Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πηγαίνει Λάρισα η ΠΑΕ Βόλος για φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα

πηγαίνει-λάρισα-η-παε-βόλος-για-φιλικό-411121

Συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα δώσει σήμερα Δευτέρα η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, φιλοξενούμενη του Απόλλωνα, τον οποίο αντιμετώπισε πέρυσι σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση στο ανακαινισμένο γήπεδο της Φιλιππούπολης θα ξεκινήσει στις 6.45μ.μ. και εντάσσεται στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων. Ο Χουάν Φεράντο έχει μείνει ικανοποιημένος μέχρι σήμερα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, δεν παύει όμως να ζητά ακόμη περισσότερα και καθημερινή βελτίωση.

Οι κυανέρυθροι που είναι νεοφώτιστοι στη Super League, θέλουν να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που θα τους βρει αντιμέτωπους με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Υπενθυμίζεται πως η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 23/24/25 Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα ώρες και ημέρες των αγώνων της πρεμιέρας.

Μέχρι σήμερα, η ΠΑΕ Βόλος έχει αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την ΑΕΚ, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0 στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία ΑΕΛ (1-1) και Λεβαδειακό (0-0) στο Καρπενήσι, Λαμία (ήττα 2-1), ενώ ακόμη μία ισοπαλία ήρθε απέναντι στην Ξάνθη την περασμένη Πέμπτη στα Πηγάδια, όπου το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1. Μετά το σημερινό τεστ στη Φιλιππούπολη, μία μέρα αργότερα οι κυανέρυθροι θα υποδεχθούν στον Βόλο την ομάδα του Αιγάλεω και τέλος θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με τη διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος να είναι ευχαριστημένη από το ενδιαφέρον των φιλάθλων να αποκτήσουν τις κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές κυμαίνονται από 100 έως 500 ευρώ και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Super League, τους αγώνες των playoffs ή playout, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία 100 ευρώ. Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP Club του σταδίου. Σημειωτέων, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9μ.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου