Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Η Ξάνθη πέρασε από τον Βόλο

η-ξάνθη-πέρασε-από-τον-βόλο-240912

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στη Super League 1 πανηγύρισε η Ξάνθη σήμερα στον Βόλο, καθώς επικράτησε της τοπικής ομάδας με 3-1 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, με το ντεμπούτο του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο της δεύτερης στο πρωτάθλημα μετά το Κύπελλο να είναι κι αυτό με το… αριστερό!

Οι Ακρίτες είδαν τον Μπαξεβανίδη να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος, δίνοντάς τους το προβάδισμα στο 41’ με φοβερό γκολ, αλλά και τον Άμπαντ να τους στέλνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα, αποκρούοντας το πέναλτι του Μουνίθ στο… έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου.

Η ομάδα της Μαγνησίας απάντησε με το… ίδιο νόμισμα, ισοφαρίζοντας στην επανάληψη με τον Γέντρισεκ να βάζει ένα πολύ όμορφο γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του στο 56ο λεπτό! Ωστόσο, η αποβολή του Οικονόμου, 11 λεπτά μετά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τα δεδομένα…

Με την Ξάνθη να σημειώνει δύο ακόμα τέρματα με τη βοήθεια και των παικτών του… βόλου, αρχικά με το σουτ του Εντουάρντο να χτυπάει στο σώμα του Δημόπουλου και ακολούθως την κεφαλιά του Λισγάρα να βρίσκει πάνω στον Φεράρι, στο 73ο και στο 80ο λεπτό αντίστοιχα, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3.
Αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε τους γηπεδούχους στην 11η θέση και τους 21 πόντους, με τους νικητές να ανεβαίνουν πλέον μόνοι τέταρτοι, με 26 βαθμούς αλλά και ματς παραπάνω.

Βόλος (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσίκα, Οικονόμου, Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Γέντρισεκ (71’ Δημόπουλος), Μουνίθ, Τόρες (46’ Γκουαροτσένα), Μάντζης (53’ Λύρατζης).

Ξάνθη (4-1-4-1)
: Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Ντε Αμορίμ (61’ Σόσα), Κοβάσεβιτς, Εντουάρντο (82’ Τζουρίτσκοβιτς), Στάρτζεον, Φοσέ (46’ Κάστρο).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου