Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο ΝΠΣ Βόλος

ετοιμάζεται-για-αεκ-ο-νπσ-βόλος-336148

Την Κυριακή παίζει στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Δύο μεγάλα παιχνίδια έχει μπροστά του ο ΝΠΣ Βόλος αλλά το μυαλό του είναι στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή 20/10 στις 19.30 με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Ριζούπολης και για το παιχνίδι αυτό, της 7ης αγωνιστικής της Super League 1…ετοιμάζεται…

Μπορεί να ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 26/10, επίσης στις 19.30 αλλά ο Χουάν Φεράντο δουλεύει για να μπορέσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο ματς με την ΑΕΚ και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα…

Ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο είχε την ευκαιρία στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, με Ξάνθη εκτός και Ατρόμητο εντός έδρας, στα οποία η άμυνα δέχθηκε έξι γκολ, προβληματίζοντας για τα λάθη που έγιναν.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Χουάν Φεράντο θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Στέργιου Δημόπουλου που είχε αποχωρήσει ελαφρά τραυματίας στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ και ο Αργεντινός μέσος Φερνάντο Ζοάο, που δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με Ξάνθη και Ατρόμητο αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Ζαχαριάδης διαιτητής

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΝΠΣ Βόλος την Κυριακή στις 7.30 μ.μ. στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο Ζαχαριάδης είχε σφυρίξει τον Βόλο και στο ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, που η ομάδα του Βόλου είχε επικρατήσει με 2-1.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Super League 1 με τον Παπαδόπουλο να ορίζεται στo σαββατιάτικο (19/10, 19:30) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, ενώ την αναμέτρησή του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει ο Παπαπέτρου, ενώ εκείνη του ΠΑΟΚ με τη Λαμία ο Φωτιάδης.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 19/10

Ολυμπιακός-ΟΦΗ (19:30)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας)

VAR: Κουμπαράκης (Θράκης), Σάββας (Σερρών)

Παναιτωλικός-ΑΕΛ (20:00)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάς (Πέλλας)

ΒΟΗΘΟΙ: Πάγκαλος (Λασιθίου), Δίπλαρης (Καρδίτσας)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Απτόσογλου (Αθηνών)

Κυριακή, 20/10

Ξάνθη-Αρης (17:00)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης (Ημαθίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Χατζηνάκος (Δράμας)

VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Καλαμπόκης (Αιτ/ νιας)

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (17:15)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΠΑΟΚ-Λαμία (18:00)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)

ΒΟΗΘΟΙ: Ζήρδας (Αθηνών), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

VAR: Σέζος (Κιλκίς), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΑΕΚ- ΝΠΣ Βόλος (19:30)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Σινιοράκης (Χανίων), Φίλος (Βοιωτίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), Φωτόπουλος (Αθηνών)

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (19:30)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τζιώτζιος (Θράκης)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτ/νιας)

Τα εισιτήρια της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον τρόπο που θα διατεθούν τα εισιτήρια στο ματς με τον Βόλο αναφέροντας πως «όπως γίνεται αντιληπτό λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου της Ριζούπολης και της εξασφαλισμένης θέσης για τους κατόχους διαρκείας, οι θέσεις στις οποίες θα εκδοθούν εισιτήρια θα είναι λιγοστές και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν ως εξής: Από σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. θα τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων PUBLIC και από αύριο Παρασκευή 18/10 θα ανοίξει το εκδοτήριο στο σταθμό «Ειρήνη» (10:00 – 17:00) και η πώληση θα αφορά στις θύρες 1Α, 1Β, 2Β, 6 και τα επίσημα. Στο γήπεδο της Ριζούπολης δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο καμία μέρα, ούτε την Κυριακή!».

Με Πανσερραϊκό στο κύπελλο

Θεωρητικά εύκολη κλήρωση είχε ο ΝΠΣ Βόλος, όσον αφορά στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «κυανέρυθροι» ρίχνονται στη διοργάνωση και κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα από την Γ’ Εθνική κατηγορία, η οποία έκανε την έκπληξη και συνεχίζει στον θεσμό και αυτή είναι ο Πανσερραϊκός.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις Σέρρες 29-30-31 Οκτώβρη ανάμεσα από τα ματς Αστέρας Τρίπολης – ΝΠΣ Βόλος (Κυριακή 24/11 – 17.15) και Λάρισα – ΝΠΣ Βόλος (Κυριακή 1/12) – (17.15) και η ρεβάνς τον Δεκέμβριο πριν από το ματς ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός (Κυριακή (8/12) – (19.30).

H ΠΑΕ Βόλος δίπλα στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και σε συνεννόηση μαζί του, μετέχοντας στη συγκλονιστική προσπάθεια του ελληνικού λαού να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφήλ, αποφάσισε:

– Να διατεθεί μέρος των εισπράξεων από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ ως οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του μικρού για τη μετάβασή τους στις ΗΠΑ και την υποβολή του σε πειραματική θεραπεία.

– Στον ίδιο αγώνα να τοποθετηθούν ειδικοί κουμπαράδες που οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν και ατομικά τον μεγάλο αγώνα ζωής του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Η ΠΑΕ Βόλος σεβόμενη και υπηρετώντας τα πανανθρώπινα ιδεώδη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας που οφείλουν να χαρακτηρίζουν πρώτα και πάνω από όλα τον αθλητισμό καλεί όλους τους φιλάθλους να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια για να χαρίσουμε και πάλι το χαμόγελο και την ελπίδα στον μικρό αυτό άγγελο και την οικογένειά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου