Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Γιορτή» το αυριανό ματς για τον Βόλο

γιορτή-το-αυριανό-ματς-για-τον-βόλο-394056

Ως γιορτή αντιμετωπίζεται ο αυριανός αγώνας ΝΠΣ Βόλος-Αρης που είναι ο πρώτος αγώνας έδρας στη Super League 1 για την ΠΑΕ Βόλος που θα δώσει και το πρώτο της ματς στο ανακαινισμένο Πανθεσσαλικό…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά το διπλό της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου ο ΝΠΣ αύριο Σάββατο στις 21.30 θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό τον Αρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 και στο πρώτο εντός έδρας ματς της ιστορίας του στα σαλόνια της «μεγάλης κατηγορίας»…

Το ενδιαφέρον και του κόσμου είναι μεγάλο και η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της δίνει οδηγίες προς φιλάθλους για τον αγώνα με τον Αρη καθώς μέχρι αύριο το μεσημέρι θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση: «Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αρη, η οποία γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) και σήμερα Παρασκευή από 9.00 π.μ. έως 9.00 μ.μ. και αύριο Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και μέχρι την έναρξή του η πώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια στην 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επίσης για την αγορά εισιτηρίου αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι αύριο Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το Πανθεσσαλικό Στάδιο πριν την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι για τη διευκόλυνση των φίλων της ομάδας, πριν από τον αγώνα με τον Αρη και ΜΟΝΟ σε αυτόν τον αγώνα, έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Σταδίου θα λειτουργεί ειδικό ταμείο για την έκδοση ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

*Η είσοδος των κατόχων VIP διαρκείας θα γίνεται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του Σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Η είσοδος τόσο των κατόχων απλών εισιτηρίων διαρκείας, όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα θα γίνονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα που θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα».

Επίσης η ΠΑΕ Βόλος έχει κάνει γνωστό πως και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα διαρκέσει μέχρι αύριο Σάββατο στις 2.00 μ.μ. Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος επίσης διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου) και βάσει νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος, η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ η έκδοση κάρτας φιλάθλου είναι απαραίτητη και για την αγορά εισιτηρίων αγώνα. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται 150 ευρώ σε όλες τις θύρες (πλην VIP) και τα γυναικεία 100 ευρώ σε όλες τις θύρες (πλην VIP).

Αγωνιστικά για τον προπονητή Χουάν Φεράντο μόνο πρόβλημα για το δεύτερο ματς είναι ο τραυματισμός του Σεμπαστιάν Μπασόνγκ που υπέστη ρήξη τένοντα και θα λειψει για παραπάνω από μήνα… Στον ΝΠΣ Βόλος για τη θέση του στόπερ έκτος του Δημόπουλου που ήταν δίδυμο με τον Μπασόνγκ στην πρεμιέρα υπάρχουν και οι Διαμαντής, Κορνέζος, Μήτογλου. Στη διάθεση του Χουάν Φεράντο από την αρχή της εβδομάδας είναι και το τελευταίο απόκτημα του ΝΠΣ Βόλος ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Χοακίν Τόρρες.

Αύριο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 μεταξύ του ΝΠΣ Βόλος και του Αρη θα διευθύνει ο Γιώργος Κομίνης, ενώ στο VAR θα είναι o Στέφανος Κουμπαράκης. Αύριο επίσης θα γίνει και το ματς της Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος με την ομάδα του Αρη για την 2η αγωνιστική. Το ματς της Κ-19 θα γίνει νωρίτερα στις 5 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.

«Λάμψη» στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού

Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται αύριο τον Αρη Θεσσαλονίκης και το Πανθεσσαλικό Στάδιο άλλαξε μορφή με προδιαγραφές Σούπερ Λιγκ.

Η ΠΑΕ Βόλος μάλιστα δημοσίευσε βίντεο και εικόνες του πριν και του τώρα αναφέροντας και τα εξής: «Το Πανθεσσαλικό Στάδιο έπειτα από πολλά χρόνια θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του για αγώνες της Σούπερ Λίγκας… Πριν από ενάμιση μήνα η ΠΑΕ Βόλος παρέλαβε το Πανθεσσαλικό και κλήθηκε να προχωρήσει σε εργασίες ανακατασκευής ώστε να καταστεί και πάλι λειτουργικό και κυρίως ασφαλές για να φιλοξενήσει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Πέρα από τον κατεστραμμένο χλοοτάπητα που αντικαταστάθηκε πλήρως και τις εργασίες πέριξ του γηπέδου, σημαντικές ήταν οι βελτιωτικές εργασίες και στα αποδυτήρια.

Τα όσα αντίκρισαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Βόλος στα αποδυτήρια του γηπέδου όταν τα παρέλαβαν ήταν απογοητευτικά. Τα πάντα διαλυμένα και σχεδόν κατεστραμμένα…

Ωστόσο ενάμιση μήνα μετά η εικόνα των αποδυτηρίων είναι εντελώς διαφορετική.

Τα πάντα έχουν αλλάξει και πλέον… ντρέπεσαι να πατήσεις».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου