Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Βλέπει θετικά το ματς στο Περιστέρι

βλέπει-θετικά-το-ματς-στο-περιστέρι-729751

Ο Βόλος ΝΠΣ θέλει καλό ξεκίνημα στο κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ατρόμητο στην πρεμιέρα της Super League 1

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η αντίστροφη μέτρηση ενόψει της πρώτης σέντρας του πρωταθλήματος της Super League 1 ξεκινά από σήμερα για τον ΝΠΣ Βόλος που την ερχόμενη Κυριακή 13/9 θα κάνει πρεμιέρα στο Περιστέρι παίζοντας στις 18.15 με τον Ατρόμητο.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 είναι πλέον ο ΝΠΣ Βόλος, που βλέπει θετικά το παιχνίδι της πρεμιέρας την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ. όταν θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Βόλος ΝΠΣ θέλει όπως και πέρσι (νίκη στη Νέα Σμύρνη), ενώ στα θετικά του παρ΄ ότι δεν έχει κερδίσει τον Ατρόμητο στο Βόλο από την άλλη έχει υπέρ του ότι δεν έχει χάσει στο Περιστέρι…

Για το κυριακάτικο ματς αμφίβολος παραμένει ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος είχε «χάσει» και τα δυο τελευταία φιλικά ενώ το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως ο Ίκερ Γκουαροτσένα που πέρσι σκόραρε δυο φορές στο Περιστέρι είναι στη διάθεση του συμπατριώτη του προπονητή Ανχελ Λόπεθ και ο Στέργιος Δημόπουλος που πήρε μάλιστα χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Άρη ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του που τον ανάγκασε να χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας αφού ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί στο τελευταίο ματς των περσινών πλέι άουτ.

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού του Βόλος ΝΠΣ θα τεθεί και ο Τάσος Τσοκάνης που προφυλάχτηκε σε κάποιες προπονήσεις, ενώ και Νίκολας Μαρτίνες δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει παρά το γεγονός ότι είναι μια εβδομάδα στον Βόλο.

Ο Ανχελ Λόπεθ πάντως έχει τις λύσεις σε κάθε θέση και μέρα με την ημέρα γνωρίζει ολοένα και καλύτερα τους ποδοσφαιριστές έχοντας πλέον εικόνα για τον καθένα ξεχωριστά.

Οι αριθμοί στις φανέλες

Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών την περίοδο 2020-21 είναι οι εξής:

1. Γκαραβέλης Θανάσης

13. Καραγκιόζης Αναστάσιος

30. Παπαδόπουλος Συμεών

55. Κλέιμαν Μπόρις

71. Κραβαρίτης Βασίλης

2. Ντεντάκης Αντώνης

3. Φεράρι Φράνκο

5. Σάντσες Σαλβαδόρ

15. Κολόμπο Ροντρίγκο

22. Τέκιο Σέρχιο

24. Μήτογλου Γεράσιμος

31. Κιάκος Γιάννης

33. Δημόπουλος Στέργιος

99. Λογαράς Παύλος

6. Τσοκάνης Αναστάσιος

8. Νίνης Σωτήρης

11. Λούντεβαλ Σιμόν

12. Μαρτίνες Νίκολας

14. Μπαριέντος Ζαν

23. Ριένστρα Νταν

28. Κανελλάκης Γιώργος

73. Μπαρτόλο Χούλιαν

7. Κρητικός Αναστάσιος

9. Δουβίκας Αναστάσιος

10. Γκουαροτσένα Ίκερ

19. Περέα Χουάν

25. Μπάλλας Γιώργος

26. Γέντρισεκ Έρικ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι μέχρι αύριο Παρασκευή 11/9 οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα 14/9 όλες οι θέσεις θα είναι διαθέσιμες.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: Καθημερινά: 9.00-14.00 και 18.00-21.00 και Σάββατο: 9.00- 14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861».

Ο Τζήλος στο Ατρόμητος – Βόλος

Ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος ορίστηκε να διευθύνει την πρώτη φετινή αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας στο Περιστέρι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 18:30 με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Τζήλος πέρσι ήταν διαιτητής σε δυο εκτός έδρας ματς του Βόλος ΝΠΣ στην Ξάνθη και στο Χαριλάου. Την Κυριακή ο Τζήλος θα έχει για βοηθούς τους Βασίλειο Νικολακάκη (Ηρακλείου) και Αθανάσιο Κόλλια (Ηπείρου), τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Κοτσάνης (Δράμας).

Στη Τρίπολη ο Σιδηρόπουλος

Γνωστοί έγιναν όλοι οι διαιτητές της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας 1. Το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ ο Γιώργος Τσαγκαράκης θα διευθύνει αυτό του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στην Τούμπα, στα σημαντικότερα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, ενώ ο Μάνος Σκουλάς από την ΕΠΣ Θεσσαλίας θα διευθύνει το Σάββατο 12/9 την αναμέτρηση ΟΦΗ – Παναιτωλικός.

Αναλυτικά οι διαιτητές της πρεμιέρας:

Παρασκευή 11/9 18:15 Άρης-Λαμία: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Μανούχος (Αργολίδας) , Σαμοΐλης (Αθηνών)

Παρασκευή 11/9 20:30 ΠΑΟΚ-Λάρισα: Τσαγκαράκης (Χανιών), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος Ζαμπάλας (Ηπείρου), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Σάββατο 12/9 18:00 ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης), 4ος Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας)

Κυριακή 13/9 18:30 Ατρόμητος-Βόλος ΝΠΣ : Τζήλος (Λάρισας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Κοτσάνης (Δράμας), Μπαλτάς (Αχαΐας) Κυριακή 13/9 20:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτ/νίας), Λ.Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών)

Οσον αφορά στους αγώνες που αναβλήθηκαν, το Απόλλων-Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε στις 21 Οκτωβρίου (18:15) στη Ριζούπολη και το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου (19:30).

Κυριακή 20/9 στον Βόλο με Αρη

Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, η οποία θα είναι ξανά κουτσουρεμένη κατά δύο ματς και θα διεξαχθεί σε τριήμερο, Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή με τον ΝΠΣ Βόλος να υποδέχεται (20/9) βράδυ στο Πανθεσσαλικό τον Άρη.

Την Παρασκευή θα αγωνιστούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για να διευκολυνθούν για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Το ματς της ΑΕΚ θα γίνει το Σάββατο, ενώ οι άλλοι δύο εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη, Αρης και ΟΦΗ θα παίξουν Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα τη3ηςαγωνιστικής:

Παρασκευή 18/9

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 18:15

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 20:30

Σάββατο 19/9

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 20:30

Κυριακή 20/9

Λαμία – ΟΦΗ 18:15

Βόλος ΝΠΣ – Αρης 20:30

Η Λίγκα διευκρίνισε εξάλλου ότι οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ και Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης θα οριστούν τις προσεχείς ημέρες σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου