Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Από τη Λαμία η βαθμολογική ανάκαμψη

από-τη-λαμία-η-βαθμολογική-ανάκαμψη-319679

Εχοντας τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη, έχοντας στα 4 τελευταία ματς δεχτεί 11 γκολ (ενώ στα προηγούμενα 4 είχε δεχτεί 6), ο ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται και για τη βαθμολογική του ανάκαμψη αφού με τις τρεις νίκες που έχει πετύχει έχει παραμείνει από τον Σεπτέμβριο στους 9 βαθμούς…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι ο άμεσος στόχος για τον ΝΠΣ Βόλος που με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχει και τη χειρότερη άμυνα στη Super League 1 και ζητούμενο πλέον είναι ότι δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος έχοντας τα δυο επόμενα παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στη βαθμολογία κάνοντας αρχή επιτυχιών την ερχόμενη Δευτέρα από τη Λαμία.

Οι δυο επόμενοι αντίπαλοι τον Νοέμβριο Λαμία και ο Παναιτωλικός ώς σήμερα δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα… και πανηγύρισαν χθες πρώτη φορά στο κύπελλο απέναντι σε ομάδες κατωτέρων κατηγοριών.

Ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο και όλοι στην ΠΑΕ Βόλος πάντως έχουν τονίσει επαλειμμένα πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς στη Super League 1 και πως βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά αλλά τα επόμενα δυο (ένα εκτός κι ένα εντός) είναι αυτά που μπορούν να ανεβάσουν πιο πολύ βαθμολογικά την ομάδα.

Συγκεκριμένα στην 9η αγωνιστική τη Δευτέρα 4/11 ο ΝΠΣ Βόλος χωρίς απουσίες θα αγωνιστεί (20.00) στη Λαμία μετά στην 10η (Σάββατο (9/11) (17.15) θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό και στην 11η αγωνιστική την Κυριακή (24/11-17.15) θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ τον Δεκέμβριο κλείνοντας και τον α΄ γύρο θα παίξει στην Λάρισα και θα περιμένει στο Πανθεσσαλικό τον Παναθηναϊκό.

Τσαμούρης στο Λαμία-Βόλος

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Βόλο που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την ΕΠΣ Πειραιά. Τη φετινή σεζόν ο διαιτητής από τον Πειραιά έχει διευθύνει έναν αγώνα πρωταθλήματος, αυτόν μεταξύ της Ξάνθης και του Αστέρα Τρίπολης που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-1. Στην καριέρα του ο 30χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει 23 αγώνες Σούπερ Λιγκ, 23 Β’ Εθνικής και 19 Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Σαμοϊλης (Αθηνών) και Νικόλαος Δημόπουλος (Φλώρινας).Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτριος Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Διαιτητής VAR Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), διαιτητής AVAR Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας).

Νίκη η Λαμία

Εύκολο απόγευμα χθες για τη Λαμία που «καθάρισε» τον Αιολικό εκτός έδρας με 3-0 και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου «καθάρισε» με 0-3 την ομάδα της Μυτιλήνης και με τη νίκη έκανε… σεφτέ στη χρονιά, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη. Ο Ρόμανιτς στο 15ο λεπτό άνοιξε τον λογαριασμό για τους φιλοξενούμενους, ενώ o Ταϊρόν στο φινάλε του ημιχρόνου, έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Μάντζιου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σάλιακας στο 70’ με όμορφο πλασέ. Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας (75’ Νικολόπουλος), Τιρόνε (62’ Βλαχομήτρος), Σάλιακας, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος, Τουράμ (68’ Καραγιάννης), Μπαχανάκ, Ράμος, Μπουλουλή

Με Βόλο εκτίει ο Σεσέροβιτς

Τις τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Σεσέροβιτς στο ματς του ΟΑΚΑ, που η ΑΕΛ κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1. Οπως αποφασίστηκε, ο χαφ των «βυσσινί» θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος για τη 12η αγωνιστική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου