Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με ΠΑΟΚ στις 6μ.μ. ο Βόλος ΝΠΣ

με-παοκ-στις-6μ-μ-ο-βόλος-νπσ-222299

Μία από τις δυσκολότερες αποστολές έχει σήμερα ο Βόλος, φιλοξενούμενος στις 6μ.μ. από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Super League 1 με τον τεχνικό Αλμπέρτο Γκαγιέγκο να μην υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία των κυανέρυθρων ολοκληρώθηκε χθες ενόψει του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μαξ και Μελίσσας, όπως και οι τραυματίες Μπαλογιάννης-Κανταμούρο με αιμάτωμα στον τετρακέφαλο για τον πρώτο και θλάση στον δικέφαλο αντίστοιχα για τον δεύτερο.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος έχει στην αποστολή του σήμερα τρεις ποδοσφαιριστές, που ανήκουν στο δυναμικό του δικεφάλου του βορρά, αλλά είναι δανεικοί στον Βόλο, κι έτσι Λύρατζης, Τσαούσης και Διαμαντής, βρίσκονται στην αποστολή. Σημειώνεται πως στο ματς του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ ήταν νικητής με 0-2 με γκολ που πέτυχαν στο 29΄ο βολιώτης Δημήτρης Λημνιός και στο 74΄με πέναλτι ο Πέλκας.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας είναι οι εξής: Γκουαροτσένα, Τσίκα, Φεράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μουνίθ, Τόρες, Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Οικονόμου, Καραγκιόζης, Κυζιρίδης, Λύρατζης, Μάντζης, Μήτογλου, Ντεντάκης, Τσαούσης και Τσοκάνης.

Με απουσίες και ο ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Βόλο. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κρέσπο και Ελ Καντουρί, που ακολούθησαν αμφότεροι ατομικό πρόγραμμα αλλά και οι τιμωρημένοι Μάτος και Ακπομ. Αναλυτικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης.

Για την ΠΑΕ Βόλος μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μετά και το σημερινό ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στην 22η αγωνιστική (Σάββατο 1/2, 5.15μ.μ.) θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό τη Λαμία, στην 23η αγωνιστική (Δευτέρα 10/2, 6μ.μ.) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ ακολουθούν δυο συνεχόμενα ματς στον Βόλο (στην 24η αγωνιστική: Κυριακή 16/2, 5.15μ.μ.: Βόλος-Αστέρας Τρίπολης και στην 25η αγωνιστική: Κυριακή 23/2, 5.15μ.μ.: ΝΠΣ Βόλος- Λάρισα) και τέλος στην 26η αγωνιστική (Κυριακή 1/3, 7μ.μ.) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κουτσιαύτης στην Τούμπα

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Αρτα ορίστηκε διαιτητής στο σημερινό παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα. Ο Κουτσιαύτης που φέτος έχει 5 διαιτησίες και δεν έχει σφυρίζει κανένα ματς ούτε για Βόλο ούτε για ΠΑΟΚ. Ο Κουτσιαύτης θα έχει ως βοηθούς τους Χρήστο Τζιώτζιο από την ΕΠΣ Θράκης και Σταύρο Σίπκα από την ΕΠΣ Σάμου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από τη Δράμα. Στο VAR θα είναι ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα και AVAR ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης από την Αιτωλοακαρνανία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου