Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Νέα φιλικά για την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ

νέα-φιλικά-για-την-παε-βόλος-νπσ-421499

Ακόμη τέσσερα φιλικά παιχνίδια ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ενόψει της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας των κυανέρυθρων πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Με την ομάδα να βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το δεύτερο και βασικότερο στάδιο προετοιμασίας, η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ ανακοίνωσε χθες τέσσερα νέα τεστ, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.

Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι θα αντιμετωπίσουν στις 8 Αυγούστου εκτός έδρας την Ξάνθη και στις 12/8 τον Απόλλωνα Λάρισας στη γειτονική πόλη. Μετά από μία μέρα οι κυανέρυθροι θα κοντραριστούν με το Αιγάλεω και στις 17/8 ένας άλλος Απόλλωνας μπαίνει στο καλεντάρι και θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Συγκεκριμένα, στις 8 Αυγούστου ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στα Πηγάδια την Ξάνθη, ενώ στις 12/8 προγραμματίστηκε φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Φιλιππούπολη. Μία ημέρα αργότερα (13/8) ο Βόλος θα υποδεχθεί το Αιγάλεω, ενώ στις 17 Αυγούστου οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη 1/8 στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί το φιλικό Βόλος – Λεβαδειακός, με το οποίο και θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Βόλος ξεκινά στην πρώτη της παρουσία στη Super League 1 παίζοντας το τριήμερο 24-25-26/8 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Ο Βόλος ΝΠΣ συνεχίζει και τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, της ιστορικής πρώτης του παρουσίας στη Super League 1. Τα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος, τους αγώνες των playoffs ή playout, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, (09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00) Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος ανέλαβε ο Γιώργος Μπακίρης (τηλ. επικοινωνίας: 24210 27671, Email: [email protected]).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου