Εισαγγελική έρευνα για τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ - Λαμία

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-26, 10:58:13
Εισαγγελική έρευνα για τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ - Λαμία

Προκαταρκτική για αλλοίωση αποτελέσματος, που συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό 

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Βόλου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος ΝΠΣ – Λαμία 1964, που διεξήχθη τον Ιούνιο του 2020 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έληξε ισόπαλος 0-0.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ενωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών UEFE πιστεύει ότι υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος του ποδοσφαιρικού αγώνα, η οποία συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό.

Μάλιστα, διεξήγαγε έρευνα και απέστειλε σχετικό πόρισμα στην Εισαγγελία Αθηνών.

Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες παρενέβη.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις. Ο πταισματοδίκης Βόλου θα καλέσει σε ανωμοτί καταθέσεις δύο ημεδαπούς ποδοσφαιριστές από τον Βόλο. Αντίστοιχα ανωμοτί κατάθεση θα δώσει και ένας αλλοδαπός παίκτης από την ομάδα της Λαμίας.

Οι δύο ομάδες είχαν καταφέρει να περάσουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος χωρίς να αποκλειστούν. Παρά το γεγονός ότι το σκορ ήταν επ’ ωφελεία και των δύο, εκείνο που φαίνεται ότι προκάλεσε εντύπωση με αποτέλεσμα να επακολουθήσει έρευνα ήταν ο μεγάλος όγκος στοιχημάτων.

 Το διάστημα πριν από την έναρξη του αγώνα τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν, ενώ οι αποδώσεις μειώνονταν συνεχώς και τελικά έπεσαν στο 1,5 επί του κόστους πονταρίσματος από 3. Οι τρεις παίκτες φέρονται να σχετίζονται με τον καταγγελλόμενο παράνομο στοιχηματισμό.

Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι να εξακριβωθεί αν όντως υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα που συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό και προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Για τον έλεγχο της καταγγελίας θα ληφθούν ένορκες καταθέσεις και από τους προέδρους των δύο ομάδων και τους προπονητές που ήταν στη διοίκηση και στον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στις 29 Ιουνίου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε και στον Πταισματοδίκη Λαμίας για λήψη των σχετικών καταθέσεων.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=