Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τελευταίο τεστ τελευταία μέρα στο Καρπενήσι

τελευταίο-τεστ-τελευταία-μέρα-στο-καρ-420194

Ο ΝΠΣ Βόλος παίζει σήμερα φιλικό με Λεβαδειακό και επιστρέφει στη βάση του

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το τελευταίο του φιλικό τεστ θα δώσει σήμερα στις 6 μ.μ. στο Καρπενήσι ο Βόλος ΝΠΣ που παίζοντας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό θα ολοκληρώσει και την παραμονή του στην Ευρυτανία όπου βρίσκεται από τις 21/7 ενώ επιστρέφοντας στη βάση του μπαίνει και στην τελική ευθεία της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας… Θυμίζουμε ότι ο Βόλος ξεκινά στην πρώτη του παρουσία στη Σούπερ Λίγκα παίζοντας το τριήμερο 24-25-26/8 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Σήμερα ο προπονητής Χουάν Φεράντο θέλει στο φιλικό με τον Λεβαδειακό να δει την ομάδα πιο βελτιωμένη κάτι που συμβαίνει ώς τώρα από μέρα σε μέρα και από φιλικό σε φιλικό θεωρώντας ότι η απόλυτη ετοιμότατα θα έρθει και με 2-3 προσθήκες στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αλλωστε ο Βόλος ΝΠΣ εκτός από το σημερινό τελευταίο τεστ στο Καρπενήσι μέχρι την πρεμιέρα θα έχει αλλά τέσσερα φιλικά καθώς η ομάδα του Φεράντο θα παίξει στα Πηγάδια με την Ξάνθη στις 8 Αυγούστου, στις 12 Αυγούστου με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, μία μέρα αργότερα θα υποδεχθεί στον Βόλο το Αιγάλεω και τέλος οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα φιλικά: «Τέσσερις ακόμη φιλικοί αγώνες προγραμματίστηκαν για τον Βόλο τις επόμενες ημέρες και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στις 8 Αυγούστου ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στα Πηγάδια την Ξάνθη, ενώ στις 12/8 προγραμματίστηκε φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη.

Μία ημέρα αργότερα (13/8) ο Βόλος θα υποδεχθεί το Αιγάλεω, ενώ στις 17 Αυγούστου οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σημειώνεται ότι σήμερα Πέμπτη 1/8 στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί το φιλικό Βόλος – Λεβαδειακός, με το οποίο και θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Ο Χουάν Φεράντο μέχρι τώρα από τα τρία δυνατά φιλικά με ΑΕΚ, Λάρισα και Λαμία βλέπει ότι η ομάδα γίνεται καλύτερη μέρα με τη μέρα… με πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ και τις επόμενες ημέρες θα δουλέψει παράλληλα με την τακτική ως επί το πλείστον και στο μοντάρισμα της νέας ομάδας.

Επίσης είναι σίγουρο πως θα γίνουν ακόμη δύο τρεις προσθήκες παικτών μόλις η ομάδα επιστρέψει στη βάση της και μπει στην τελική ευθεία για την πρώτη της συμμετοχή στο μεγάλο πρωτάθλημα… ενώ πλέον παίκτης του Βόλος ΝΠΣ είναι και ο 19χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Κυζιρίδης που πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κ-20 με τον Ηρακλή ενώ προπονείται 20 μέρες με τον ΝΠΣ Βόλος και κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει ζητώντας να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Ο Βόλος ΝΠΣ συνεχίζει και τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, της ιστορικής πρώτης του παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα 1. Τα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, (09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00) Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος ανέλαβε ο Γιώργος Μπακίρης (τηλ. επικοινωνίας: 24210 27671, Email: [email protected]).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου