Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στην Τρίπολη αύριο ο ΝΠΣ Βόλος

στην-τρίπολη-αύριο-ο-νπσ-βόλος-9924

Έχοντας μείνει με 19 παίκτες για τα τρία ματς των play out της Super League που απομένουν

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αύριο Σάββατο στην Τρίπολη (19:15) θα συνεχιστούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΝΠΣ Βόλος για τα play out της Super League 1 με τη βολιώτικη ομάδα να έχει τρία ματς μέσα στον Ιούλιο για να ολοκληρώσει αγωνιστικά τη σεζόν στις 18 του μήνα, έχοντας πλέον μειωμένο και πιο νεανικό ρόστερ.

Ο ΝΠΣ Βόλος αφού δεν ανανέωσε τη συνεργασία με τους Μάντζη, Οικονόμου Μελίσσα, Τόρες και Κάσες έχει μείνει πλέον με 19 παίκτες, εκ των οποίων δυο δεν μπορούν να αγωνιστούν αύριο στην Τρίπολη.

Οι Καραγκιόζης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Μαξ, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Ζοάο, Κυζιρίδης, Γκαραβέλης, Γέντρισεκ, Μήτογλου, Μπάλλας, Μπαλογιάννης και Κορέλας είναι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του καθώς ο Ντεντάκης παραμένει τραυματίας και ο Τσαούσης στάθηκε άτυχος στην προχθεσινή προπόνηση.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μάριος Τσαούσης κατά τη διάρκεια εκγύμνασης με βάρη υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η ΠΑΕ Βόλος μάλιστα με ανακοίνωσή της εύχεται στον Μάριο Τσαούση καλή επιτυχία και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικού χώρους.

Πάντως όπως την περασμένη εβδομάδα ο νεαρός Μπάλλας από την Κ-19 έγινε επαγγελματίας και πήρε και συμμετοχή δεν αποκλείεται κάτι παρόμοιο αφού καιρό προπονείται με την πρώτη ομάδα και ο Γιώργος Κανελλάκης.

Συνολικά απομένουν αλλά 3 ματς των play out της Super League για τον ΝΠΣ Βόλος και στην 5η αγωνιστική αύριο Σάββατο (4/7) θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα για ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε ισοπαλία και ήττα…(Αστέρας Τρίπολης – Βόλος ΝΠΣ 0-0 και Βόλος-ΝΠΣ Αστέρας Τρίπολης 0-1 (85’ Ντέλετιτς) στο πρωτάθλημα.

Μέχρι το τέλος στην 6η αγωνιστική (11/7) θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο που δεν κέρδισε στο πρωτάθλημα: (Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος 2-3 (7’, 36’ Τόρες, 39’Ανδρούτσος, 43’ πεν. Μανούσος, 62’Γιακουμάκης) και Ατρόμητος- Βόλος ΝΠΣ 0-0 ) και στο φινάλε (7η Αγωνιστική (18/7) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό από τον οποίο δεν έχασε στην κανονική διάρκεια) : Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός 3-2 (55’ Μουνίθ. 66’ Μάντζης, 78’ Γέντρισεκ- 39’ Σανιά, 68’ Αριγίμπι) και Παναιτωλικός- Βόλος ΝΠΣ 1-1 (42’Μουνιέ-90’Δημόπουλος).

Γκορτσίλας στο Αστέρας – ΝΠΣ Βόλος

Στην αυριανή (19:15) αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΝΠΣ Βόλος διαιτητής ορίσθηκε ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριάς) και Γιώργο Χατζηνάκο (Δράμας).

Για το ματς της 5ης αγωνιστικής των play out της Super League 1 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) και στο VAR θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Ολοι οι διαιτητές των αγώνων για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ είναι:

Σάββατο (4/7)

19:15 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Χατζηνάκος (Δράμας)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Βρέσκας (Πιερίας)

19:30 Λαμία – Ξάνθη

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Δευτέρα (6/7)

19:30 ΑΕΛ – Πανιώνιος

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)

AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας)

20:00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Τσαμούρης (Πειραιά)

Στα πλέι οφ

Χωρίς σταματημό συνεχίζεται η δράση για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1. Μπορεί το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός της Κυριακής (5/7) να είναι αδιάφορο βαθμολογικά, ωστόσο παραμένει το ντέρμπι των «αιωνίων» και στο οποίο ορίστηκε ο Γεώργιος Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας, με τον Μάνο Σκουλά από την ΕΠΣΘ να είναι στο VAR.

Αναφορικά με το έτερο ντέρμπι αυτό ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ την ίδια ημέρα, ορίστηκε ξένος διαιτητής και πιο συγκεκριμένα ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ, ο οποίος έχει… παρελθόν με την «Ένωση» έχοντας σφυρίξει το ματς με την Μπάγερν τον Οκτώβριο του 2018 για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ:

Σάββατο (4/7)

21:30 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Τζιότζιος (Θράκης)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Κυριακή (5/7)

19:15 Αρης – ΑΕΚ

Διαιτητής: Κουλμπάκοφ (Λευκορωσίας)

Βοηθοί: Τσουκ, Μασλιάνκα (Λευκορωσίας)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Ψαρρής (Ζάκυνθος)

21:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Σκουλάς (Μαγνησίας)

AVAR: Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Και σχολή τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Βόλος

Ενώ συνεχίζονται οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα της ακαδημίας του ΝΠΣ Βόλος, λειτουργεί πλέον και σχολή τερματοφυλάκων με υπεύθυνο προπονητή τον Αποστόλη Τσιντζιλώνη που θα προπονεί τους τερματοφύλακες όλων των τμημάτων της ακαδημίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Μιχάλη Καπουρνώτη (6936578196) ή με τους προπονητές Νατσικόπουλο Θανάση (6937182765), Μιλήγκα Γιώργο (6946266589), Ακτσιαλή Γιάννη, Δανόπουλο Γιώργο, Τσιντζιλώνη Απόστολο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου