Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αυξημένη η ζήτηση εισιτηρίων

αυξημένη-η-ζήτηση-εισιτηρίων-328973

Αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση των εισιτηρίων ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ και τον Βόλος ΝΠΣ, παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. και συγκαταλέγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των εισιτηρίων του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου Βόλος-ΠΑΟΚ, από την πρώτη κιόλας ημέρας της διάθεσής τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από το πρωί της Δευτέρας αρκετοί είναι οι φίλοι του Βόλου που πέρασαν από τα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους για το ματς του Σαββάτου (7.30 μ.μ.-Πανθεσσαλικό), ώστε να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η προσέλευση του κόσμου στον αγώνα Βόλος-ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και συνωστισμός την ημέρα του αγώνα, η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι (Aργοναυτών 15 από τις 9π.μ. έως τις 2μ.μ. και από τις 6μ.μ. έως τις 9μ.μ.).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το Πανθεσσαλικό Στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Υπενθυμίζουμε ότι στον αγώνα Βόλος-ΠΑΟΚ θα υπάρξει γενική είσοδος 15 ευρώ.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την κάρτα φιλάθλου, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 1η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις 2μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ τρεις παίκτες

Πέρα από τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ίλια Ίβιτς στο εξωτερικό, η ΑΕΚ έχει ανοιχτά τα «ραντάρ» της και για κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη από το εγχώριο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», θετικές εντυπώσεις άφησαν στους «κιτρινόμαυρους» τρεις παίκτες του Βόλου στον αγώνα της Κυριακής. Πρόκειται για τους Χοακίν Τόρες, Ζοάο Φερνάντο και Φράνκο Φεράρι. Ο πρώτος, 22χρονος περιφερειακός επιθετικός, έχει αποκτηθεί δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, με την οποία δεσμεύεται ως το 2021. Στο παρελθόν η Νιούελς είχε απορρίψει πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα για τον βραχύσωμο πλην όμως πολύ ταλαντούχο άσο, που φέτος μετρά 4 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις με την ομάδα της Μαγνησίας. Ο Ζοάο Φερνάντο είναι 24χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός και παρότι είναι Αργεντινός έχει ισπανικό διαβατήριο. Ανήκει στην ομάδα του Βόλου ως το 2022 και φέτος έχει 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ο Φράνκο Φεράρι είναι 27χρονος αριστερός μπακ, που έχει παίξει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος και δεσμεύεται μέχρι το 2021.

Η 8η αγωνιστική κατά του ρατσισμού

Σημαντικό κοινωνικό μήνυμα από τη Super League 1 με την 8η αγωνιστική να είναι αφιερωμένη κατά του ρατσισμού. Η ανακοίνωση της Super League 1: Η Super League, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού – #FootballPeople weeks – σε συνεργασία με την Fare, επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιερώνει την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, 26-28 Οκτωβρίου, στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του ρατσισμού.

Το μεγάλο πανευρωπαϊκό κίνημα έχει σκοπό να ενώσει όλους τους ανθρώπους στη γιορτή του ποδοσφαίρου και να απομονώσει τα στοιχεία του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας τους φιλάθλους και όσους εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο, με το μήνυμα ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων.

Το ποδόσφαιρο προάγει τις αξίες της ενσωμάτωσης όσων προσπαθούν να κάνουν το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι για όλους, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε, πού βρισκόμαστε και ποιες είναι οι πεποιθήσεις μας.

Την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, θα προβληθούν μηνύματα κατά του ρατσισμού, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου