Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σε συζητήσεις για 3 «μπαμ» ο ΝΠΣ Βόλος

σε-συζητήσεις-για-3-μπαμ-ο-νπσ-βόλος-484701

Τρία δυνατά χαρτιά για την άμυνα και την επίθεση ετοιμάζεται να «ανοίξει» ο ΝΠΣ Βόλος που βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις ακόμη ξένους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά και είναι και διεθνείς με τις φανέλες των χωρών τους.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο διεθνής υψηλόσωμος Νιγηριανός στόπερ Εφε Αμπροουζ γνωστός από τη Σελτικ, ο διεθνής Ισραηλινός αριστερός μπακ Ομρί Μπεν Χαρούς από τη Λόκερεν και ο Κολομβιανός φορ Μάρκο Πέρες είναι στο στόχαστρο της ΠΑΕ Βόλος που αν οι συζητήσεις έχουν αίσιο τέλος θα είναι μεταγραφές που θα κάνουν μεγάλη αίσθηση στον χώρο της Super League!

Για την απόκτηση του Εφε Αμπροουζ σύμφωνα με την ιστοσελίδα owngoalnigeria.com, ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός Πειραιά όταν αγωνίζονταν στη Σέλτικ (113 συμμετοχές, 5 γκολ).

Ο ΝιγηριανόςEfetobore Ambrose Emuobo (γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου 1988) στη χώρα του έπαιξε σε Kaduna United και Bayelsa Unitet , αλλά και την ισραηλινή Ashdod ενώ στη συνέχεια ο ύψους 1.90 ήταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Σέλτικ σε Σκωτία και Ευρώπη, ενώ με την εθνική ομάδα Νιγηρίας ο Άμπροουζ, έπαιξε στο Παγκόσμιο FIFA Κ-20 , σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Έφε Άμπροουζ μετά τη Σέλτικ έπαιξε στην Hibernian (Χιμπέρνιαν) πάλι στη Σκωτία (69 συμμ., 3 γκολ) και πρόσφατα στην Derby County (Ντέρμπι) στην Αγγλία…

Ένας άλλος διεθνής αμυντικός που είναι σε συζητήσεις με τον ΝΠΣ Βόλος είναι ο αριστερός μπακ Ομρί Μπεν Χαρούς. Γεννημένος στις 7 Μαρτίου 1990, ο διεθνής Ισραηλινός αριστερός μπακ έπαιζε στο Βέλγιο και έμεινε ελεύθερος από την Λόκερεν στην οποία αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν έχοντας 22 συμμετοχές και 1 γκολ.

Εκτός από την Λόκερεν έχει παίξει στη χώρα του στις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μακάμπι Νετάνια και Μακάμπι Χάιφα. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ και με το εθνόσημο στο στήθος μετράει 21 συμμετοχές.

Ο Ομρί Μπεν Χαρούς είναι γνωστός και στην Ελλάδα καθώς είχε συνδέσει το όνομα του με την ρήξη πρόσθιου χιαστού του Σωτήρη Νίνη τον Σεπτέμβριο του 2011 στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Ισραήλ και τώρα είναι πολύ πιθανό σύντομα να τον δούμε να έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και στο Βόλο.

Ο Μάρκο Πέρες που επίσης έχει παρακολουθήσει ο ΝΠΣ Βόλος και ξεκίνησε διαπραγματεύσεις είναι Κολομβιανός φόρ και χαρακτηρίζεται μίστερ γκολ!

Ο Marco Jhonnier Pérez Murillo όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου του 1990 αγωνίζεται στην Deportes Tolima (Τιλίμα) στην μεγάλη κατηγορία της Κολομβίας με την οποία έχει πετύχει 59 γκολ ενώ συνολικά τα γκολ του είναι 88 μαζί με Κόπα Λιμπερταδόρες, Απερτούρα αλλά και σε Αργεντινή, Χιλή και Ισπανία που αγωνίστηκε.

Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής έχει συμμετοχή και στην Εθνική Κολομβίας και πριν την Deportes Tolima έπαιξε στην Ευρώπη στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Αργεντινή στις Ιντεπετιέντ και Μπελγκράνο αλλά και στη Χιλή στην Ο’ Χιγκινς ΦΚ.

Οι τρεις παίκτες που θα είναι μεταγραφικά μπαμ δεν είναι οι μόνοι με τους οποίους είναι σε συζητήσεις ο ΝΠΣ Βόλος που δείχνει πως θέλει να ενισχυθεί για την Super League στοχεύοντας να είναι στην πρώτη 7άδα!

Άλλωστε και με την παρουσία στη Ζυρίχη στο φημισμένο «FIFA Youth Cup» η ΠΑΕ Βόλος δείχνει ότι αλλάζει και ανεβαίνει επίπεδο και μπαίνει στην τελική ευθεία για να φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ για την παρθενική του συμμετοχή στη Super League και στόχος είναι να είναι έτοιμο κατά 90% μέχρι τις 24 Ιουνίου που θα γίνει το νέο ξεκίνημα προετοιμασίας.

Ηδη η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ αρχίζοντας τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν, ως ομάδα της Σούπερ Λίγκα, ανακοίνωσε τη συμφωνία με δύο Αργεντινούς τον Αουγκούστο Μαξ και τον επιτελικό μέσο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο, αλλά είναι και ο Παναγιώτης Συμελίδης που δεν έχει ανακοινωθεί αλλά επίσης θεωρείται παίκτης της ΠΑΕ Βόλος καθώς από τον περασμένο Γενάρη όταν αγωνιζόταν στα Τρίκαλα είχε υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την βολιώτικη ομάδα.

Επίσης από καιρό έχει διαρρεύσει και έχει γραφεί πως οι Ντεντάκης, Μάντζης και Δημόπουλος θα είναι και τρίτη χρονιά στη βολιώτικη ομάδα, ενώ εκτός από το θέμα της ενίσχυσης υφίσταται και αυτό με τις ανανεώσεις καθώς τα συμβόλαια επτά ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν στις 31 Ιουνίου.

Επίσης οι Ηλιόπουλος και Πέντα είναι πιθανόν να συνεχίσουν ενώ από τους περσινούς ξένους οι Πίτου Γκαρσία , Κάρλες Κότο και Λούκας Γκαρσία μάλλον θα αποτελέσουν παρελθόν.

Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ Βόλος και εν όψει Super League είναι κλεισμένος και ένας Ισπανός πλάγιος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Segunda Division και έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου