Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με το καλό του πρόσωπο ο ΝΠΣ Βόλος

με-το-καλό-του-πρόσωπο-ο-νπσ-βόλος-369402

Το Σάββατο με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, έχοντας στόχο την επιστροφή στις νίκες

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, με τον κόσμο στο πλευρό του και με το καλό του πρόσωπο που έδειξε στα δυο πρώτα νικηφόρα ματς αλλά και στο πρώτο μισό του αγώνα στο «Καραϊσκάκης» θα αγωνιστεί μεθαύριο Σάββατο (17.15) στο Πανθεσσαλικό ο ΝΠΣ Βόλος υποδεχόμενος τον αήττητο ώς τώρα ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Η βολιώτικη ομάδα έχει ήδη αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό Π. και έχει μπροστά της ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι, με μια ομάδα που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά, έχοντας κι αυτή δύο νίκες (με Παναθηναϊκό εκτός έδρας, (1-3), με Παναιτωλικό (3-1) στο Ηράκλειο) ενώ έχει πάρει και ισοπαλία (1-1) από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Στο σαββατιάτικο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος αποβλήθηκε στο «Καραϊσκάκης», ενώ σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας είναι ο Αργεντινός Χοακίν Τόρες, που δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα στο πρωτάθλημα.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος σχετικά με τα εισιτήρια του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον ΟΦΗ, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά: «Αρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα Βόλος-ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ..

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 2.00 μ.μ. που οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους απαιτείται το ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα ισχύει το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία απαιτείται ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την κάρτα φιλάθλου, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις 2.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ.

*Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα».

Ο Τάσης διαιτητής

Ο Γιώργος Τάσης από την ΕΠΣ Ηπείρου θα διευθύνει το ματς ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΟΦΗ, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 17:15, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ηπειρώτης διαιτητής είναι 2η χρονιά στη Super League έχοντας σφυρίξει σε 8 ματς, κι έχεα 10 παιχνίδια Β΄ και 42 Γ΄ Εθνικής εκ των οποίων μόνο ένα στον Βόλο το 2012 που ήταν στο Νίκη-Οικονόμος 0-0 και το Σάββατο θα έχει βοηθούς τους Κόλλια και Μωυσιάδη επίσης από την Ηπειρο.

Κυριακή Κ-19 και Κ-17

Την Κυριακή θα αγωνιστούν οι ομάδες νέων της ΠΑΕ Βόλος. Η Κ-19 του Στέφανου Ξηροφώτου θα υποδεχτεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 για το αντίστοιχο πρωτάθλημα υποδομών τον ΟΦΗ στις 11 το πρωί στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ενώ για το πρωτάθλημα Κ17 στην 3η αγωνιστική η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος θα παίξει την Κυριακή 22/9 στη Θεσσαλονίκη (14.00) με τον ΠΑΟΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου