Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Διπλό στη Λαμία ο ΝΠΣ Βόλος

διπλό-στη-λαμία-ο-νπσ-βόλος-843919

Με σκόρερ τον Δουβίκα «πέρασε» με 1-2 και έφτασε στους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Δεν σταμάτησε ούτε στη Λαμία ο ΝΠΣ Βόλος, αφού κατάφερε με πρωταγωνιστή τον Τάσο Δουβίκα που σκόραρε δύο τέρματα πέρασε με 2-1 από το «Αθανάσιος Διάκος» και με τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα έφτασε τους επτά βαθμούς.

Αντίθετα η ομάδα του Πετράκη, αν και το πάλεψε, δεν μπόρεσε ούτε σε αυτό το παιχνίδι να κάνει σεφτέ και με την τέταρτη ήττα σε ισάριθμα ματς παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία.

Από τους κορυφαίος του Βόλου και ο Μαρτίνες …μοιραίος για τη Λαμία ο Μπιανκόνι που ναι μεν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά νωρίτερα νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον Γκαραβέλη.

Ο Ανχελ Λόπεθ ξεκίνησε τον αγώνα με γκολκίπερ τον Γκαραβέλη, τον Ισπανό Τέκιο και τον Αργεντινό Φεράρι δεξιά και αριστερά στην άμυνα όπου στο κέντρο της ξεκίνησε Αργεντίνικο δίδυμο με τους Κολόμπο και Σάντσες με τον τελευταίο όμως να είναι άτυχος και ένας τραυματισμός έφερε την αντικατάστασή του από τον Καρδιτσιώτη Στέργιο Δημόπουλο που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος. Τσοκάνης και Ριένστρα ήταν οι ανασταλτικοί χαφ, Μαρτίνες, Μπαριέντος και Περέα οι μεσοεπιθετικοί και ο Δουβίκας σε θέση φορ βρίσκοντας και πάλι δίχτυα… ενώ μετά το ματς ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Το ματς ξεκίνησε με τον ΝΠΣ Βόλος να χει πάρει τα ηνία του ματς, να ελέγχει και να πιέζει όλο και περισσότερο έχοντας την πρώτη ευκαιρία στο 12΄αλλα το σουτ του Ριένστρα δεν ανησύχησε τον Θεοδωρόπουλο. Το θετικό είναι ότι στο πρώτο 45λεπτο η Βολιώτικη ομάδα βρέθηκε να προηγείται και να κρατά το σκορ υπέρ της ακόμη κι όταν οι Λαμιώτες κέρδισαν πέναλτι…

Στο 18’ ήταν μια καλή στιγμή για τη Λαμία με τον Χατζηστραβό, να πιάνει αδύναμο σουτ και να μην έχει πρόβλημα ο Γκαραβέλης, ενώ στην επόμενη φάση, δυνατό διαγώνιο σουτ του Τσοκάνη από θέση μέσα αριστερά, ανάμεσα σε πολλά πόδια, η μπάλα κόντραρε και στον Σάντσες για να μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος

Στο 23΄ο Δημόπουλος πήρε τη θέση του Σάντσες…και στο 24’ ο ΝΠΣ Βόλος πήρε τη θέση του οδηγού στο ματς με το 0-1 . Ο Τάσος Δουβίκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος από τον Αντέτζο στα δεξιά και έξω από την περιοχή, έκλεψε μπήκε στην περιοχή στην περιοχή, και με πλασέ πέτυχε το γκολ για το 0-1.

Στο 27΄ο Δουβίκας πήγε να γίνει δημιουργός βρίσκοντας σε καλή θέση τον Μπαριέντος, που έχασε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και αριστερά και μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.

Στο 32΄δόθηκε λάθος υπόδειξη για πέναλτι υπέρ της Λαμίας που με υπόδειξη από το VAR το πήρε πίσω ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος διαπιστώνοντας ότι η παράβαση σε σπρώξιμο του Βασιλόγιαννη έγινε εντός περιοχής…

Στο 41’ ο Σάκης Γκαραβέλης είπε όχι σε κεφαλιά Μπιανκόνι από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 44’ κράτησε τον ΝΠΣ αποκρούοντας και πέναλτι. Η παράβαση δόθηκε για χέρι του Κολόμπο, ο Μπιανκόνι εκτέλεσε από τα 11 μέτρα, αλλά ο γκολκίπερ των Βολιωτών Γκαραβέλης έπεσε σωστά και κράτησε το μηδέν για την εστία του στο πρώτο 45λεπτο.

Το δεύτερο μισό δεν ξεκίνησε καλά για τον ΝΠΣ Βόλος αφου στο 48’ η Λαμία έφτασε στην ισοφάριση. Ο Χατζηστραβός κέρδισε μια κόντρα στα δεξιά, έκανε καλή σέντρα στον Μπιανκόνι, που με προβολή από τη μικρή περιοχή, αφύλακτος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Ο Βόλος ΝΠΣ θέλησε να αντιδράσει άμεσα και είχε στο 51’ κεφαλιά του Κολόμπο, άουτ, διαγώνιο σουτ του Φεράρι να αποκρούει ο Θεοδωρόπουλος και στο 58’μακρινό σουτ Ντεντάκη από τα δεξιά, άουτ… και κατάφερε να φτάσει στο 1-2 στο 64΄ με ασίστ του Μαρτίνες και πάλι με σκόρερ τον Δουβίκα. Ο Μαρτίνες έκανε εξαιρετική κίνηση και σέντρα από τα δεξιά, και ο Δουβίκας εξ επαφής την προβολή για το 1-2.

Στη συνέχεια η Λαμία παρότι είχαν ριχθεί στο ματς όλα τα επιθετικά χαρτιά ειχε κάποιες στιγμές με τους Αραμπούλι , Ντέλετιτς, Βασιλακάκη, αλλα ο ΝΠΣ Βόλος κρότησε το 1-2 πανηγυρίζοντας την δεύτερη φετινή του νίκη αφήνοντας την ομάδα της Φθιώτιδας στο μηδέν…

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Βύντρα (45’+ Τζανετόπουλος) , Αντέτζο, Γκούγκα (65΄Βασιλακάκης), Μπεχαράνο (75΄ Μπουλούλης), Χατζηστραβός (75’ Αραμπούλι), Καραμάνος, Βασιλόγαννης (46’Ντέλετιτς), Μπιανκόνι.

Στον πάγκο: Επασί, Βιγιάλμπα, Βασιλακάκης, Μπάχανακ, Προβυδάκης.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τέκιο (55’ Ντεντάκης) , Φεράρι, Σάντσες (23’ Δημόπουλος), Κολόμπο, Τσοκάνης, Ριένστρα, Μαρτίνες, Μπαριέντος (55’ Γκουαροντσένα) , Περέα (81΄Κιάκος), Δουβίκας.

Στον πάγκο: Κλέιμαν, , Γέντρισεκ, Κρητικός, , Νίνης, Ουάρντα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου