Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Χωρίς προβλήματα ο Βόλος ΝΠΣ ανεβάζει ρυθμούς στην Πορταριά

χωρίς-προβλήματα-ο-βόλος-νπσ-ανεβάζει-748020

Στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό, μετά το 3-0 επί του Θησέα Αγριάς, το 0-2 από τον ΠΑΟΚ και το 1-2 από τον Ατρόμητο, οι κυανέρυθροι πήραν τη δεύτερη νίκη με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή σε παίκτες που αγωνίστηκαν κατά κύριο λόγο ως βασικοί κόντρα στις δύο ομάδες της Super League 1.

Οι Αήττητος Σπάτων βρέθηκε να προηγείται με δύο τέρματα, ωστόσο στην επανάληψη οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έδειξαν την ανωτερότητα τους και επικράτησαν τελικά με 4-2.

Τα γκολ της ομάδας του Βόλου σημείωσαν οι Δουβίκας, Μήτογλου, Μουνίθ και Κρητικός.

Η αρχική ενδεκάδα του Βόλου: Κραβαρίτης, Κιάκος, Λογαράς, Φουρίκης, Μπάλλας, Μπαριέντος, Λουντεβάλ, Γκουαροτσένα, Κρητικός , Μπαρτόλο, Δουβίκας

Έπαιξαν και οι: Μήτογλου, Ρακής, Κανελλάκης και Μουνίθ.

Στα… κόκκινα η προετοιμασία

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Βόλου στην Πορταριά του Πηλίου, εκεί όπου ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του, έχουν το δύσκολο έργο να χτίσουν μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Οι προπονήσεις είναι επίπονες, με τους παίκτες του Βόλου να δουλεύουν καθημερινά σε υψηλή ένταση τόσο στην ενδυνάμωση όσο και στην τακτική.

Στη χθεσινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημόπουλος ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, καθώς και ο Τσοκάνης ο οποίος αισθανόταν σφίξιμο στη γάμπα.

Δημοσίευμα για Ουάρντα

Για ενδιαφέρον του Βόλος ΝΠΣ για τον ακραίο επιθετικό Αμρ Ουάρντα κάνει λόγο δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ, μιας και ο 26χρονος Αιγύπτιος ανήκει στον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά φαίνεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Την περσινή σεζόν έπαιξε στην ΑΕΛ ως δανεικός, έχοντας σε 23 συμμετοχές, έξι γκολ και έξι ασίστ.

Εκτός όμως από ενδιαφέρον του Βόλος ΝΠΣ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα υπάρχει ενδιαφέρον και από μία ομάδα της Κύπρου, που είναι ο Απόλλων Λεμεσού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά ο ΝΠΣ Βόλος και μια ομάδα από την Κύπρο, προκειμένου να ενισχυθούν ενόψει της επερχόμενης σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ έχει επεκταθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2021, οπότε για οποιαδήποτε μετακίνηση χρειάζεται και η έγκριση του Δικεφάλου.

Ο Ουάρντα την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην ΑΕΛ, με τη φανέλα της οποίας πρόλαβε να καταγράψει 23 συμμετοχές, με επτά γκολ και ακόμα έξι ασίστ».

Πετυχημένη η πρεμιέρα του Volos TV

Ικανοποίηση για το Volos Tv επικρατεί στην κυανόλευκη ΠΑΕ, μετά την πρεμιέρα του την περασμένη Πέμπτη και την κάλυψη του φιλικού αγώνα με τον Ατρόμητο. Σε ανακοίνωση η κυανέρυθρη ΠΑΕ αναφέρει: «Ακρως πετυχημένη ήταν η πρεμιέρα του VOLOS TV, καθώς στην παρθενική του ζωντανή μετάδοση, η ανταπόκριση των φίλων του Βόλου και του ποδοσφαίρου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοικούντων την ΠΑΕ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι εμπιστεύτηκαν το VOLOS TV για να παρακολουθήσουν ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο και δεσμεύεται για ακόμα καλύτερες μεταδόσεις στο μέλλον».

ΔΣ της Super League

με φόντο τα τηλεοπτικά

Η Super League προχώρησε σε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως αύριο θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Η συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον από τη στιγμή που επτά ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και ο Βόλος ΝΠΣ Βόλος έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος αν δεν εξασφαλίσουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18/8/2020 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Εγγραφή ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως μέλους του συνεταιρισμού.

2.Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. προς έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

3.Θέματα διοργάνωσης πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

4.Απόφαση για τον αριθμό αλλαγών στο επόμενο πρωτάθλημα Super League 1 ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 (ερώτημα κ. Clattenburg).

5.Διάφορα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου