Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Mε σχέδιο για επιτυχίες ο ΝΠΣ Βόλος

mε-σχέδιο-για-επιτυχίες-ο-νπσ-βόλος-320104

Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι ο στόχος για τον ΝΠΣ Βόλος που μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες και μια όχι ικανοποιητική εμφάνιση στο κύπελλο …δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος αφού δεν ικανοποιείται από κάποια καλά σχόλια για την απόδοση στα μεγάλα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Θεωρητικά τώρα έχει πιο εύκολα ματς τον Νοέμβριο βλέποντας το πρόγραμμά του να «ελαφρύνει» έχοντας παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στη βαθμολογία της Super League 1, αλλά πλέον θέλει νίκες κάνοντας αρχή την ερχόμενη Δευτέρα από τη Λαμία.

Ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο και όλοι στην ΠΑΕ Βόλος έχουν τονίσει επαλειμμένα πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς στη Super League 1 και πως βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά αλλά τα επόμενα δυο (ένα εκτός κι ένα εντός) είναι απέναντι σε ομάδες όπως η Λαμία και ο Παναιτωλικός που ώς σήμερα δεν έχουν νίκη…

Συγκεκριμένα στην 9η αγωνιστική τη Δευτέρα 4/11 ο ΝΠΣ Βόλος θα αγωνιστεί (20.00) στη Λαμία μετά στην 10η (Σάββατο (9/11) (17.15) θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό και στην 11η αγωνιστική την Κυριακή (24/11-17.15) θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ τον Δεκέμβριο κλείνοντας και τον α΄ γύρο θα παίξει στη Λάρισα και θα περιμένει στο Πανθεσσαλικό τον Παναθηναϊκό.

Πλέον στην ΠΑΕ Βόλος όλοι κοιτούν μπροστά ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας έως την Κυριακή 22/12 έχει ως εξής:

9η αγωνιστική: Δευτέρα (4/11) – Λαμία – ΝΠΣ Βόλος (20.00)

10η αγωνιστική: Σάββατο (9/11) – ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός (17.15)

11η αγωνιστική: Κυριακή (24/11) – Αστέρας Τρίπολης – ΝΠΣ Βόλος (17.15)

12η αγωνιστική: Κυριακή (1/12) – Λάρισα – ΝΠΣ Βόλος (17.15)

13η αγωνιστική: Κυριακή (8/12) –ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός (19.30)

14η αγωνιστική: Κυριακή (15/12) – ΝΠΣ Βόλος – Πανιώνιος (17.15)

15η αγωνιστική: Πέμπτη (19/12) – Αρης – ΝΠΣ Βόλος (17.15)

και 16η αγωνιστική: Κυριακή (22/12) – ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (17.15)

Ο ΝΠΣ Βόλος σε σχέση με το τελευταίο ματς θα είναι πιο πλήρης με την επιστροφή του Ισπανού μέσου Χουάν Μουνίθ και των δανεικών παικτών από τον ΠΑΟΚ που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα που ανήκουν.

Ανακοίνωση ΠΑΕ Βόλος

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρονται τα εξής «Σχετικά με τον τεχνητό και εν πολλοίς προβοκατάρικο θόρυβο που επιχειρήθηκε από κάποιες πλευρές να προκληθεί, με αφορμή δήλωση του προπονητή της ομάδας μας Χουαν Φεράντο ότι ειδοποιήθηκε την Πέμπτη, δηλαδή δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους δανεικούς από τον δεύτερο στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι:

Όντως ο προπονητής ειδοποιήθηκε την Πέμπτη από τον τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, κ. Ακη Πέτρου ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, λόγω του όρου που έχει τεθεί στο πλαίσιο του δανεισμού.

Το γεγονός ότι ο προπονητής μας μίλησε δημόσια, με ειλικρίνεια και αγνότητα, για το γεγονός αυτό, δείχνει με τρόπο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό ότι δεν υπήρχε κάποιος δόλος ή σκοπιμότητα, άλλως ουδέν θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας.

Και εν τέλει δεν θα ρωτήσουμε κανένα, ούτε βέβαια θα απολογηθούμε για θέματα που αφορούν την λειτουργία της ομάδας μας. Υπάρχουν οι αρμόδιοι που αποφασίζουν.

ΥΓ 1. Είναι τουλάχιστον γελοιότητα να μιλούν και να σχολιάζουν εκείνοι που οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ. 2 Μη στερείτε από τον φίλαθλο κόσμο τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη την τηλεοπτική του παρουσία. Και τηλεθέαση και γέλιο φέρνει…

ΥΓ.3 Με κάθε σεβασμό στον αρμόδιο υφυπουργό και τις δηλώσεις του θα τον προτρέψουμε να ξεκινήσει την προσπάθειά του από τις βαριές παθογένειες που κατατρέχουν το ποδόσφαιρό μας και αργότερα να ασχοληθεί με τα ήσσονος σημασίας θέματα».

Τσαμούρης στο Λαμία-Βόλος

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Βόλο που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Λαμίας τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την ΕΠΣ Πειραιά. Τη φετινή σεζόν ο διαιτητής από τον Πειραιά έχει διευθύνει έναν αγώνα πρωταθλήματος, αυτόν μεταξύ της Ξάνθης και του Αστέρα Τρίπολης που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-1. Στην καριέρα του ο 30χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει 23 αγώνες Σούπερ Λιγκ, 23 Β’ Εθνικής και 19 Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Σαμοϊλης (Αθηνών) και Νικόλαος Δημόπουλος (Φλώρινας).

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτριος Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Διαιτητής VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Διαιτητής AVAR: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας).

Σλοβένος ρέφερι στην Τούμπα

Ρέφερι από τη Σλοβενία όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ο… εκλεκτός είναι ο Σλάβκο Βίντσιτς ο οποίος έχει ξαναβρεθεί στην Τούμπα, καθώς είχε σφυρίξει στο ΠΑΟΚ – Αγιαξ 2-2 τον Αύγουστο, καθώς και το Ολυμπιακός – Μπέρνλι 3-1 πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ τον… συνάντησε και στο 0-0 με τη Φιορεντίνα για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2016-17.

Στο VAR θα είναι ο Θανάσης Τζήλος του Συνδέσμου Λάρισας.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα ματς, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του Συνδέσμου Αρκαδίας ορίστηκε στο Ξάνθη – Ολυμπιακός και ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) στο ΑΕΚ – Ατρόμητος.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο (2/11)

19:30 Πανιώνιος – Αρης

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Σέζος (Κιλκίς)

VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

20:00 Ξάνθη – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Κυριακή (3/11)

15:00 ΑΕΛ – ΟΦΗ

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

17:00 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κωνστάντιος (Ευβοίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

19:30 ΑΕΚ – Ατρόμητος

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος: Κουμπαράκης (Θράκης)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)

20:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Βίντσιτς (Σλοβενία)

Βοηθοί: Κλάντσνικ (Σλοβενία), Κόβατσιτς (Σλοβενία)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου