Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ετοιμος για την πρώτη σέντρα ο ΝΠΣ Βόλος

ετοιμος-για-την-πρώτη-σέντρα-ο-νπσ-βόλο-399961

Παίρνοντας και πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, την Κυριακή ξεκινά στη Super League 1 από τη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με νέες εμφανίσεις …καθώς άλλαξε το σχέδιο στη φανέλα και οι κάθετες ρίγες αντικαταστάθηκαν από μεγάλα καρό με το σύνθημα «Οι στόχοι του Βόλου παραμένουν ίδιοι. Να ενώσει ποδοσφαιρικά όλη την πόλη και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας» ο ΝΠΣ Βόλος είναι έτοιμος για την αυριανή πρεμιέρα θέλοντας να έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην πρώτη του συμμετοχή στη μεγαλύτερη κατηγορία παίζοντας στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Παράλληλα με την αυριανή πρεμιέρα την Κυριακή ο ΝΠΣ Βόλος θέλει να τελειώσει και μια ακόμη μεταγραφή αυτή του Αργεντινού ακραίου μέσου Χοακίν Τόρρες από την Νιούελ Ολντ Μπόις με τη μορφή δανεισμού.

Μπορεί την προηγούμενη Κυριακή η μεταγραφή του Τόρρες να… στράβωσε λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, ωστόσο τις τελευταίες ώρες το σκηνικό φαίνεται πως άλλαξε προς το καλύτερο.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της ΠΑΕ Βόλος με την προξενικές αρχές της Γερμανίας, φαίνεται πως τα προβλήματα με τα ταξιδιωτικά έγγραφα του Χοακίν Τόρρες ξεπεράστηκαν και έτσι ο 22χρονος Αργεντινός θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει εκ νέου με προορισμό την Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει με τον ΝΠΣ Βόλος.

Οπως μάλιστα αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής του Βόλου, Ακης Πέτρου στον Sportfm 89,5, ο Χοακίν Τόρρες αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Κυριακή. Εφόσον λοιπόν δεν προκύψει κάποια δυσάρεστη έκπληξη, τότε από την ερχόμενη Δευτέρα ο Τόρρες θα φορά τη φανέλα του Βόλου.

Αρχή στη Ν. Σμύρνη

Ο ΝΠΣ Βόλος αύριο Κυριακή 25/8 ξεκινά στο πρωτάθλημα Super League 1 από τη Νέα Σμύρνη και στο πρώτο του και ιστορικό ματς στη μεγάλη κατηγορία θα αντιμετωπίσει (19.15) τον Πανιώνιο, ενώ το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. (αντί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου όπως αρχικά είχε οριστεί) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας που είναι το πρώτο ματς της βολιώτικης ομάδας στο Πανθεσσαλικό και μετά από μια μικρή διακοπή στην 3η αγωνιστική το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (21:30) η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα φιλοξενηθεί στο «Καραϊσκάκης» από τον ευρωπαίο Ολυμπιακό Πειραιώς.

Τα νούμερα στις φανέλες

Χθες η ΠΑΕ Βόλος δημοσιοποίησε και τα νούμερα στις φανέλες των παικτών που είναι: Αθανάσιος Γκαραβέλης 1, Αντώνης Ντεντάκης 2, Φράνκο Φερράρι 3, Σεμπαστιάν Μπασόνγκ 4, Αγκούστο Μαξ 5, Αναστάσιος Τσοκάνης 6, Χουάν Μουνίθ 8, Βασίλης Μάντζης 9, Μπράιν Σαρμιέντο 10, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος 11, Αναστάσιος Καραγκιόζης 13, Γιάγια Ατιάτ Αλλάχ 14, Κωνσταντίνος Κορέλας 19, Μάριος Τσαούσης 20, Ελευθέριος Λύρατζης 22, Ράφαελ Ζοάο 23, Γεράσιμος Μήτογλου 24, Ερικ Γέντρισεκ 26, Ιωάννης Μυστακίδης 27, Νίκος Μελίσσας 30, Στέργιος Δημόπουλος 33, Γεώργιος Κορνέζος 45, Απόστολος Διαμαντής 67, Βασίλης Κραβαρίτης 71, Αλέξανδρος Κυζιρίδης 89, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης 99.

Οι παλιοί Μάντζης, Ηλιόπουλος, Δημόπουλος και οι Μπασόνγκ, Γέντρισεκ θα είναι οι αρχηγοί

Ζαχαριάδης διαιτητής

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης ορίστηκε διαιτητής στο πρώτο ματς του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1 την Κυριακή 19:15 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) έχει σφυρίξει 77 αγώνες Α’ Εθνικής και συνολικά 133 σε όλες τις κατηγορίες και την Κυριακή βοηθοί του θα είναι οι Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Σίπκας (Σάμου), 4ος Βρέσκας (Πιερίας), VAR Σέζος (Κιλκίς), AVAR Καρσιώτης (Κορινθίας).

Ο Πανιώνιος

Από την πλευρά του και ο Πανιώνιος ανεβάζει στροφές για την πρεμιέρα της Super League 1 κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος. Θετικό για τον Ακη Μάντζιο είναι πως επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κότνικ. Πρόκειται για τον βασικό τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται να πάρει και φανέλα βασικού κόντρα στους Βολιώτες.

Αντιθέτως, αμφίβολοι παραμένουν οι Αραμπούλι και Ντομίνγκες καθώς ο πρώτος έχει χάσει πολλές προπονήσεις ενώ ο δεύτερος ακόμη έχει πιθανότητες να μπει στην αποστολή. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ευαγγέλου και Σταυρόπουλος. Ο Πανιώνιος προχθές ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Φίλιππου Σέλκου και Νεμάνια Μιλόγεβιτς, ενώ παραχώρησε τον τον 27χρονο δεξιό μπακ Αμίρι Κούρντι στην Αλ Αχλί του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες Κιάκος και Χρούσιελ είναι δύο παίκτες που δεν αποκλείεται τελικά να παραχωρηθούν δανεικοί. Μετά το πρώτο ματς φαίνεται πως ο Ακης Μάντζιος και οι διοικούντες θα έχουν την τελική συζήτηση επ’ αυτού.

Δωρεάν εκδρομή στην Αθήνα

Εκδρομή στην Αθήνα για το πρώτο παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος στη Σούπερ Λιγκ με αντίπαλο τον Πανιώνιο διοργανώνει η νεοσύστατη Λέσχη Φίλων Βόλου και η συμμετοχή είναι δωρεάν… Η ανακοίνωση: «Το ταξίδι του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα ξεκινά. Η Λέσχη Φίλων Βόλου διοργανώνει την Κυριακή 25 Αυγούστου εκδρομή στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η συμμετοχή για την εκδρομή στην Αθήνα είναι δωρεάν καθώς το κόστος του πούλμαν θα καλυφθεί από τον πρόεδρο της ομάδας. Ως εκ τούτου οι φίλοι της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα θα πληρώσουν μόνο το αντίτιμο του εισιτηρίου του αγώνα.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15).

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδρομή στην Αθήνα στο 6985083551 Γεώργιος Παπατριανταφύλλου».

Μέχρι τις 31/8 τα διαρκείας

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τους φιλάθλους θα διατίθενται μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου, μία μέρα πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αρη Θεσσαλονίκης. Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος (VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, Απλά (όλες οι θύρες)150 ευρώ, Γυναικεία (όλες οι θύρες)100 ευρώ) διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. και το Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι έκδοση κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Η κάρτα φιλάθλου κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Εγγραφές στις ακαδημίες

Την έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες του ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βόλος. Τηλ. επικοινωνίας γραμματείας 2421027671 & 2421027861, Καπουρνιώτης Μιχάλης υπεύθυνος ακαδημιών (6936578196), Νατσικόπουλος Θανάσης υπεύθυνος προπονητών (6937182765).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου