«Ανοιχτό» για κόσμο στα γήπεδα

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-20, 16:00:18
«Ανοιχτό» για κόσμο στα γήπεδα

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα, αλλά από τη νέα σεζόν. «Βλέπω την πρόταση αυτή με καλό μάτι. Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση» σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα, αλλά πρόσθεσε πως «αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε από τη ερχόμενη σεζόν, από τον Σεπτέμβριο, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να έχουμε πισωγυρίσματα».

Παράλληλα, ο κ. Αυγενάκης σχολίασε την απόφαση της διοργανώτριας αρχής της Super League για σέντρα το διήμερο 6-7 Ιουνίου παρ’ ότι όπως τόνισε: «Τον πρώτο λόγο τον έχουν τα στελέχη της υγειονομικής επιτροπής του υπουργείου αθλητισμού και οι εμπειρογνώμονες του υπουργείου Υγείας». «Όλα φαίνεται ότι εξελίσσονται κατά γράμμα» σχολίασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, εστιάζοντας και στα ειδικά πρωτόκολλα που έχουν εκπονηθεί ανά άθλημα.

Για την υιοθέτηση του γερμανικού πρωτοκόλλου είπε: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο» τόνισε ο κ. Αυγενάκης. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως «καλές πρακτικές που εφαρμόζονται σε άλλα κράτη, όπως στη Γερμανία, τα ενσωματώνουμε στο δικό μας πρόγραμμα. Δεν υπάρχει το τέλειο, το ιδανικό και εκείνοι παλεύουν απέναντι στον αόρατο εχθρό και εμείς το ίδιο κάνουμε».

Για τις αντιδράσεις για την μετάθεση της ημερομηνίας εκλογών της ΕΠΟ: «Προκαλούν σε κάποιους αντιδράσεις, ναι το βλέπω, αλλά μας ενδιαφέρει να είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με τους κανόνες που οι UEFA και FIFA έχουν θέσει. Λόγω του κορονοϊού δεν ήταν έτοιμες οι UEFA και FIFA να καταθέσουν τον οδικό χάρτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα η απόφαση κεντρικά, κυβερνητικά είναι οι εκλογές των ομοσπονδιών, ολυμπιακών και μη, να γίνουν το φθινόπωρο».

Προετοιμάζεται για playout

Σε προπονήσεις με πλήρη απαρτία μπήκε από χθες ο Βόλος ΝΠΣ, επιστρέφοντας στο γήπεδο για να βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση στα playout, που αναμένεται να ξεκινήσουν παράλληλα με τα playoffs το διήμερο 6-7 Ιουνίου.

Για τους κυανέρυθρους απομένουν ακόμη 7 αγώνες και αφού επικυρώθηκε και η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, για τη βολιώτικη ΠΑΕ εκκρεμεί πλέον η κλήρωση των αγώνων των playout. Πλέον η επιστροφή φέρνει ιδιαιτερότητες αφού επικυρώθηκε το δικαίωμα των ομάδων να κάνουν 5 αλλαγές και κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της.

Μετά από τις προπονήσεις των προηγούμενων μερών σε γκρουπ, ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος είδε από χθες και πάλι όλους τους ποδοσφαιριστές μαζί και μαζί με τους συνεργάτες του προετοιμάζουν τα πλάνα τους, προκειμένου η ομάδα να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

 

 

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=