LIFE STYLE

Γιάννης Μαρακάκης: Μιλάει πρώτη φορά δημόσια για τον έρωτά του για τη Σοφία Μαντούβαλου!

γιάννης-μαρακάκης-μιλάει-πρώτη-φορά-δ-203870

Τη σιωπή του έστω κα για λίγο «έσπασε» ο Γιάννης Μαρακάκης και μίλησε για τον έρωτά του για τη Σοφία Μαντούβαλου.

Ο γνωστός και γοητευτικός δικηγόρος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «LIFE», όπου μίλησε για την πολιτική, την ένταξη της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και τον έρωτα.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε το Γιάννη Μαρακάκη αν η σχέση του με την κόρη του πρώην βουλευτή Πέτρου Μαντούβαλου είναι τόσο όμορφη όσο στα περιοδικά, εκείνος απάντησε: «Την αλήθεια την ξέρουμε μόνο εμείς και είναι πολύ καλύτερη από αυτό που απλώς φαίνεται.

Ωστόσο, δεν την έχουμε για δημόσια κατανάλωση». Όσο για το πώς το διαχειρίζεται όλη αυτή τη δημοσιότητα και το κυνηγητό των μέσων, η σύντροφός του; «Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Θεωρώ ότι μου έχουν φερθεί πολύ καλά και πέραν κάποιων εξαιρέσεων είχα πάντοτε πολύ καλή σχέση με τους συναδέλφους σας. Εφόσον λοιπόν οι δημοσιογράφοι κινούνται αξιοπρεπώς ούτε εγώ ούτε και η Σοφία ενοχλούμαστε. Και εύχομαι να παραμείνει έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Μαρακάκης, όμως, αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βιώνει η χώρα μας δηλώνοντας αισιόδοξος και πιστεύοντας πως θα βγούμε σύντομα από αυτή γιατί έχουμε πολύ καλές βάσεις και μοναδικό εθνικό προϊόν. Δήλωσε ακόμη πως δεν τον τρόμαξε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή παρά το ότι τον προβλημάτισε η λαϊκή ετυμηγορία. «Η ιστορία επαναλαμβάνεται και φαίνεται πως δεν έχουμε διδαχτεί από αυτήν. Ούτε ο λαός ούτε όμως και αυτοί που οδήγησαν τον κόσμο στην κίνηση» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου