Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στη βάση ο ΝΠΣ Βόλος

επιστροφή-στη-βάση-ο-νπσ-βόλος-745428

Ο ΝΠΣ Βόλος αποχαιρετά σήμερα το Πήλιο και το φιλόξενο «Hotel Portaria» για να επιστρέψει στη βάση του κι ενώ αναμένονται και νέες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Για τη βολιώτικη ομάδα ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά και από σήμερα η αποστολή των “κυανέρυθρων” επιστρέφει στη βάση της με τους παίκτες να παίρνουν ρεπό και να επιστρέφουν στη δουλειά και πάλι από την Κυριακή.

Ο προπονητής Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του, τις τελευταίες δέκα ημέρες δούλεψαν τόσο στην ενδυνάμωση και τη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική, ώστε να παρουσιάσουν ένα ισχυρό σύνολο με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Η βολιώτικη ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα φαίνεται να έβαλε τις βάσεις για μια καλύτερη δεύτερη χρονιά στην Super League και περιμένει και τα αγωνιστικά φιλικά τεστ καθώς την επόμενη Τετάρτη 26 του μήνα θα αγωνιστεί στη Λαμία και στις 30 Αυγούστου θα παίξει με την Παναχαϊκή στο Πανθεσσαλικό.

Ο Σάκης Τσιώλης στην Πορταριά ειχε μαζί του συνολικά τους: Γκαραβέλη, Κλέιμαν, Παπαδόπουλο, Κραβαρίτη, Ντεντάκη, Μήτογλου, Δημόπουλο, Κολόμπο, Κιάκο, Φερράρι, Τσοκάνη, Μπαριέντος, Ριένστρα, Νίνη, Μπάλλα, Κρητικό, Λουντεβάλ, Γκουαροτσένα, Μπαρτόλο, Δουβίκα, Γέντρισεκ, Ρακή, Φουρίκη, Λογαρά και Κανελλάκη, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται να ολοκληρωθούν και άλλες μεταγραφές που θα δυναμώσουν σε θέσεις κλειδιά την ομάδα…

Στο μεταξύ η προηγμένη εταιρεία Sideline Sports – XPS Network ανακοινώσε τη συνεργασία μας με το VOLOS FC: «Ο Head Coach, κος Σάκης Τσιώλης και το επιτελείο του χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται πλήρως, από την πρώτη στιγμή, τις δυνατότητες της Πλατφορμας XPS και της Βιντεοανάλυσης. Ήρθε η ώρα λοιπόν μετά τη συνεργασία μας με κορυφαίους Συλλόγους του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου να ενισχύσουμε και ενα εκσυγχρονισμένο club υψηλού επιπέδου της Ελληνικής Superleague.

Ευχόμαστε σε όλο τον οργανισμό του VOLOS FC μια ΥΓΙΗ & ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ αγωνιστική περίοδο ΠΑΜΕ VOLOS FC».

Τα εισιτήρια διαρκείας

Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα)…………………………600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες)…………………..180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες)…………..100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00– 14.00 και 18.00 – 21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου