Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Προχωρά …με το ρόστερ ο Βόλος ΝΠΣ

προχωρά-με-το-ρόστερ-ο-βόλος-νπσ-476988

Ενώ συνεχώς διαψεύδεται κάθε τι που έχεε σχέση με πώληση του ΑΦΜ, η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ προχωρά τον σχεδιασμό της με τη στελέχωση του ρόστερ, με τις επαφές και τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να κορυφώνονται και πλέον όλοι να αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις κι ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 24 του μήνα…

Στο επόμενο δεκαήμερο θα είναι στον Βόλο ο προπονητής της ομάδας Χουάν Φεράντο μαζί με τον νέο βοηθό του επίσης Ισπανό Βίκτορ Μπασάρδε για να μπει στην τελική ευθεία η δημιουργία του ρόστερ που σε σχέση με πέρσι θα είναι αλλαγμένο και ανεβασμένου επιπέδου.

Ο ΝΠΣ Βόλος συνεχίζει να βρίσκεται σε περίοδο που μελετά κάθε λεπτομέρεια των μεταγραφικών του στόχων πριν ανακοινώσει τις συμφωνίες και στόχος είναι να είναι έτοιμο κατά 90% μέχρι τις 24 Ιουνίου που θα γίνει το νέο ξεκίνημα προετοιμασίας.

Στο Βόλο αναμένονται και οι δύο Αργεντινοί μέσοι ο Αουγκούστο Μαξ και ο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο, ενώ η πρώτη μεταγραφή από την ελληνική αγορά για τον Βόλος ΝΠΣ ήταν του Τάσου Τσοκάνη που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό που έχει και ευρωπαϊκές παρουσίες με τον Αστέρα Τρίπολης…ενώ αυτές τις μέρες από το μικροσκόπιο «περνούν» και άλλες μεταγραφές παικτών από την Ισπανία, την Αργεντινή, Γαλλία ,το Βέλγιο την Κολομβία και από την ελληνική αγορά!

Δεν πωλείται τίποτα

Ενώ το Σαββατοκύριακο που πέρασε υπήρξε συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τον Τομ Παπαδόπουλο του Ηρακλή για μια ακόμη φορά τονίσθηκε πως ο ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ δεν είναι προς πώληση!

Ο δήμαρχος Βόλου, μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η διαφορά δεν ήταν στο οικονομικό, αλλά στο γεγονός ότι δεν γινόταν ο Ηρακλής να αγοράσει τον ΑΦΜ των νεοφώτιστων της Σούπερ Λίγκας 1 και είχε λάθος πληροφόρηση.

«Ουδέποτε μιλήσαμε με τον κ. Παπαδόπουλο για οικονομικά. Δεν φτάσαμε σε σημείο συζήτησης για τα οικονομικά, απλά δεν γινόταν να πάρει τον ΑΦΜ της ομάδας του Βόλου», εξήγησε ο Αχ. Μπέος που χθες μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον Τομ Παπαδόπουλο, υποστηρίζοντας για μία ακόμη φορά ότι ο Βόλος δεν φεύγει από τον Βόλο.

«Συναντηθήκαμε δύο φορές με τον Τομ Παπαδόπουλο, λόγω ενός κοινού μας γνωστού. Ο Τομ Παπαδόπουλος μου ζήτησε να αγοράσει τον ΑΦΜ του Βόλου και να τον πάει στη Θεσσαλονίκη. Εγώ του είπα ότι ο ΑΦΜ δεν πωλείται και η συζήτηση τελείωσε εκεί. Ούτε καν μπήκαμε στο οικονομικό, γιατί όταν δεν πουλάς κάτι, πώς να συζητήσεις για χρήματα» ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου ο οποίος ερωτηθείς για την ομάδα του Βόλου στο νέο πρωτάθλημα και τους στόχους της απάντησε: «Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Και ενώ τελείωνε το θέμα με τον Ηρακλή ένα δημοσίευμα για «νέο» ενδιαφέρον …τελείωσε άμεσα …καθώς από τον ίδιο τον Απόλλωνα Σμύρνης διαψεύσθηκε οποιοδήποτε ραντεβού με ανθρώπους του Βόλου για την αγορά του ΑΦΜ.

Συγκεκριμένα, από τον Απόλλωνα διαψεύδουν πως υπάρχει οποιοδήποτε ραντεβού με τον Βόλο, ούτε έχει κανονιστεί κάποιο στο προσεχές διάστημα. Αυτό που είναι δεδομένο στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πως είχε γίνει πριν από αρκετό καιρό μια προσέγγιση από τους ανθρώπους του Βόλου για να δουν εάν υπάρχει ενδιαφέρον από την ιδιοκτησία των «κυανόλευκων».

Την ίδια ώρα, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικές του υποθέσεις και καταλαβαίνει κανείς, πως χωρίς αυτόν δεν μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

Στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως την προσεχή Τρίτη (18/6) θα εγκριθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή.

Στην ουσία την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει επικύρωση τη διεξαγωγής του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-20 με πλέι οφ για τις θέσεις 1-6 και πλέι άουτ για τις θέσεις 7-14 . Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18/6 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.

2/ Έγκριση Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Super League 1 Υποδομών Κ19 & Κ17, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.

3/ Τροποποίηση Καταστατικού (άρθρο 1).

4/ Διάφορα.

Αναφορικά με τα θέματα 1 και 2 ανωτέρω, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η γενική συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη, 20/6) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Αν και πάλι δεν υπάρχει απαρτία η γενική συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα, 24/6) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Αναφορικά με το θέμα 3 ανωτέρω, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η γενική συνέλευση θα συνέλθει την ίδια ημέρα (Τρίτη, 18/6) και ώρα 15:00».

Από την 5η φάση

Από την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδος θα ξεκινήσει ως ομάδα Σούπερ Λιγκα στη νέο θεσμό ο ΝΠΣ Βόλος. Στη φάση αυτή λίγο πριν τους «16» θα συμμετέχουν οι 12 νικήτριες ομάδες της 4ης ΦΑΣΗΣ, μια ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα και οι εννέα (9) ομάδες της SL1 που δεν παίζουν Ευρώπη. Σύνολο ομάδων 22. Σχηματίζονται δυο γκρουπ δυναμικότητας. Το πρώτο γκρουπ αποτελείται από τις εννέα (9) ομάδες της SL1 και το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας αποτελείται από τις 13 ομάδες που προκρίθηκαν από την 4 η ΦΑΣΗ. Μετά από κλήρωση σχηματίζονται 9 ζευγάρια από τα οποία προκύπτουν 9 νικήτριες ομάδες. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη.

*Οι τέσσερις (4) ομάδες που θα παραμείνουν στην κληρωτίδα, αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της κλήρωσης θα αγωνισθούν μεταξύ τους με γηπεδούχο ομάδα την ομάδα που κληρώθηκε πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί. Σύνολο αγώνων 22.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου