Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο ΝΠΣ Βόλος πάει για επιτυχία στην Ξάνθη

ο-νπσ-βόλος-πάει-για-επιτυχία-στην-ξάνθ-357701

Για την 4η νίκη στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας θα αγωνιστεί αύριο Κυριακή ο ΝΠΣ Βόλος που έχοντας ήδη 3 νίκες θα ταξιδέψει σήμερα για την Ξάνθη και αύριο στις 17.00 θα αγωνιστεί εκεί με την ομώνυμη ομάδα…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα με την καλή του ποδοσφαιρική εικόνα αλλά επειδή όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως δεν υπάρχει παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία που να μην κρύβει παγίδες και δυσκολίες παραμένουν προσγειωμένοι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ξάνθη η οποία μόλις την περασμένη Κυριακή γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα (στη Λάρισα με 3-0) και θα επιδιώξει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Ισπανός τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει αύριο στις υπηρεσίες ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή, του Αργεντινού Ραφαέλ Ζοάο που αποχώρησε στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα με τον ΟΦΗ λόγω τραυματισμού, έχοντας υποστεί θλάση στον δικέφαλο. Από την άλλη, ο Χουάν Φεράντο μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο νεαρός αμυντικός είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και στη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας στο ματς με τον ΟΦΗ είχε αγωνιστεί ο Αντώνης Ντεντάκης.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός Σεμπαστιάν Μπασόνγκ που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ είναι πιο έτοιμος και κερδίζει το χαμένο έδαφος, με τον Χουάν Φεράντο να έχει άλλο ένα σημαντικό «όπλο» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ αύριο δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην 11άδα και ο Αργεντινός Χοακίν Τόρες που σκόραρε στο περασμένο ματς εχο9ντας αντικαταστήσει τον Ζοάο.

Ξάνθη και ΝΠΣ Βόλος είχαν βρεθεί αντίπαλοι σε φιλικό παιχνίδι φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1 στα Πηγάδια. Σ’ εκείνο το παιχνίδι ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ είχε σκοράρει με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο, με την Ξάνθη να ισοφαρίζει στο δεύτερο μέρος με χτύπημα πέναλτι του Μπαριέντος.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει μπροστά του δυο σημαντικά ματς και δυο ντέρμπι αφού αύριο για την 5η αγωνιστική (29/9-17:00 Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος) και την 6η αγωνιστική (6/10-15:00 ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος), ενώ στην 7η αγωνιστική παίζει με την ΑΕΚ και στην 8η με τον ΠΑΟΚ την τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη… αλλά όλοι τώρα βλέπουν για συνέχεια μόνο το αυριανό ματς Ξάνθη…

Από την πλευρά της η Ξάνθη που έχει τους ίδιους βαθμούς με τον ΝΠΣ Βόλος κι έχει κι αυτή μπροστά της δύσκολο πρόγραμμα καθώς μετά το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος στην 6η παίζει εκτός με Παναθηναϊκό, στην 7η υποδέχεται Άρη, στην 8η παίζει Κρήτη με τον ΟΦΗ και στην 9η στην Ξάνθη θα υποδεχθεί τον ΟΣΦΠ…

Για την Ξάνθη ο Κίκο Ραμίρεθ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Βόλο για την πέμπτη αγωνιστική της Super Ligue 1 δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Λισγάρα , ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δήμου Μπαξεβανίδη.

Τζήλος διαιτητής

Ο διεθνής διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος (Κυριακή 29/9, 5:00μμ) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Τζήλος έχει 42 διαιτησίες Α’ Εθνικής ,26’ Β΄και 36 Γ’ Εθνικής, φέτος σφύριξε το ΠΑΟ-ΟΦΗ 1-3 και 2 ματς Γιουρόπα Λίγκ (Κρακόβια Κρακόβ – Ντουνάισκα Στρέντα 2-2 και Μπαλιμένα Γιουνάιτεντ – Ρούναβικ 2-0)

Πρώτο ματς που σφύριξε σε βολιώτικη ομάδα ο Τζήλος ήταν τον Δεκέμβρη του 2008 στη Γ’ (ΠΑΕ Θράκη – Νίκη 0-3), ενώ την Κυριακή στο Ξάνθη ARENA, βοηθοί του θα είναι η Καρδιτσιώτισα επισης διεθνής Χρυσούλα Κουρομπύλια που ανήκει στην την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής όπως και ο Μιχαήλ Δημόπουλος.

Αγώνες για Κ19 και Κ17

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19, αλλά και η 4η στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των Κ17 γίνεται σήμερα και αύριο για την Σούπερ Λίγκα 1.

Σήμερα αγωνιστική δράση υπάρχει και στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος Κ17 με τον ΝΠΣ Βόλος να παίζει στις 15:00 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου.

Στο πρόγραμμα των ομάδων Κ19 Κυριακή 14:00 θα γίνει το ματς Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων.

Η 5η αγωνιστική

Με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1.

Στο αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ορίστηκε ξένος ρέφερι και συγκεκριμένα ο Ελβετός Στέφαν Κλόσνερ ενώ αντίθετα στο VAR θα είναι Έλληνας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική

Σάββατο (28/9)

17:15 Άρης – ΑΕΛ

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Τάσης (Ηπείρου)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

19:00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Δημόπουλος (Φλώρινας)

19:30 Ολυμπιακός – Λαμία

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κυριακή (29/9)

15:00 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

17:00 Ξάνθη – Βόλος

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)

17:15 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

19:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Κλόσνερ (Ελβετίας)

Για την 5η αγωνιστική, τέσσερις παίκτες θα απουσιάσουν λόγω καρτών και συγκεκριμένα οι Λούκας Σάσα (Άρης), Χρήστος Λισγάρας (Ξάνθη), Φεντερίκο Μακέντα (Παναθηναϊκός) και Λέο Μάτος (ΠΑΟΚ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου