Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Το μυαλό στο πρώτο ματς στον Βόλο

το-μυαλό-στο-πρώτο-ματς-στον-βόλο-394879

Ξεκινά σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό ΝΠΣ Βόλος-Αρης

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με το μυαλό στον πρώτο αγώνα έδρας στη Super League 1 κινείται η ΠΑΕ Βόλος, καθώς μεθαύριο το βράδυ η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα δώσει το πρώτο της ματς στο Πανθεσσαλικό…

Μετά το διπλό της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου ο ΝΠΣ το Σάββατο στις 21.30 θα υποδεχτεί στο ανακαινισμένο Πανθεσσαλικό τον Αρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 και ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας ματς της ιστορίας του στα σαλόνια της «μεγάλης κατηγορίας»…

Για τον προπονητή Χουάν Φεράντο μόνο πρόβλημα για το δεύτερο ματς είναι ο τραυματισμός του Σεμπαστιάν Μπασόνγκ στην πρεμιέρα, που μάλιστα αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός καθώς έπειτα από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ρήξη τένοντα.

Ενώ ακόμα παραμένει άγνωστο το ακριβές χρονικό διάστημα στο οποίο θα απουσιάσει ο διεθνής Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός, στην ΠΑΕ Βόλος ευελπιστούν να μην προκύψει άλλη τέτοια ατυχία… Για τη ρήξη τένοντα αν ο παίκτης αποφασίσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τότε ο χρόνος αποθεραπείας του θα κυμανθεί κοντά στους τρεις μήνες, ενώ αν αποφασιστεί ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή, τότε ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι πολύ μικρότερος.

Στον ΝΠΣ Βόλος για τη θέση του στόπερ έκτος του Δημόπουλου που ήταν δίδυμο με τον Μπασόνγκ στην πρεμιέρα υπάρχουν και οι Διαμαντής, Κορνέζος, Μήτογλου.

Στη διάθεση του Χουάν Φεράντο από την αρχή της εβδομάδας είναι και το τελευταίο απόκτημα του ΝΠΣ Βόλος ο Χοακίν Τόρρες που έφτασε στην Αθήνα την Κυριακή είδε την ομάδα στη Ν. Σμύρνη και τη Δευτέρα υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Μάλιστα ο Τόρρες στη Ν. Σμύρνη έκανε δηλώσεις στη Νova θέτοντας ψηλά τον πήχη λέγοντας για τον ΝΠΣ Βόλος πως είναι μία μεγάλη ομάδα και θα παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Χοακίν Τόρρες είπε πως αυτή είναι η πρώτη του εμπειρία εκτός Αργεντινής και για αυτό έχει μεγάλη διάθεση και μεγάλες φιλοδοξίες.

Προπώληση για το ματς με Αρη

Από σήμερα αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για το ματς του ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον Αρη και για τους τρόπους, τις τιμές και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η βολιώτικη ΠΑΕ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα δίνει η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχθεί, έπειτα από πολλά χρόνια, αγώνα της Σούπερ Λίγκας.

Τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου Βόλος – Αρης (9.30 μ.μ.) θα τεθούν στην κυκλοφορία από σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου και η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου).

Λόγω της αυξημένης κίνησης των εισιτηρίων (διαρκείας και αγώνα), τα γραφεία της ομάδας την Πέμπτη και την Παρασκευή θα λειτουργούν από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Την ημέρα του αγώνα, από τις 7.30 μ.μ. έως την έναρξη της αναμέτρησης η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου τα οποία βρίσκονται στη β’ πεζογέφυρα.

Τα εισιτήρια του αγώνα Βόλος – Αρης τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες του γηπέδου, (πλην της θύρας VIP).

Στη θύρα VIP δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, καθώς έχουν διατεθεί όλα σε κατόχους καρτών διαρκείας.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου, η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο και εκδίδεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία)».

Εως Σάββατο τα διαρκείας

Mε αμείωτη ένταση συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Οπως ενημέρωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., ενώ στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι τα εισιτήρια των αγώνων θα κοστίζουν 10 ευρώ, με εξαίρεση τους αγώνες κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου στις 2.00 μ.μ.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου) καθημερινά 9.00 π.μ.-2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ. και το Σάββατο 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει νομοθεσίας, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος, η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ η έκδοση κάρτας φιλάθλου είναι απαραίτητη και για την αγορά εισιτηρίων αγώνα.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται 150 ευρώ σε όλες τις θύρες (πλην VIP) και τα γυναικεία 100 ευρώ σε όλες τις θύρες (πλην VIP).

Τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα VIP έχουν εξαντληθεί. Ως εκ τούτου στη θύρα των VIP δεν θα εκδίδονται ούτε απλά εισιτήρια.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι με βάση την πολιτική των εισιτηρίων της, σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για όλες της θύρες (πλην των VIP), ενώ στους αγώνες με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό τα εισιτήρια θα τιμώνται 15 ευρώ».

Κομίνης στο Πανθεσσαλικό

Το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 μεταξύ του ΝΠΣ Βόλος και του Αρη θα διευθύνει ο Γιώργος Κομίνης, ενώ στο VAR θα είναι o Στέφανος Κουμπαράκης.

Αναλυτικά οι διαιτητές στο Πανθεσσαλικό: Διαιτητής Κομίνης (Θεσπρωτίας), βοηθοί Ακρίβος (Αθηνών), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), VAR Κουμπαράκης (Θράκης) και ΑVAR Τζιώτζιος (Θράκης).

Νωρίτερα η Κ-19

Το Σάββατο θα γίνει και το ματς της Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος με την ομάδα του Αρη για την 2η αγωνιστική. Το ματς της Κ-19 θα γίνει νωρίτερα το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου