Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ανεβάζει στροφές για Λαμία

ανεβάζει-στροφές-για-λαμία-845251

Στη Λαμία έχει στρέψει την προσοχή του ο Βόλος ΝΠΣ, ο οποίος για την 4η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από την ομώνυμη ομάδα την ερχόμενη Δευτέρα στις 19:30, έχοντας πλέον περισσότερες λύσεις. Ο Αμρ Ουάρντα αποτελεί αναμφίβολα σημείο αναφοράς, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να πατά στον Βόλο από την περασμένη Δευτέρα και να ανακοινώνεται από τους κυανέρυθρους, που έχουν πλέον μία ακόμη πολύτιμη λύση.

Τόσο ο Ουάρντα, όσο και ο Νίνης που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα η Λαμία δεν έχει ούτε βαθμό, χάνοντας και στα τρία παιχνίδια, που έχει δώσει, από Άρη (εκτός), από ΟΦΗ (εντός) και από ΑΕΚ (εκτός).

Ο τεχνικός Ανχελ Λόπεθ έχει σαφέστατα περισσότερες λύσεις στα χέρια του και στόχος της ομάδας του είναι το δεύτερο εκτός έδρας διπλό, μετά από εκείνο στην έδρα του Ατρομήτου, με την ομάδα του να μετρά επίσης μία ήττα από τον Αρη, και μία ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ εξάλλου ήταν αυτή που τράβηξε και πάλι τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, ένα αποτέλεσμα που ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε δίκαιο σημειώνοντας μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Η νοοτροπία μου είναι να κερδίζω κάθε αγώνα. Αυτός είναι ο στόχος μου και γι’ αυτό δουλεύω σκληρά. Τη νοοτροπία του νικητή θέλω να μεταφέρω και στην ομάδα. Παίζαμε με μία ομάδα πολύ καλή, όπως είναι ο ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν είχαμε εύκολο έργο. Στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πιο κλειστά στην άμυνα. Βέβαια, είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις για να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί και πιο μαχητικοί, ως ομάδα, κερδίσαμε όλες τις μονομαχίες και τις δεύτερες μπάλες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος προπονητής φρεσκάρισε την ομάδα του και ο ΠΑΟΚ με τις αλλαγές που έγιναν μας ανάγκασε να κλειστούμε. Ωστόσο, η εκτίμηση μου είναι, ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι».

Χωρίς Δουβίκα

Ο Τάσος Δουβίκας κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων κι έτσι θα λείψει για πρώτη φορά από το φετινό πρωτάθλημα. Ο 21χρονος φορ επιστρέφει στις εθνικές ομάδες και ο Γιάννης Γκούμας τον κάλεσε για τα δύο παιχνίδια της Ελπίδων απέναντι σε Λιθουανία και Κροατία, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Δουβίκας που είναι μόλις 21 ετών, και θωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πιστοποίησε με το καλημέρα στο πρωτάθλημα της Super League την ποιότητα του, σκοράροντας στην πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ κέρδισε και πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι.

Παπαδόπουλος στη Λαμία

Για την 4η αγωνιστική της Super League και στο παιχνίδι της Λαμίας με τον ΝΠΣ Βόλος την ερχόμενη Δευτέρα θα σφυρίξει ο Παπαδόπουλος. Από κει και πέρα στα υπόλοιπα παιχνίδια, την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ θα σφυρίξει ο Πέτρος Τσαγκαράκης, ενώ στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα θα σφυρίξει ο Καραντώνης. Στο παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ θα είναι ο Παπαπέτρου. Τέλος, την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Τούμπα θα σφυρίξει ο Τζοβάρας.

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σήμερα

19:30 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης: Ευαγγέλου (Κουρομπύλια, Στεφανής, 4ος Βρέσκας, VAR: Σκουλάς, Μπαλτάς)

Αύριο

16:00 Παναθηναϊκός-Άρης: Τσαγκαράκης (Π. Σπυρόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Βάτσιος, VAR: Φωτιάς, Νικολακάκης)

18:15 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Τζοβάρας (Τζιώτζιος, Σακκάς, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Τζήλος, Σαμοΐλης)

18:15 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ: Μανούχος (Αλεξέας, Πάγκαλος, 4ος Γκάμαρης, VAR: Γκορτσίλας, Πάτρας)

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος, Δίπλαρης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Κοτσάνης, Απτόσογλου)

21:45 Ατρόμητος-ΑΕΚ: Παπαπέτρου (Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου, 4ος Κουκούλας, VAR: Κουμπαράκης, Φωτόπουλος)

Δευτέρα 5/10

19:30 Λαμία-Βόλος: Παπαδόπουλος (Νικολαΐδης, Νατσιόπουλος, 4ος Αγγελάκης, VAR: Σιδηρόπουλος, Κωσταράς).

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Αγ.

1. Aρης 7 3

2. Ολυμπιακός 6 2

3. ΑΕΚ 6 2

4. ΠΑΟΚ 5 3

5. ΟΦΗ 5 3

6. Βόλος ΝΠΣ 4 3

7. Αστέρας 3 2

8. Ατρόμητος 2 3

9. Παναιτωλικός 1 3

10. ΠΑΣ Γιάννινα 1 1

11. Παναθηναϊκός 0 1

12. ΑΕΛ 0 1

13. Λαμία 0 3

14. Απ. Σμύρνης 0 0

Τηλεοπτική πρεμιέρα

Το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος, Volos TV, μεγαλώνει, καθώς θα προστεθεί στο πρόγραμμά του η πρώτη αθλητική εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα (5/19) στις 9.30 μ.μ. Η ΠΑΕ Βόλος εγκαινίασε το διαδικτυακό της κανάλι, Volos TV, το φετινό καλοκαίρι, το οποίο όμως, συνεχίζει να εξελίσσει και να μεγαλώνει, καθώς όπως ανακοίνωσε το πρωί χθες Πέμπτη θα προσφέρει επιπλέον ενημέρωση στους φίλους της ομάδας. Σε ανακοίνωση τονίζεται: «Το VOLOS TV μεγαλώνει και εξελίσσεται και είναι έτοιμο να προσφέρει στους φίλους της ομάδας του Βόλου έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Την ερχόμενη Δευτέρα (5/10) στις 9.30 μ.μ., ξεκινάει η πρώτη αθλητική εκπομπή του VOLOS TV, η οποία θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Βόλος (www.volosfc.com) από το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com). Παράλληλα, η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά και από το TRT για όσους φίλους της ομάδας του Βόλου δεν είναι σε θέση να την παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου από το VOLOS TV. Τίτλος της εκπομπής θα είναι «Η ώρα του Βόλου», την οποία θα παρουσιάζει ο Ακης Μπούκλας και η Φιλίτσα Ντίκα και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα από τις 9.30 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ. Η εκπομπή θα καταγράφει την αθλητική επικαιρότητα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Interwetten, έχοντας φυσικά ως επίκεντρο την ομάδα του Βόλου, θα υπάρχουν συνεντεύξεις και ειδικά θέματα που θα αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Βόλου, ενώ θα γίνεται και εκτενής αναφορά στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βόλος. Η συνεχής προσπάθεια για την ανάπτυξη του VOLOS TV συνεχίζεται, καθώς στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, πιο δημιουργικοί και πάντα με γνώμονα τη έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των φίλων της ομάδας του Βόλου. Η συνέχεια επί της οθόνης αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα 5/10 στις 9.30 μ.μ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου