Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ηττήθηκε στη Λαμία ο Βόλος ΝΠΣ

ηττήθηκε-στη-λαμία-ο-βόλος-νπσ-740857

Ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας έδωσε χθες ο Βόλος ΝΠΣ, γνωρίζοντας την τρίτη του ήττα από ομάδες της Super League 1 κι έτσι μετά τις εντός έδρας ήττες από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, έχασε με 2-0 από τη Λαμία εκτός έδρας.

Στο ΔΑΚ Λαμίας οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν δεχόμενοι δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα από τους Βιγιάλμπα στο 58’ και Καραμάνο στο 81’, δείχνοντας πως χρειάζονται ακόμη περισσότερη δουλειά και χρόνο προσαρμογής, για τους πολλούς νέους παίκτες, προκειμένου να αποτελέσουν ένα δεμένο και δυνατό σύνολο, με το θετικό να είναι οι αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη.

Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα οι γηπεοδούχοι απείλησαν με τον Κωστίκα στο 2’ από μακρινή απόσταση αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε εύκολα.

Η ομάδα του Βόλου προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα και κυρίως από τα πλάγια, όμως οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε ετοιμότητα.

Φάουλ του Βασιλόγιαννη στο 14’ βρήκε τον Ρόμανιτς μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Σέρβος έπιασε την κεφαλιά εξ’ επαφής στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 18’ο Μπεχαράνο, σε μία ανύποπτη φάση έκανε ένα μακρινό σουτ, με τον Κλέιμαν να μπλοκάρει δύσκολα.

Μία ακόμη καλή ευκαιρία για τη Λαμία στο 2’, όταν ο Ρόμανιτς έφυγε από τα αριστερά στην κόντρα, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ήταν ο Βασιλόγιαννης, αλλά ο Έλληνας εξτρέμ έκανε το γυριστό με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Κωστίκας απείλησε και πάλι με μακρινό σουτ, αλλά η κατάληξη ήταν και πάλι άουτ.

Στο 39’ο Φεράρι έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Δουβίκας ήταν ολομόναχος μέσα στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, αλλά η κεφαλιά που έπιασε ήταν αδύναμη και κατέληξε στα χέρια του Θεοδωρόπουλου.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Λουντεβάλ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με στόχο τον Δουβίκα, όμως ο Μπεχαράνο έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στην πρώτη καλή φάση, στο 49’, ο Ντεντάκης έκανε το μακρινό δυνατό σουτ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Επασί.

Στο 53’ και μετά από κλέψιμο του Μπάχανακ από τον Νίνη, ο Βιγιάλμπα έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Προβυδάκη από τα δεξιά, αυτός έκανε την σέντρα με τον Καραμάνο να κάνει το πλασέ στην κίνηση αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε με υπερένταση.

Η Λαμία πίεζε και η πίεση αυτή έφερε καρπούς στο 58’, όταν ο Καραμάνος τραβήχτηκε πλάγια δεξιά, πήρε την μπάλα και την άφησε στον Βιγιάλμπα για να στοπάρει ο Αργεντινός και να σουτάρει, κάνοντας το 1-0, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Γκαραβέλη. Στο 66’ ο Βλαχομήτρος σέντραρε από τα δεξιά, ο Νιάσε την επανέφερε στην περιοχή με τον Βιγιάλμπα να πλασάρει, αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε.

Σέντρα του Νίνη από τα δεξιά, ο Επασί βγήκε να διώξει την μπάλα, με το Μπαρτόλο να εμπλέκεται στη φάση, όπου οι παίκτες του Βόλου ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του τερματοφύλακα της Λαμίας.

Το 2-0 ήρθε όταν ο Βιγιάλμπα βρήκε ωραία τον Προβυδάκη στα δεξιά, αυτός έκανε την κούρσα και την σέντρα για τον Καραμάνο στο πρώτο δοκάρι, με τον τελευταίο να σκοράρει με προβολή.

Στο 83’ σουτ του Μπαρτόλο με σουτ-κεραυνό τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Επασί, με τους κυανέρυθρους να μην μπορούν να μειώσουν ούτε με πέναλτι στο φινάλε, όταν ο

Γέντρισεκ εκτέλεσε αλλά ο Επασί του είπε όχι.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Ζιουλής, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Κωστίκα, Τσούκαλος, Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς

Αναπληρωματικοί: Επασί, Προβυδάκης, Αντέτζο, Μπάχανακ, Τζανετόπουλος, Τρουμπούλος, Μπλάνκο, Καραμάνος, Νιάσε, Βιγιάλμπα, Καραγιάννης Χρ., Βλαχομήτρος, Μαργαρίτης, Κατσίκας

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Σάκης Τσιώλης): Κλέιμαν, Ντεντάκης,Κρητικός, Δουβίκας, Κιάκος, Μήτογλου, Γκουαροτσένα, Ριένστα, Φεράρι, Λούντεβαλ, Κολόμπο

Αναπληρωματικοί: Γκαραβέλης, Μπάλας, Νίνης, Λογαράς, Φουρίκης, Κανελάκης, Μανιώτης, Σάντσες.

Υπέγραψε ο Σέρτζιο Τέκιο

Ο Βόλος ΝΠΣ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 30χρονου Ισπανού ακραίου αμυντικού, Σέρτζιο Τέκιο. Ο Τέκιο την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Έλτσε, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Primera Division, έχοντας ωστόσο περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Ισπανού ακραίου αμυντικού Σέρτζιο Τέκιο. Ο Σέρτζιο Τέκιο από το 2017 αγωνιζόταν στην Ελτσε με την οποία πανηγύρισε φέτος την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε 14 αγώνες, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε 28 και 24 συμμετοχές αντίστοιχα. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μούρθια έχοντας συνολικά 118 συμμετοχές και Βαγιαδολίδ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Κόστα Καλίδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου