Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Χωρίς φόβο με ΠΑΟΚ ο Βόλος ΝΠΣ

χωρίς-φόβο-με-παοκ-ο-βόλος-νπσ-848065

Μια ακόμη πρόκληση έχει μπροστά του σήμερα στις 6.30μ.μ. ο Βόλος ΝΠΣ, υποδεχόμενος τον δευτεραθλητή της περσινής χρονιάς ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι κυανέρυθροι στην δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αγωνιστική έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη μία ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτή τη φορά, θέλουν κάτι παραπάνω από το… μηδέν, σε σχέση με τον τελευταίο τους αγώνα απέναντι στον Αρη, από τον οποίο ηττήθηκαν με 0-1, έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Με τρεις βαθμούς στο σακούλι τους, από την πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Ατρόμητο οι παίκτες του Ανχελ Λόπεθ φιλοξενούν τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος είχε επίσης την πρώτη φετινή απώλεια βαθμών την περασμένη αγωνιστική και μάλιστα εντός έδρας από τον Ατρόμητο με 1-1.

Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ, που την Τρίτη αγωνίστηκε στη Ρωσία απέναντι στην Κράσνονταρ, όπου και ηττήθηκε με 2-1, έχει στρέψει πλέον την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας να σκεφτεί την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μετά από το αποψινό παιχνίδι.

Κατά πόσο ο Δικέφαλος του Βορρά όμως είναι έτοιμος για επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα, αυτό θα φανεί σήμερα, με τον ΝΠΣ Βόλος, να θέλει να κάνει τη ζημιά, όπως παραλίγο να γίνει πέρυσι στην Τούμπα και στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, όπου χωρίς φόβο αλλά με πάθος, οι κυανέρυθροι θα μπορούσαν να έχουν πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας εν τέλει με 1-0.

Από την άλλη με νίκη είχε περάσει ο ΠΑΟΚ από τον Βόλο και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, κερδίζοντας με 2-0 στην περσινή 8η αγωνιστική, ενώ το ίδιο σκορ (0-2) σημειώθηκε και στο φιλικό των δύο ομάδων στις 10 Αυγούστου.

Βέβαια ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς πιο έτοιμος από την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, ενώ οι κυανέρυθροι έχουν πλέον και άλλον προπονητή στον πάγκο τους, τον Ισπανό Ανχελ Λόπεθ. Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες, ενώ δεν υπάρχουν και δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, όπως πέρυσι, που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν. Ετσι είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό.

Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Τέκιο, Φερράρι, Κολόμπο, Σάντσες, Τσοκάνης, Ριένστρα, Μπαριέντος, Μαρτίνες, Περέα, Δουβίκας, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κιάκος, Κρητικός, Μπαρτόλο, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ.

  • Η σημερινή αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως όλες στη Super League 1, θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. με τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια της NOVA και το Novasports 1HD.

Με «νέους» ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τους Κάρολ Σφιντέρσκι και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά με τους νεοαποκτηθέντες Μούσα Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ να συμπεριλαμβάνονται κανονικά στην αποστολή θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος. Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει μία φλεγμονή στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού και ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει ενοχλήσεις στον δεξί του ώμο μετά χτύπημα που δέχθηκε στη διάρκεια της προπόνησης. Οι δύο παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος όμως θα έχει μαζί του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μούσα Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν την αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορά παιχνίδια, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Λύρατζη, Ουαγκέ, Γιαννούλη, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακά, Τζόλη, Κούτσια, Τσόλακ».

Φωτιά… στο Πανθεσσαλικό

Τον διαιτητή Βασίλη Φωτιά του συνδέσμου Πέλλας όρισαν να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Φωτιάς θα έχει για βοηθούς, τους Χριστακόπουλο (Χαλκιδικής) και Ζήρδα (Αθηνών), τέταρτος ορίστηκε ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Μανούχος από την Αργολίδα. Ο Βασίλης Φωτιάς είχε διευθύνει την περσινή αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και οι διαιτησίες:

Σήμερα

18.30 ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Ζήρδας (Αθηνών)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

ΑVAR: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)

20.30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΑVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Αύριο

16.00 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας)

18.00 ΟΦΗ – Ατρόμητος

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑVAR: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

20.30 ΑΕΚ – Λαμία

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Βασιλόπουλος (Έβρου)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Δευτέρα (28/9)

19.30 ΑΕΛ – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΑVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών).

*Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης (Θα οριστεί τις επόμενες μέρες)

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Αγ. Γκολ

1. Aρης 6 2 4 – 1

2. ΠΑΟΚ 4 2 2 – 1

3. ΟΦΗ 4 2 3 – 2

4. Ολυμπιακός 3 1 3 – 0

5. ΑΕΚ 3 1 2 – 0

6. Βόλος ΝΠΣ 3 2 2 – 1

7. Αστέρας Τρίπ. 3 2 1 – 3

8. Παναιτωλικός 1 2 1 – 3

9. Ατρόμητος 1 2 1 – 3

10. Απ. Σμύρνης 0 0 0 – 0

11. ΠΑΣ Γιάννινα 0 0 0 – 0

12. Παναθηναϊκός 0 1 0 – 1

13. ΑΕΛ 0 1 0 – 1

14. Λαμία 0 2 2 – 5

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου