Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Την επόμενη μέρα βλέπουν στον ΝΠΣ Βόλος

την-επόμενη-μέρα-βλέπουν-στον-νπσ-βόλο-225263

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, τη Δευτέρα υπάρχει ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη μέρα σκέπτονται στον ΝΠΣ Βόλος μετά την προχθεσινή ήττα από την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό όπου η βολιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να είναι το ίδιο ανταγωνιστική όπως ήταν στα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ μπροστά της τώρα έχει ένα ακόμη ματς μεγάλης δυσκολίας παίζοντας τη Δευτέρα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (18.00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σουπερ Λίγκα.

Το σίγουρο είναι ότι στη βολιώτικη ομάδα δουλεύουν για να βελτιώσουν πολλά σε σχέση με το προχθεσινό ματς, αλλά και στη διαχείριση των απουσιών αφού από το παιχνίδι της Δευτέρας θα λείψει ο τιμωρημένος Μαξ και όπως έγινε και στον α΄ γύρο, δεν θα αγωνιστούν οι Λύρατζης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Μελίσσας που είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ…

Για τον ΝΠΣ Βόλος ώς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και αν τελευταία είδε να απομακρύνεται το όνειρο της εξάδας κοιτάζει την καλύτερη θέση με περισσότερους βαθμούς για τα πλέι άουτ. Πάντως μετά το ματς της Δευτέρας 27/1, στην Τούμπα (18.00) με το ΠΑΟΚ ο ΝΠΣ Βόλος έχει παιχνίδια που θέλει και μπορεί να κερδίσει.

Στην 22η αγωνιστική (Δευτέρα 3/2, 19.30) θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό τη Λαμία, στην 23η αγωνιστική (Δευτέρα 10/2, 18.00) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ ακολουθούν δυο συνεχόμενα ματς στον Βόλο (στην 24η αγωνιστική: Κυριακή 16/2, 17.15: ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης και στην 25η αγωνιστική: Κυριακή 23/2, 17.15: ΝΠΣ Βόλος- Λάρισα) και τέλος στην 26η αγωνιστική (Κυριακή 1/3, 19.00) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Για το προχθεσινό ματς και την «άνετη» ήττα από την ΑΕΚ ο Ισπανός προπονητής του ΝΠΣ Βόλο, Αλμπέρτο Γκαγιέγκο που έχει αλλάξει κάποια πράγματα, θεωρεί πως η ομάδα έκανε λάθη και δεν αντιμετώπισε με σωστή νοοτροπία το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο μάλιστα ανέφερε ότι οι παίκτες του έδειξαν φόβο και έλλειψη θετικής διάθεσης ενάντια στους «κιτρινόμαυρους»: «Αυτό που με ανησύχησε είναι ότι μπήκαμε με φόβο και χωρίς όρεξη να κερδίσουμε. Κάναμε λάθη. Παιδικά λάθη. Είχαμε μία άλλη ιδέα παιχνιδιού. Σε τέτοιο ανταγωνιστικό ρυθμό, δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη», ανέφερε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», ενώ και ο νεαρός Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα από την ΑΕΚ, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως οι ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν τίποτα από ότι τους ζήτησε ο προπονητής τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε και ήρθε αυτή η ήττα από την ΑΕΚ. Πιστεύω πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν τηρήσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού προσπαθήσαμε, κάναμε κάποια πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν δώσαμε αυτό που έπρεπε και αυτό μας ζήτησε ο προπονητής μας, γι’ αυτό ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα.

Ήταν μια κακή μέρα, αλλά όπως προανέφερα, αυτό που μας προβληματίζει περισσότερο είναι ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, όπως θα έπρεπε, δεν εφαρμόσαμε το πλάνο μας και το πληρώσαμε. Χάσαμε αρκετά κοντρόλ, κάναμε πολλές λάθος πάσες. Ο προπονητής μας ήθελε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο. Δεν τον κάναμε, όπως και άλλα πράγματα που μας ζήτησε ο κόουτς. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει το παιχνίδι αυτό να γίνει μάθημα για μας και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, πιστεύουμε όλοι στις δυνατότητες της ομάδας και ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Κουτσιαύτης στην Τούμπα

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) ορίστηκε διαιτητής στο δευτεριάτικο ματς (18.00) ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα. Ο Κουτσιαύτης που φέτος έχει 5 διαιτησίες και δεν έχει σφυρίζει κανένα ματς ούτε για Βόλο ούτε για ΠΑΟΚ.

Σλοβένος στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο Ματέι Γιουγκ επελέγη από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο 39χρονος Σλοβένος ρέφερι έχει «σφυρίξει» δύο φορές στο παρελθόν παιχνίδια της «Ένωσης» στην Ευρώπη και άλλο ένα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ήταν στο 0-0 με τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία για τους «32» του Europa League και την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο στους ομίλους του Champions League, αμφότερα το 2008, ενώ είχε διευθύνει και το Ολυμπιακός-Λεβάντε 0-1 για τους «32» του Europa League το 2013.

Boηθοί θα είναι συμπατριώτες του, τέταρτος ο Καραντώνης, ενώ VAR τοποθετήθηκε Ελληνας διαιτητής και συγκεκριμένα ο Στέφανος Κουμπαράκης του Συνδέσμου Θράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί της 21ης αγωνιστικής της Σουπερ Λίγκα 1:

Σάββατο (25/1)

19:30 ΑΕΛ – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Κοτσάνης (Δράμας)

Κυριακή (26/1)

15:00 Ξάνθη – ΟΦΗ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας)

4ος: Τάσης (Ηπείρου)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)

AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

15:00 Πανιώνιος – Ατρόμητος

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδος)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Γκαμάρης (Αθηνών)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Σάββας (Σερρών)

17:15 Παναιτωλικός – Αρης

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Σαμοΐλης (Αθηνών)

4ος: Μαλουτάς (Ημαθίας)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Γιουγκ (Σλοβενία)

Βοηθοί: Ζούνιτς (Σλοβενία), Βιντάλι (Σλοβενία)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Κουμπαράκης (Θράκης)

AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

Δευτέρα (27/1)

18:00 ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Σίπκας (Σάμου)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

20:00 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Αϊναλής (Μακεδονίας)

4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου