Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο ΝΠΣ Βόλος με τον Αρη

ο-νπσ-βόλος-με-τον-αρη-392614

Μετά από περίπου 5 χρόνια το Πανθεσσαλικό θα φιλοξενήσει σήμερα αγώνα της μεγάλης ποδοσφαιρικής κατηγορίας που είναι ιστορικός καθώς είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της ιστορίας του ΝΠΣ Βόλος στη Super League 1.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος γράφοντας ιστορία μετά το διπλό της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου απόψε στις 21.30 θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό τον Αρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η βολιώτικη ομάδα προπονήθηκε για τελευταία φορά χθες βράδυ στο Πανθεσσαλικό και για τον προπονητή Χουάν Φεράντο το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα που υπάρχει για το δεύτερο ματς είναι ο τραυματισμός του Σεμπαστιάν Μπασόνγκ που υπέστη ρήξη τένοντα και θα λείψει για παραπάνω από μήνα…

Στον ΝΠΣ Βόλος για τη θέση του στόπερ έκτος του Δημόπουλου που ήταν δίδυμο με τον Μπασόνγκ στην πρεμιέρα υπάρχουν και οι Διαμαντής, Κορνέζος, Μήτογλου, ενώ στη διάθεση του Χουάν Φεράντο από την αρχή της εβδομάδας ήταν και το τελευταίο απόκτημα του ΝΠΣ Βόλος ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Χοακίν Τόρρες.

Ο Γκαραβέλης πιθανόν θα διατηρηθεί κάτω από την εστία με τους Ντεντάκη και Φερράρι στα πλάγια της άμυνας όπου στο κέντρο της, δίδυμο με τον Δημόπουλο πιθανόν θα είναι ο Διαμαντής. Ο Τσοκάνης αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του ως αμυντικό χαφ με τους Μπακογιάννη, Μαξ και Ατιγιάχ να διεκδικούν μια θέση στον άξονα, ενώ από κει και …μπροστά και πλάγια θα είναι οι Ζοάο, Μουνίθ, Μυστακίδης και προωθημένος ο Γέντρισεκ.

Ο Αρης

Ο Αρης είναι από χθες στον Βόλο και ο Σάββας Παντελίδης έχει 19μελή αποστολή, που ντεμπουτάρει ο νεοαποκτηθέντας Μαντσίνι…

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Έμαν, Σούντγκρεν, Κορχούτ, Ροζ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Νίκο Μαρτίνες, Ντιγκινί, Φετφατζίδης, Ιντέγε, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Τόνσο, Μαντσίνι, Ντουάρτε, Ούγκο Σόουζα, Κουέστα, και Κωνσταντινίδης.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να έχουν τη στήριξη των οπαδών τους καθώς θα υπάρξει μεμονωμένη μετακίνηση φίλων των «κίτρινων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στους φιλοξενούμενους θα παραχωρηθεί το βόρειο πέταλο (θύρες 31 έως 42), ενώ θα λειτουργήσουν εκδοτήρια έξω από το γήπεδο για να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με κόστος 15 ευρώ.

Ενδιαφέρον του κόσμου

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο για τον αγώνα του ΝΠΣ Βόλος με τον Αρη και η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της δίνει οδηγίες προς τους φιλάθλους καθώς μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αρη, γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) και σήμερα από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ., ενώ δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και μέχρι την έναρξή του η πώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια στην 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού.

Το καλό είναι οι φίλαθλοι να φροντίσουν να προμηθευτούν νωρίς τα εισιτήριά τους καθώς φέτος είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους απαιτείται ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο (η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα) θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Επίσης για την αγορά εισιτηρίου αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι για τη διευκόλυνση των φίλων της ομάδας, πριν από τον αγώνα με τον Αρη και μόνο σε αυτόν τον αγώνα, έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Σταδίου θα λειτουργεί ειδικό ταμείο για την έκδοση κάρτας φιλάθλου.

*Η είσοδος των κατόχων VIP διαρκείας θα γίνεται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του Σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Η είσοδος τόσο των κατόχων απλών εισιτηρίων διαρκείας, όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα θα γίνονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα που θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

Κομίνης στο Πανθεσσαλικό

Απόψε στο Πανθεσσαλικό τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 μεταξύ του ΝΠΣ Βόλος και του Αρη θα διευθύνει ο Γιώργος Κομίνης, ενώ στο VAR θα είναι o Στέφανος Κουμπαράκης.

Αναλυτικά οι διαιτητές στο Πανθεσσαλικό: Διαιτητής Κομίνης (Θεσπρωτίας), βοηθοί Ακρίβος (Αθηνών), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), VAR Κουμπαράκης (Θράκης) και ΑVAR Τζιώτζιος (Θράκης).

Νωρίτερα η Κ-19

Σήμερα Σάββατο θα γίνει και το ματς της Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος με την ομάδα του Άρη για την 2η αγωνιστική. Το ματς της Κ-19 θα γίνει νωρίτερα στις 5 μ.μ. στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου.

Ο Μπαλογιάννης στην Εθνική Κ21

Ο Κώστας Μπαλογιάννης του ΝΠΣ Βόλος συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις της Εθνικής Κ21 για τα παιχνίδια με Γερμανία και Λιθουανία… Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας κάλεσε για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής U21 με τη Γερμανία στο Zwickau (5/9 18:15) και τον αγώνα με τη Λιθουανία στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (10/9, 17:30) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2019-21 εκτός του Μπαλογιάννη και τους Βολιώτες Αλέξανδρο Κατράνη (Ατρόμητος) και Δημήτρη Λημνιό (ΠΑΟΚ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου