Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σοβαρό επεισόδιο στο Βόλος – Ολυμπιακός ανάμεσα σε Μπέο Καραπαπά

σοβαρό-επεισόδιο-στο-βόλος-ολυμπιακ-260602

Ο Βασίλης Φωτιάς έδειξε κόκκινη κάρτα στον κ. Μπέο που είχε δηλωθεί ως διερμηνέας στο φύλλο αγώνα, ενώ νωρίτερα είχε αποβάλει και τον κ. Καραπαπά.

Κάθε άλλο παρά… φιλικό ήταν το κλίμα της αναμέτρησης ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου που έληξε 0-0, Κώστας Καραπαπάς και Αχιλλέας Μπέος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Οι δύο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Βασίλης Φωτιάς να δείξει κόκκινη κάρτα στον κ. Μπέο που είχε δηλωθεί ως διερμηνέας στο φύλλο αγώνα, ενώ νωρίτερα είχε αποβάλει και τον κ. Καραπαπά.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να προκληθεί γενικευμένη σύρραξη, αφού ο κ. Μπέος προσπάθησε να πάει προς την πλευρά του κ. Καραπαπά, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα.

Δείτε το βίντεο από την κόντρα Καραπαπά – Μπέου:

Ο Δήμαρχος Βόλου μίλησε μετά το ματς των Βόλου με τον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκειά του

Mεταξύ άλλων είπε τα εξής στην ΕΡΤ: «Ο λόγος που ήμουν στον πάγκο επειδή έπαιξε παντού το θέμα είναι πως γνωρίζω 5 γλώσσες και μου ζητήθηκε να ήμουν στον πάγκο και να κάνω μετάφραση (σ.σ. εκεί χρησιμοποίησε και τη λέξη explain) Ομως θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο και την οικογένειά μου για την εικόνα αυτή που παρουσιάστηκε σε μία επίθεση του κύριου Καραπαπά απέναντι στο διαιτητικό τρίο, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ πως αυτό το πράγμα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Να ξέρουν όλοι πως στην Ελλάδα δεν είναι όλοι υπάλληλοι ενός συστήματος και μίας σαπίλας, υπάρχει και η αξιοπρέπεια. Στον Βόλο έχουμε περίσσια αξιοπρέπεια και για αυτό αντέδρασα ως άνθρωπος και ως Δήμαρχος. Δεν μπορεί ο κύριος Καραπαπάς να μπαίνει σε όλα τα γήπεδα, να βρίζει μάνες και να μην του μιλάει κανένας. Για αυτό αντέδρασα. Σήμερα εγώ με την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο απειλήθηκε η οικογένειά μου και εγώ. Από τους ανθρώπους ασφαλείας του κύριου Καραπαπά.Αν νομίζουν πως στα 60 μου χρόνια θα κυκλοφορώ με μπράβους είναι γελασμένοι. Εγώ έχω μάθει να κυκλοφορώ ελεύθερα. Εγώ δεν εκβιάζομαι. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια στα παλικάρια του Βόλου που πήραν ότι τους άξιζε. Και τους άξιζε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Στον πάγκο δεν κάθισα. Πήγα γιατί μου ζητήθηκε ως διερμηνέας να πω αυτό που πρέπει να πω στην ομιλία του προπονητή. Αναγκάστηκα να μπω γιατί ήταν αυτό το αίσχος. Να μπαίνει ένας Καραπαπάς και να κάνει ότι γουστάρει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου