Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το ΑΦΜ του Βόλος ΝΠΣ

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-11, 14:38:08
Από σήμερα και πάλι στις προπονήσεις οι κυανέρυθροι
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το ΑΦΜ του Βόλος ΝΠΣ

Συνέχεια στα δημοσιεύματα για την αγορά του ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, δόθηκε χθες από μέσο της Θεσσαλονίκης, το οποίο αναφέρει πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει και συνάντηση του επιχειρηματία Χρόνη Παπαβραμίδη με την πλευρά των κυανέρυθρων. Οπως καταγράφεται από την ιστοσελίδα sfina.gr: «Οι αποκαλύψεις που έκανε μέσω του FOCUS 103,6 FM ο επιχειρηματίας Χρόνης Παπαβραμίδης, ο οποίος θέλει να αγοράσει ΑΦΜ για να επαναφέρει τον Ηρακλή στη Superleague… έκαναν αίσθηση στον κόσμο της ομάδας, που περιμένει την επόμενη κίνηση και ουσιαστικά το ραντεβού του επιχειρηματία με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μπορεί να μην είναι ο επίσημος μεγαλομέτοχος της ΝΠΣ Βόλος ΠΑΕ, αλλά είναι το «αφεντικό» σε όλα!

Ετσι, μετά τη συνάντηση που έκανε στη Θεσσαλονίκη ο Χρόνης Παπαβραμίδης με εκπρόσωπο της ΠΑΕ Βόλος και τα βρήκαν στο οικονομικό, απομένει η συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο, η οποία θα γίνει στον Βόλο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να μπουν στο τραπέζι όλα τα θέματα και κυρίως αυτό της μεταφοράς έδρας!

Είναι το μοναδικό που πρέπει να διευκρινιστεί, γιατί το οικονομικό έχει συμφωνηθεί! Ο Μπέος έλεγε ότι ο ΝΠΣ Βόλος δεν πρέπει να φύγει από τον Βόλο, ενώ ο Χρόνης Παπαβραμίδης πληρώνοντας τα χρήματα για αγορά του ΑΦΜ θέλει να το φέρει στη Θεσσαλονίκη, με έδρα στο Καυταντζόγλειο και φυσικά η ομάδα να μετονομασθεί σε Ηρακλής ΠΑΕ.

Η εβδομάδα αυτή είναι καθοριστική. Οταν πέσουν τα λεφτά στο τραπέζι, όλα αλλάζουν…», επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα, ενώ από την κυανέρυθρη ΠΑΕ για την ώρα δεν υπάρχει διάψευση ή επιβεβαίωση. Υπενθυμίζουμε πως και πέρυσι είχαν δει το φως της δημοσιότητας ανάλογες κινήσεις, αλλά αποδείχθηκαν στο τέλος όνειρο θερινής νυκτός.

Ρεπό χθες επιστροφή σήμερα

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα προπονήσεων, οι παίκτες του Βόλος ΝΠΣ είχαν ρεπό χθες και από σήμερα επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις. Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, οι κυανέρυθροι προπονούνται ανά γκρουπ, τα οποία απαρτίζουν 7 έως 8 ποδοσφαιριστές.

Πλάνο με VAR και αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας                                                                     

Υπάρχει (ξανά) τις τελευταίες ημέρες μία συζήτηση - διεργασία σε σχέση με τους διαιτητές στα play offs και playouts, με τη συμμετοχή και του Βόλος ΝΠΣ, κι όταν αυτά ξεκινήσουν και σε χρονική λογική ότι πάμε για Ιούνιο και το εάν θα πρέπει να είναι αυστηρά Ελληνες ή να έρθουν και ξένοι. Στην ΕΠΟ γενικά υπάρχουν δύο... πόλοι για αυτό το θέμα.

Ο ένας ότι οι Ελληνες διαιτητές θα πρέπει να στηριχθούν περισσότερο από ποτέ και πως σε αρκετές περιπτώσεις έχουν αποδειχθεί ανώτεροι των ξένων. Ο δεύτερος όμως στέκεται στο ότι οι ξένοι διαιτητές προσδίδουν μεγαλύτερη σιγουριά, εικόνα αξιοπιστίας αλλά και λιγότερη... γκρίνια και πιο λίγες διαμαρτυρίες από παίκτες και ομάδες. Σε αυτήν την φάση που διανύουμε για την φόρμουλα των ξένων διαιτητών στα playoffs υπάρχει ένα βασικό ερώτημα: το πως. Αυτό ίσως είναι και το πιο βασικό θέμα.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ λοιπόν θα περιμένει να δει τις συνθήκες με τα ταξίδια και τις μετακινήσεις στην Ευρώπη (ελέω κορονοϊού) & το πλαίσιο που θα γίνονται έτσι ώστε να καταλήξει στο θέμα των ξένων. Και αυτό δεν θα το δει τώρα αλλά στο προσεχές διάστημα. Ενα σενάριο θα μπορούσε να ήταν να έρθουν Βαλκάνιοι διαιτητές λόγω απόστασης. Το ζητούμενο όμως είναι και η ασφάλεια και η υγεία. Οπότε η ΚΕΔ θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα προτού καταλήξει κάπου. Οριστική απόφαση δεν υφίσταται, όμως υπάρχουν ενδείξεις προθέσεων να υπάρχουν και ξένοι διαιτητές στα playoffs.

Τώρα αναφορικά με το VAR. Το πλάνο είναι - σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν και από πηγές κοντά στην ΕΠΟ - τα όποια ματς των playoffs ή playouts μπορέσουν να γίνουν ή ακόμα και του Κυπέλλου να είναι όλα με VAR. Αξιολογούνται όλα ως πολύ σημαντικά για να λείπει το VAR πάντα βέβαια με το πρωτόκολλο υγείας, που θα πρέπει να υπάρχει και με Ελληνες ρέφερι. Θα υπάρχει δηλαδή το VAR και θα εφαρμόζεται με αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας.

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=