LIFE STYLE

Θεοφανία Παπαθωμά: Το απίστευτο ξέσπασμά της κατά δημοσιογράφου

θεοφανία-παπαθωμά-το-απίστευτο-ξέσπα-195899

Έξαλλη έγινε η Θεοφανία Παπαθωμά με την δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Τίνα Μανδηλαρά, καθώς η ηθοποιός, την κατηγορεί πως παραποίησε τη συνέντευξη που της έδωσε.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η ηθοποιός ξέσπασε εναντίον της δημοσιογράφου! Συγκεκριμένα έγραψε:

«ΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ! Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΟΓΡΑΦΙΑΣ. Έσκισε το άρθρο της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, με τίτλο "Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε ταινία την σχέση της με τον Πασχάλη Τσαρούχα". Τι κι αν την διαβεβαίωσα ότι η ταινία δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή και τη σχέση μου, ότι το σενάριο δεν είναι αυτοβιογραφικό, ότι οι σκηνές δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα: Μάταια!

Η ΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ ήταν αποφασισμένη να βάλει ένα "πιασάρικο" τίτλο στο φτηνό αρθράκι της, για να εξασφαλίσει το πενηνταρικάκι της (και πολλά λέω), για να εξασφαλίσει τη θέση της στο βασίλειο της μπουρδολογίας, ξεπουλάει αδίστακτα τα πάντα, τον καλλιτέχνη, την αλήθεια της ψυχής του, την καλλιτεχνική του αξία, το έργο του, τη ζωή του, όλα!

Η ΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ είναι μια αποφασισμένη αρθρογράφος που αντί για τις απόψεις του καλλιτέχνη, δημοσιεύει τη φαντασία της, που μοιάζει με έκθεση ιδεών μαθητή του 13.

Ζήτημα αν σε όλο το άρθρο υπάρχουν πέντε λέξεις δικές μου. Παρακάλεσε για τη συνέντευξη, έβαλε μέσον για να την πάρει!

Όταν όμως της ζήτησα το λόγο για το τερατούργημα της, δεν μπήκε καν στον κόπο να μου απαντήσει. Την είχε κάνει τη δουλειά της.

Ντροπή και όνειδος στη δημοσιογραφία αυτού του τύπο και σε όσους τη στηρίζουν!

Θεέ μου, πότε θα ξεβρωμίσεις αυτόν τον τόπο;!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου