LIFE STYLE

Τσιρίλο-Ασημακοπούλου: Μετακόμισαν στην Κύπρο!

τσιρίλο-ασημακοπούλου-μετακόμισαν-σ-204187
Το ευτυχισμένο ζευγάρι, Μπρούνο Τσιρίλο – Έλενα Ασημακοπούλου και η κορούλα τους ετοίμασαν βαλίτσες και μετακόμισαν στην Κύπρο.

Αφορμή στάθηκε η μεταγραφή του Ιταλού αμυντικού ο οποίος έφυγε από τον ΠΑΟΚ, μετά από τρία χρόνια, και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα «Αλκή Λάρνακας».

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα, όπως δήλωσε στο fthis, είναι πολύ ευτυχισμένος από τη μεταγραφή του και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην "Αλκή Λάρνακας". Είναι μια νέα εμπειρία στη ζωή μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω η ομάδα μου να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία. Ο κόσμος με υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και θέλω να του ανταποδώσω αυτή την αγάπη στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά. Και οι οπαδοί της «Αλκή Λάρνακας»,όμως, επεφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή στον έμπειρο μπακ κατά την άφιξη του, στο αεροδρόμιο της πόλης.

Όσο για την ευτυχισμένη μαμά, Έλενα Ασημακοπούλου, δεν έχει κανένα άγχος που αλλάζει χώρα αφού είναι με τον άνθρωπο που αγαπάει και τον καρπό του έρωτά τους. «Δεν είχα αγωνία για το που θα "κλείσει" ο Μπρούνο. Σε όποια χώρα κι αν έπαιζε, θα ήμουν στο πλευρό του. Είχε πολλές προτάσεις, αλλά δεν αγωνιούσα. Στην αρχή, βέβαια, θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Και αυτό γιατί αποχωρίζομαι τους ανθρώπους μου, την οικογένεια μου, την αδερφή μου», ανέφερε επισημαίνοντας πως στην Κύπρο όποιο θέμα κι αν προέκυψε οι υπεύθυνοι της ομάδας φρόντισαν να το επιλύσουν γεγονός που της έδωσε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η ηθοποιός δεν αποκλείει, επίσης, να εργαστεί και εκείνη στην Κύπρο. «Είναι πολύ νωρίς ακόμη, βεβαίως. Το έχω στο μυαλό μου, αλλά θα δούμε», συμπλήρωσε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου