LIFE STYLE

Τα πέταξαν έξω για τον πρίγκιπα Harry!

τα-πέταξαν-έξω-για-τον-πρίγκιπα-harry-200596

Το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες και τα όργια του πρίγκιπα Harry, στο Λας Βέγκας, όχι μόνο δεν λέει να κοπάσει αλλά ολοένα και πυροδοτείτε.

Αυτή τη φορά, τη φωτιά την άναψε ο στρατός! Τι κι αν τα ξένα μέσα ενημέρωσης τον «κατακεραυνώνουν» κάνοντας το Παλάτι να χάνει τον ύπνο του; Ο στρατός τον στηρίζει και μάλιστα δημόσια.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον πρίγκιπα να έχει πρόβλημα με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών κάτι το οποίο δεν έβρισκε σύμφωνους στρατιώτες και πολίτες. Έτσι, φρόντισαν να βρουν ένα τρόπο τόσο να του συμπαρασταθούν όσο και να δυσκολέψουν κατά πολύ τους ανωτέρους του πρίγκιπα στο να τον διώξουν από το σώμα.

Δημιούργησαν προφίλ στο facebook και συμπαραστέκονται… γυμνοί στον πρίγκιπα Harry. Στην σελίδα με τίτλο «Στηρίξτε τον πρίγκιπα Χάρρυ με ένα γυμνό χαιρετισμό» ολοένα και περισσότεροι γίνονται μέλη και ανεβάζουν, όπως μπορείτε να δείτε γυμνές φωτογραφίες. Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα, ξεπερνούν τους 12.000 οι fans του, μέλη του στρατού και μη.

Συνεπώς, αν διώξουν τον πρίγκιπα θα πρέπει να διώξουν και πολλούς ακόμα από το σώμα!

Δείτε φωτογραφικό υλικό!

gossip-tv.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου