Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πρώτα ο Αστέρας… σκαλοπάτι για «εξάδα»

πρώτα-ο-αστέρας-σκαλοπάτι-για-εξάδα-199078

Ο ΝΠΣ Βόλος θέλει δικές του νίκες και βλέπει μόνο το ματς της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1 και ο ΝΠΣ Βόλος στην πρώτη του παρουσία στη μεγάλη κατηγορία έχοντας εξασφαλίσει τον πρωταρχικό του στόχο που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, μπορεί να ονειρεύεται και την «εξάδα» αφού έχει καταφέρει να είναι στο -2 από τη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ.

Η βολιώτικη ομάδα μπορεί να συνεχίσει να διατηρεί το δικαίωμα στην ελπίδα για μια θέση στην «εξάδα» κερδίζοντας αρχικά την Κυριακή (17.15) τον Αστέρα Τρίπολης που είναι στην ίδια βαθμολογική θέση παίζοντας στο Βόλο για την 23η αγωνιστική, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την ΑΕΛ, επίσης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την 6η θέση, την οποία κατέχουν ΟΦΗ και Ξάνθη, ενώ ισοβαθμεί με Ατρόμητο, Αστέρα και ΑΕΛ. Μπορεί η βοιωτική ομάδα να μην κρατάει στην τύχη στα χέρια της, ωστόσο, έχει πολλές ελπίδες για την 6η προνομιούχο θέση αν κερδίσει τα δύο παιχνίδια έδρας και να πάει στο φινάλε στο ΟΑΚΑ να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο με τον Παναθηναϊκό. Στην ουσία ο ΝΠΣ Βόλος κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά και όχι τι θα κάνουν οι άλλοι αν και είναι πολύ κομβικό το Δευτεριάτικο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, η Λάρισα παίζει με ΠΑΟΚ και μετά στην 25η υπάρχει το Ατρόμητος-Ξάνθη και ο ΟΦΗ πάει ΑΕΚ, ενώ στο φινάλε η Ξάνθη παίζει με ΠΑΟΚ και ο Άρης με Ατρόμητο…

Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο ετοιμάζει την ομάδα γνωρίζοντας ότι από την Κυριακάτικη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Βασίλης Μάντζης, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ενώ θα έχει τις επιστροφές των Ζοάο, Τσαούση και Γιέντρισεκ, ενώ σίγουρα η ομάδα εδώ που έφτασε χρειάζεται και την συμπαράσταση και του κόσμου, για να πετύχει το… θαύμα.

Αρχισε η προπώληση

Αρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (5.15 μ.μ.) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της Θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (Βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του Κυριακάτικου αγώνα θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 3.00 μ.μ. όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για το λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 3.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με την Λαμία.

*Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

Σέζος στο Πανθεσσαλικό

Ο Θανάσης Σέζος από το Κιλκίς ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 17:15 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League. Βοηθοί θα είναι οι Νικόλαος Σάββας (Σερρών) και Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας) ενώ στο VAR o Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα που ήταν διαιτητής στα ματς Ξάνθη – Βόλος ΝΠΣ 3-1 και Αρης – Βόλος ΝΠΣ 4-0.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου