Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αλλες δύο προσθήκες στον ΝΠΣ Βόλος

αλλες-δύο-προσθήκες-στον-νπσ-βόλος-404685

Παρά την αρνητική εξέλιξη με τη μεταγραφή του Τόρρες η βολιώτικη ΠΑΕ θα επιμείνει και στην έλευση του Αργεντινού

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Λεζαντα Για άλλες δυο μεταγραφές συζητούν Πέτρου-Φεράντο μετά την «περιπέτεια» του Τόρρες

Αλλες δυο μεταγραφικές προσθήκες έχει στα σκαριά ο Βόλος ΝΠΣ που ετοιμάζεται και για την κυριακάτικη πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 1 ενώ αν και υπήρξε αρνητική εξέλιξη με τη μεταγραφή του Τόρρες η βολιώτικη ΠΑΕ θα επιμείνει και στην έλευση του Αργεντινού.

Ο 22χρονος Αργεντινός Χοακίν Τόρρες, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον Βόλο για τη μεταγραφή του μπήκε και στο αεροπλάνο από Αργεντινή με προορισμό την Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» και να ενσωματωθεί στην ομάδα, αλλά ο Χοακίν Τόρρες δεν έφτασε ποτέ στην Αθήνα καθώς στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης όπου αποβιβάστηκε ώστε εν συνεχεία να επιβιβαστεί σε άλλο αεροπλάνο με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι γερμανικές αρχές διαπίστωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Οι Γερμανοί κράτησαν τον Τόρρες (και τον δικηγόρο που τον συνόδευε) για περίπου 10 ώρες χωρίς να του επιτρέψουν να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ελλάδα, μια και θεωρούσαν ότι ο παίκτης μπήκε παράνομα στην Ευρώπη. Σαν να μην έφτανε αυτό, τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Αργεντινή με την επόμενη πτήση.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Βόλος με το που ενημερώθηκαν για όσα συνέβαιναν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Αποτελεί πάντως ερώτημα για ποιο λόγο δεν επέτρεψαν οι Γερμανοί στον Τόρρες να μπει στη Γερμανία, από τη στιγμή που ο παίκτης έφυγε χωρίς προβλήματα από την πατρίδα του και κυρίως από τη στιγμή που είχε στα χέρια του όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα για να εργαστεί.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Βόλος θα επιμείνουν στο να φέρουν τον Αργεντινό στο Βόλο και αν δεν τα καταφέρουν είναι πλέον αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες επιλογές για την κάλυψη της θέσης αυτής.

Πάντως λίγο μετά τα όσα απρόοπτα συνέβησαν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με τον Τόρρες, η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος εξέφρασε μέσω επιστολής την έντονη δυσαρέσκειά της προς τις Γερμανικές Προξενικές Αρχές για το πρόβλημα που προκλήθηκε με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος Γιώργος Σπυριδόπουλος: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσφορία μας για την στενή γραφειοκρατική αντίληψη με την οποία οι υπηρεσίες σας λειτούργησαν και εξαιτίας της οποίας υποβλήθηκε σε μια απίστευτη ταλαιπωρία ο από την Αργεντινή προερχόμενος ποδοσφαιριστής Χοακίν Τόρρες και ο δικηγόρος του, που μέσω Φρανκφούρτης ερχόταν στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Δοθέντος ότι είχαν όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά και νομιμοποιητικά έγγραφα και επειδή η έλλειψη βίζας σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις έχει παραβλεφθεί, εκφράζουμε την πικρία μας για την επίδειξη αυτής της αυστηρότητας που τόσα προβλήματα μας προκαλεί.

Δυστυχώς η στάση σας κατέδειξε μια αρνητική και εχθρική διάθεση απέναντι μας, που δεν δικαιολογείται, καθώς μεταξύ των χώρων μας εδώ και πολλές δεκαετίες επικρατούν συνθήκες ειρήνης, φιλίας, συνεργασίας και κατανόησης. Αντιθέτως η άκαμπτη στάση που επιδείξατε θα μπορούσε να εκληφθεί και ως κατάλοιπο μιας φρικτής εποχής, που όλοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε».

Πάντως ο Βόλος ΝΠΣ μετά τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Χουάν Μουνίθ που έπαιξε στο τελευταίο φιλικό στη Λαμία … μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να προσθέσει στο δυναμικό του άλλους δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές εκτός κι αν υπάρξει θετική κατάληξη με τον Αργεντινό ακραίο μέσο Χοακίν Τόρρες από την Νιούελ Ολντ Μπόις με τη μορφή δανεισμού.

Ενώ η πρεμιέρα πλησιάζει και ο Βόλος ΝΠΣ θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή 25 Αυγούστου στις 7.15μ.μ., στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο για την 1η αγωνιστική της Super League 1 το ευχάριστο είναι ότι ο Χουάν Φεράντο δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα ποντάροντας σε όλους τους παίκτες και περιμένοντας και άλλες δυο λάτιν προσθήκες…

Μέχρι τις 31/8 τα διαρκείας

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τους φιλάθλους θα διατίθενται μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου, μία μέρα πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αρη Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. και το Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι έκδοση κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ

Απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP CLUB του σταδίου».

Επίσης με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ γνωστοποιεί ότι αντικαθίσταται η κάρτα μέλους με την κάρτα φιλάθλου, η οποία είναι υποχρεωτική βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Η κάρτα φιλάθλου κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου