Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Δεν αποκλείεται σέντρα σε δύο μήνες

δεν-αποκλείεται-σέντρα-σε-δύο-μήνες-151563

Χωρίς σημαντικές αλλαγές και την αναμονή να παίρνει παράταση συνεχίζεται η καθημερινότητα για τον ΝΠΣ Βόλος, από την ώρα που έχουν ανασταλεί τα πρωταθλήματα όπως και αυτό της Super League 1 για το οποίο η βολιώτικη ομάδα «χρωστά» 7 ματς για τα play out έχοντας πάντως εξασφαλίσει την παραμονή της.

Σκέψεις για το πότε θα γίνει η επιστροφή στη δράση κάνουν βέβαια όλοι, αλλά το πρώτο που εύχονται είναι η υγεία. Σε κατ’ οίκον περιορισμό, ως μέτρο προφύλαξης για την εξάπλωση του κορονοϊού παραμένουν και όλοι οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος καθώς κανείς ποδοσφαιριστής, ούτε οι 10 αλλοδαποί, δεν έφυγε εκτός Βόλου.

Στον Βόλος ΝΠΣ εφαρμόζοντας την κυβερνητική απόφαση που απαγορεύει τις προπονήσεις ομαδικά μέχρι τουλάχιστον την 27η Μαρτίου και περιμένοντας παράταση του μέτρου, από το τεχνικό τιμ της ομάδας, έχει μοιραστεί πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι.

Στον ΝΠΣ Βόλος υπάρχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή με τους παίκτες και ενημέρωση των ξένων για την κατάσταση στην Ελλάδα και στις χώρες τους. Αλλωστε στην ομάδα υπάρχουν και τέσσερις Ισπανοί και στη χώρα τους τελευταία έχουν πολλαπλασιαστεί τα κρούσματα του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει η επανεκκίνηση την τελευταία εβδομάδα του Μάη και δη την Κυριακή 24/5, μετά από δύο μήνες!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου