Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εκτός έδρας φιλικό

εκτός-έδρας-φιλικό-741625

Ενα ακόμα δυνατό τεστ θα δώσει σήμερα ο Βόλος ΝΠΣ, αντιμετωπίζοντας στις 6.30 μ.μ. τη Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας, με την καλοκαιρινή προετοιμασία για τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να συνεχίζεται.

Οι κυανέρυθροι που επέστρεψαν από την Πορταριά, έχοντας αγωνιστεί στο μεταξύ με ακόμη δύο ομάδες της Super League 1 (ΠΑΟΚ και Ατρόμητο) θέλουν να εμφανίσουν σημάδια βελτίωσης.

Το σημερινό φιλικό θα μεταδοθεί ζωντανά από το Star Κεντρικής Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι το Star Κεντρικής Ελλάδας φιλοξενείται στην πλατφόρμα του OTE TV, ενώ το πρόγραμμά του και κατ’ επέκταση το φιλικό μεταδίδεται και μέσω live streaming.

Στις 30/8 το επόμενο

Τα φιλικά ωστόσο δεν σταματούν στη… Λαμία, με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη να βλέπει τους παίκτες του σε νέα τεστ. Ακολούθως και στις 30 Αυγούστου θα παίξει με την Παναχαϊκή στο Πανθεσσαλικό, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει απέναντι στον Αρη στις 4 Σεπτεμβρίου, είτε στη Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είτε στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό Στάδιο.Σημειώνεται πως στις 12 Σεπτεμβρίου ορίστηκε το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Λύση από ΝΟVA

Μπορεί η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ να ανακοίνωσε το Volos Tv ωστόσο το τοπίο στα τηλεοπτικά της νέας σεζόν παραμένει θολό. Ετσι, η συνδρομητική τηλεόραση της NOVA προσφέρει στέγη στους «άστεγους» ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία και Βόλο.

Οι πέντε ομάδες παραμένουν χωρίς τηλεοπτική στέγη κι ενώ απομένουν λιγότερο από είκοσι ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα η NOVA προσφέρει σε Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία και Βόλο 1,3 εκατ. ευρώ για κάθε ομάδα. Οσον αφορά στον ΟΦΗ, η πρόταση είναι ελαφρώς υψηλότερη. Προφανώς για την Ξάνθη η πρόταση ισχύει στην περίπτωση που παραμείνει στη Super League. Η NOVA προτείνει επίσης μπόνους ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσει κάθε ομάδα.

Προφανές είναι ότι η NOVA θέλει να κλείσει συμφωνία με αυτές τις ομάδες έτσι ώστε να μην προκύψει πρόβλημα με την έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη στις 12 Σεπτεμβρίου.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ώρες λειτουργίας γραφείων: 9.00-14.00 και 18.00-21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Στις 31/8 η πρώτη της ακαδημίας

Τη Δευτέρα 31/8, στις 6 μ.μ, στο βοηθητικό του ΕΑΚ, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για όλα τα τμήματα της ακαδημίας της ΠΑΕ Βόλος για γνωριμία με τους προπονητές και για την ανακοίνωση του προγράμματος προπονήσεων της νέας αθλητικής σεζόν.

«Ο Βόλος παίζει μπάλα… Ελα τώρα κι εσύ στην Ακαδημία της ΠΑΕ Βόλος να μάθεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου από το έμπειρο προπονητικό τιμ. Κάνε την εγγραφή σου και έλα να παίξεις, να μάθεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις φίλους και να ζήσεις κι εσύ τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας στην Super League. Κάνε την εγγραφή σου τώρα και… έλα στους καλύτερους… έλα στους πρώτους».

Τηλ. επικοινωνίας:
Καπουρνιώτης Μιχάλης

υπεύθυνος ακαδημιών (6936578196)

Νατσικόπουλος Θανάσης

υπεύθυνος προπονητών (6937182765).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου