Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στη Λαμία ο Βόλος ΝΠΣ για επιστροφή στις νίκες

στη-λαμία-ο-βόλος-νπσ-για-επιστροφή-στι-316058

Για το πρωτάθλημα της Super League 1 η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ φιλοξενείται απόψε στις 8μ.μ. στη Λαμία στο τελευταίο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά από καιρό.

Στα 4 τελευταία ματς οι κυανέρυθροι αγνοούν την χαρά της νίκης, παραμένοντας μακριά από τους τρεις βαθμούς από τον Σεπτέμβριο. Μετά το αποψινό παιχνίδι οι κυανέρυθροι έχουν μπροστά τους τον Παναιτωλικό και σίγουρα σε μια ενδεχόμενη διπλή επικράτηση, μπορούν να πάρουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Σημειώνεται πως μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα υπάρξει νέα διακοπή του πρωταθλήματος της, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ αρχές Δεκέμβρη υπάρχει η ρεβάνς του κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στον Βόλο.

Ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο και όλοι στην ΠΑΕ Βόλος έχουν τονίσει επανειλημμένα πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς στη Super League 1 και αγωνιστικά σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Χουάν Μουνίθ, ενώ και οι δανεικοί που δεν έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ, είναι και πάλι στη διάθεσή του.

Μάλιστα κάποιοι παίκτες όπως οι Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Διαμάντης, Τσοκάνης, Μυστακίδης, Τόρες, Γέντρισεκ, είχαν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» και δεν αγωνίστηκαν την περασμένη Τρίτη στο παιχνίδι Κυπέλλου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Στην ΠΑΕ Βόλος είδαν την ομάδα με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες να έχει και τη χειρότερη άμυνα στη Super League 1 και ζητούμενο πλέον είναι «τρίποντα» έχοντας τα δυο επόμενα παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στη βαθμολογία κάνοντας αρχή επιτυχιών από τη Λαμία.

Λαμία – ΝΠΣ Βόλος (8μ.μ.)

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Δημόπουλος (Φλώρινας)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου