LIFE STYLE

Ελένη Μενεγάκη: Ο δύσκολος τηλεοπτικός χειμώνας

ελένη-μενεγάκη-ο-δύσκολος-τηλεοπτικό-196630

Μπορεί η Ελένη να έγραψε σήμερα στο Twitter της ότι: "Επιστροφή στο σχολείο, επιστροφή στη δουλειά ! Άντε πάλι, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του", αλλά εκείνη θα αργήσει να επιστρέψει στο δικό της πάγκο, τουλάχιστον για άλλες δύο βδομάδες. Η Ελένη, αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψει από τις διακοπές της, μια και τα παιδιά της επιστρέφουν στα σχολικά θρανία την επόμενη Τρίτη.

Οι περισσότεροι συνεργάτες της εκπομπής είναι ακόμη διακοπές, ενώ όσοι έχουν επιστρέψει, δεν θα εμφανιστούν στα γραφεία πριν από τις 15 Σεπτεμβρίου. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία για το πρώτο meeting της εκπομπής, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η Ελένη θα συναντηθεί με τους συνεργάτες της, την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.

Η εκπομπή έφυγε για διακοπές, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει η ομάδα που θα καθίσει στο πάνελ. Εκτός από την Κατερίνα Ζαρίφη, αναζητείται άλλος ένας συνεργάτης.

Η Ελένη μαζί με την αρχισυντάκτρια μετά από συνεντεύξεις, είχαν καταλήξει σε πέντε πιθανά ονόματα και τώρα ήρθε πλέον ή ώρα, το ένα από αυτά –μάλλον γυναίκα- να διεκδικήσει την θέση του στο πάνελ. Υπάρχουν όμως και άλλες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Στην πραγματικότητα μέσα σε 15 ημέρες πρέπει να στηθεί η νέα εκπομπή, να προστεθούν νέες ενότητες και να βρεθούν τα οι καλεσμένοι των πρώτων ημερών

Κι όλα αυτά χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν τους τον ανταγωνισμό , ο οποίος φέτος θα είναι σκληρός, ειδικά αν αποδειχτούν αληθινές οι φήμες, που θέλουν το Mega να μεταφέρει την πρωινή του εκπομπή, το μεσημέρι.

Δύσκολος χειμώνας για την Ελένη, που σαν βετεράνος πλέον, έχει αποδειχτεί ότι ξέρει να επιβιώνει.

queen.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου