Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Προκαταρκτική μετά τη μήνυση Θεοδωρίδη

προκαταρκτική-μετά-τη-μήνυση-θεοδωρί-228146

Ερευνα για το εάν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου μετά τη μήνυση του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος στις 23 Δεκεμβρίου κατέθεσε μήνυση κατά πέντε διαιτητών της αναμέτρησης Βόλος – Ολυμπιακός για αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής να λάβει μαρτυρικές καταθέσεις από κάθε αρμόδιο και ανωμοτί κατάθεση από τους δύο εκ των μηνυόμενων.

Η προκαταρκτική γίνεται προς την κατεύθυνση να διαπιστωθεί αν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα που έχει ενταχθεί σε στοίχημα, αδίκημα που αν διαπιστωθεί ότι διαπράχτηκε, τότε τιμωρείται με ποινές σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2019 και έληξε 0-0 μετά την ακύρωση γκολ υπέρ του Ολυμπιακού και τον μη καταλογισμό πέναλτι.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε μήνυση κατά των διαιτητών Βασιλείου Φωτιά, Νικόλαου Σάββα, Δημήτρη Φίλου, Άγγελου Ευαγγέλου και Ανδρέα Φωτόπουλου στο Τμήμα Προστασίας Αθλητών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου λόγω αρμοδιότητας, καθώς ο αγώνας είχε πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου