Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Πάγωσε» την πρόκριση ο Ατρόμητος

πάγωσε-την-πρόκριση-ο-ατρόμητος-245570

Τεράστιο βήμα πρόκρισης έκανε ο Ατρόμητος, που πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 3-0 του ΝΠΣ στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να αξιοποιεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε, κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας που είχε την κατοχή και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά έπεσε πάνω σε σεμιναριακή άμυνα από τους Περιστεριώτες.

Δύο γκολ από τον Βέλλιο και ένα από τον Γούτα στο σπουδαίο διπλό του Ατρομήτου, με την ομάδα του Γκαγιέγο, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας, να έχει πλέον βουνό να ανέβει στη ρεβάνς της Τρίτης.

Ο αγώνας

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, αφού μόλις στην πρώτη φάση που έβγαλε, κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Ούμπιδες εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γούτας με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Μελίσσα για το 0-1.

Η ομάδα της Μαγνησίας προσπάθησε να απαντήσει και έφτασε κοντά στο 1-1 στην πρώτη φάση που έβγαλε, αλλά ο Μέγιερι ήταν σε σωστή θέση και νίκησε στο τετ-α-τετ τον Μουνίθ που είχε βγει φάτσα απέναντι τον Ούγγρο πορτιέρε.

Ο Ατρόμητος πάντως που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 30ο λεπτό να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αφού ο Μελίσσας νίκησε τον Γιακουμάκη που είχε βγει στην πλάτη της άμυνας του Βόλου.

Το τελευταίο 15λεπτο, η ομάδα του Γκαγιέγο, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Βόλου, μετά την αποχώρηση Φεράντο, πήρε τον έλεγχο του ματς, προσπάθησε να βγάλει φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Μέγιερι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα του Γκαγιέγο προσπάθησε και εν μέρει κατάφερε να κλείσει τον Ατρόμητο στο μισό γήπεδο, με την ομάδα του Παντελίδη πάντως να στέκεται εξαιρετικά στο αμυντικό κομμάτι απέναντι στις επιθετικές προσπάθειες κυρίως του Ζοάο και Μουνίθ.

Πάντως, όσο ο Βόλος δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε φάσεις τον έλεγχο του ματς, ο Ατρόμητος βρήκε την ευκαιρία κόντρα στη ροή του ματς, να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 63ο λεπτό, όταν ο Νταβιότης έβγαλε την μπαλιά στον Βέλλιο ολομόναχο στην περιοχή και εκείνος με κεφαλιά νίκησε τον Μελίσσα για το 0-2.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Βέλλιος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όταν στο 76ο λεπτό αξιοποίησε ιδανικά την ασίστ… πάρε-βάλε του Χαρίση, σπρώχνοντας ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι την μπάλα στην εστία για το 0-3.

ΒΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέγο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσοκάνης (56’ Γέντρισεκ), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Τόρες, Οικονόμου, Ραφαέλ (71’ Μάντζης), Διαμαντής, Μπαλογιάννης (46’ Μαξ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κάχιλα, Γούτας, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιότης (65’ Γκάλο), Ούμπιδες (75’ Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (85’ Μανούσος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου