσησαν τους προηγούμενους μήνες είναι ασφαλείς. Στον ΝΠΣ Βόλος θα γίνουν πάντως νέα τεστ σήμερα.

Η αγωνιστική συνέχεια

Μετά την αναβολή, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στη βολιώτικη ομάδα, του παιχνιδιού στην Τρίπολη με τον Αστέρα για την 8η αγωνιστική της Super League, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 7/11, η διοργανώτρια αρχή της Super League ανακοίνωσε την αναβολή του παιχνιδιού τονίζοντας πως «η αναμέτρηση αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».

Στον Βόλος ΝΠΣ με τους μισούς ποδοσφαιριστές και κάποιους κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε καραντίνα, φυσιολογικό είναι να υπάρξει ανησυχία αλλά ευτυχώς τα συμπτώματα όπως λέγεται δεν είναι έντονα ενώ και η διακοπή που υπάρχει μετά την 8η αγωνιστική θα φέρει την ομάδα… στην κανονικότητα αφού και η επόμενη 9η αγωνιστική, που έχει το ματς Βόλος ΝΠΣ – ΟΦΗ γίνεται Δευτέρα 23/11 (19.30).

Οι κυανέρυθροι μέχρι σήμερα έχουν 12 βαθμούς σε 7 αγώνες, διατηρώντας και το αήττητο στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας κερδίσει σε Περιστέρι (0-2) και Λαμία (1-2) και πήρε ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, ενώ στο Πανθεσσαλικό είχε ήττα από τον Αρη (0-1), ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (0-0), νίκη (2-1) επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ισοπαλία (1-1) με την Λάρισα.

Η συνέχεια για τους κυανέρυθρους είναι με αγώνες Δευτέρα και Σάββατο και για τον β’ γύρο έχει αγώνα και Πέμπτη. Αναλυτικά οι αγώνες ως την 15η αγωνιστική:

9η, Δευτέρα (23/11)

Βόλος ΝΠΣ – ΟΦΗ (19.30)

10η, Δευτέρα (30/11)

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος ΝΠΣ (19.30)

11η, Σάββατο (5/12)

Ολυμπιακός – Βόλος ΝΠΣ (19.30)

12η, Σάββατο (12/12)

Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός (15.00)

13η, Δευτέρα (21/12)

ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ (19.30)

Β’ γύρος

14η, Δευτέρα (4/1)

Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος (17.15)

15η, Πέμπτη (7/1)

Αρης – Βόλος ΝΠΣ (17.15).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου