Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θέλει και την ανάλογη συνέχεια ο ΝΠΣ Βόλος

θέλει-και-την-ανάλογη-συνέχεια-ο-νπσ-βό-307347

Η επιτυχία ήρθε μετά από 5 ήττες για τον ΝΠΣ Βόλος και όλοι στην ομάδα αισιοδοξούν πως μπορεί να υπάρξει και καλύτερη συνέχεια αν και το επόμενο ματς αργεί και είναι στις 24 Νοεμβρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα…

Ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο και όλοι στην ΠΑΕ Βόλος έχουν τονίσει επαλειμμένα πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς στη Super League 1 και πως βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά κάτι που φάνηκε και στη δυσκολία που συνάντησε η ομάδα για να φτάσει στη νίκη με ανατροπή στο ματς με τον Παναιτωλικό που δεν έχει νίκη…

Ενας εκ των κορυφαίων του ΝΠΣ Βόλος στο ματς με τον Παναιτωλικό, Χουάν Μουνίθ δήλωσε στα κανάλια Novasports πως η ομάδα του έβγαλε τον απαιτούμενο χαρακτήρα στο γήπεδο, ενώ για το τι κρατούν οι παίκτες του Βόλου από το παιχνίδι τόνισε: «Το πρώτο που κρατάμε είναι ότι δείξαμε πως είμαστε ομάδα και οικογένεια. Αγωνιστικά, βγάλαμε το χαρακτήρα που έπρεπε για να κάνουμε την ανατροπή στο παιχνίδι».

Τώρα στην 11η αγωνιστική την Κυριακή (24/11-17.15) θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ τον Δεκέμβριο κλείνοντας και τον α΄γύρο θα παίξει στη Λάρισα και θα περιμένει στο Πανθεσσαλικό τον Παναθηναϊκό.

Πλέον στην ΠΑΕ Βόλος όλοι κοιτούν μπροστά ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας έως την Κυριακή 22/12 έχει ως εξής:

11η αγωνιστική: Κυριακή (24/11) – Αστέρας Τρίπολης – ΝΠΣ Βόλος (17.15)

12η αγωνιστική: Κυριακή (1/12) – Λάρισα – ΝΠΣ Βόλος (17.15)

Ρεβάνς κυπέλλου: Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου: ΝΠΣ Βόλος – Πανσερραϊκός (17.15)

13η αγωνιστική: Κυριακή (8/12) –ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός (19.30)

14η αγωνιστική: Κυριακή (15/12) – ΝΠΣ Βόλος – Πανιώνιος (17.15)

15η αγωνιστική: Πέμπτη (19/12) – Άρης – ΝΠΣ Βόλος (17.15)

και 16η αγωνιστική: Κυριακή (22/12) – ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (17.15)

Ντεντάκης: «Σε καλό δρόμο»

Ικανοποιημένος από την πορεία του ΝΠΣ Βόλος στην Super League δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Αντώνης Ντεντάκης. Ο 24χρονος δεξιός μπακ αναφέρθηκε και στο δέσιμο που αρχίζει να αποκτά η ομάδα του με το τοπικό κοινό.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Ντεντάκης μίλησε για: Την απόφασή του να πάει από την Κρήτη στον Βόλο: «Από την πρώτη στιγμή μού είχαν πει οι άνθρωποι της ομάδας πως στόχος είναι η άνοδος στην Super League το συντομότερο. Πήρα το ρίσκο και μου βγήκε. Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω και είναι μια δικαίωση που επέστρεψα στην μεγάλη κατηγορία, ανταμείφθηκαν οι κόποι μου».

Την προσαρμογή του στον Βόλο: «Η Κρήτη είναι παράδεισος, αλλά και ο Βόλος είναι πάρα πολύ όμορφη πόλη. Έχει πολλά κοινά με τα Χανιά. Δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής, η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη».

Την πορεία του Βόλου: «Η ομάδα άρχισε πολύ καλά το πρωτάθλημα, αλλά πληρώσαμε την απειρία μας και δεν διαχειριστήκαμε καλά κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Σίγουρα όμως είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα. Όταν είσαι νεοφώτιστος έχεις να μάθεις πολλά. Το στοίχημα της ομάδας είναι να αποκτήσει χημεία, γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχαμε έναν κορμό. Θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να τα καταφέρουμε».

Το κλίμα στο Πανθεσσαλικό: «Σταδιακά αλλάζει η στάση του κόσμου απέναντι στην ομάδα. Έρχονται όλο και περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο και αρχίζουν να αγαπούν την ομάδα. Δεν είναι εύκολο, γιατί μιλάμε για μια ομάδα δύο ετών».

Παραλαβή μετοχών της ΠΑΕ Βόλος

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους μετόχους της ΠΑΕ να περάσουν από τα γραφεία ώστε να παραλάβουν τις μετοχές τους, εξέδωσε ο Βόλος ΝΠΣ. Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους μετόχους της που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις ονομαστικές τους μετοχές, ότι μπορούν να τις παραλάβουν καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ώρες λειτουργίας γραφείων καθημερινά 9.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 και Σάββατο 9.00 – 14.00.

Ηττες για Κ-19 και Κ-17

Ηττες γνώρισαν Κ-19 και Κ-17 της ΠΑΕ Βόλος στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκας 1 χάνοντας διπλά από τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 10ης και 9ης αγωνιστικής. Για την Κ-19 Παναιτωλικός έφυγε νικητής με 2-1 από το Βόλο. Tα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Ξάνθη – Πανιώνιος 3-4

ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός 1-2

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-3

ΑΕΛ – Λαμία 3-1

Στον Β’ όμιλο της Κ-17 η 9η αγωνιστική

ΑΕΛ – Λαμία 1-0

ΠΑΟΚ – Ξάνθη 1-3

ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός 0-2

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου