Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Επέστρεψε στη βάση και μετρά αντίστροφα

βολοσ-νπσ-επέστρεψε-στη-βάση-και-μετρά-743053

Στη βάση της επέστρεψε και πάλι η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και από χθες ξεκίνησε το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα την βρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Οι κυανέρυθροι έχουν ολοκληρώσει με το βασικό στάδιο προετοιμασίας, που είχε να κάνει με την παραμονή της ομάδας στην Πορταριά, ενώ πραγματοποίησε και σειρά φιλικών παιχνιδιών, είτε στο ΕΑΚ του Βόλου, απέναντι στον Θησέα, είτε στο Πανθεσσαλικό με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, είτε στην Πορταριά με τον Αήττητο Σπάτων.

Τα φιλικά ωστόσο δεν σταματούν εδώ, με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη να βλέπει τους παίκτες του σε νέα τεστ, αρχής γενομένης από μεθαύριο Τετάρτη 26 του μήνα μιας και η ομάδα του θα αγωνιστεί στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα, με την οποία συνυπήρξε φέτος και στα playout παραμονής. Ακολούθως και στις 30 Αυγούστου θα παίξει με την Παναχαϊκή στο Πανθεσσαλικό, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει απέναντι στον Αρη στις 4 Σεπτεμβρίου, είτε στη Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είτε στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σημειώνεται πως στις 12 Σεπτεμβρίου ορίστηκε το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

«Πρώτη» και για Σάντσες

Από χθες ο Σάκης Τσιώλης μετρά έναν επιπλέον παίκτη μετά την απόκτηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού Σαλβαδόρ Σάντσες, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή και χθες ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Ο Σάντσες την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Τσακαρίτα, με την οποία είχε 20 συμμετοχές (1 γκολ).

Ο Σαλβαδόρ Σάντσες είναι η 3η φετινή μεταγραφή από την Αργεντινή μετά τους Κολόμπο και Μπαρτόλο και ο 4ος Αργεντίνος της ομάδας αφού έχει μείνει από πέρσι ο Φεράρι.

Από πλευράς ξένων, η ΠΑΕ Βόλος φέτος έχει 1η φορά Ισραηλινό αφού απέκτησε τον τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κυπριακή Ενωση Παραλιμνίου ενώ «νέοι» είναι ο Ολλανδός Ντάαν Ριένστρα, ο Σουηδός Σιμόν Λουντεβάλ και ο Ουρουγουανός Μπαριέντος.

Σε σχέση με την περσινή χρονιά δεν βρίσκονται πλέον στη βολιώτικη ομάδα οι Ισπανοί Χουάν Μουνίθ, Σέρχιο Τσίκα Βιγιάρες, Νάτσο Κάσες Ινάσιο Μόρα ενώ συνεχίζει ο Ικερ Γκουαροντσένα, όπως συνεχίζει ένας ακόμη Ευρωπαίος ο Σλοβάκος Ερικ Γέντρισεκ ο οποίος θα είναι για 4η χρονιά στην Ελλάδα (ήταν 2 χρονιές και στην Ξάνθη).

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου